Hirdetés
Aktív témák
-
Szép napot mindenkinek!
Már 2.a van, de még mindig nincsen életkedvem. Ez az év nem kezdődik a legjobban... Viszont olvad a hó, ami valszeg rá fog fagyni az útra holnap reggelre (remek).
-
VoDaFoNe
aktív tag
pillanat és jönnek a képek...
-
(Kolombusz)
veterán
Már VGA-t is cseréltem, más kártya meg nincs benne.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy valami rossz ennek a memóriakezelésével, mert olyan is volt, hogy bootolt 4 rammal, de ment csak 166mhz-en, ha belőttem 200-ra, cl2-be és nem ment. Megcseréltem egy párt, ugyanez, majd a tök egyforma memóriák közül kettőt megcseréltem megint és már ment 200-on is. Próbaképpen visszaraktam és megint csak 166-on ment. Újabb csere és ment 200-on.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Mindenki saját magát.

u.i.: Nem hallgatsz el, de rögtön!!

-
7
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nézd meg esetleg a többi csatlakozót, kártyát, hátha. Nekem a videokártya miatt szokott vinnyogni. Lehet, hogy amikor pattintgatod ki-be a ramokat, valami a helyére ugrik máshol, aztán meg félre. Legalábbis én ilyesmire gyakaszom.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egyszeruen csak szokjal le az ASUS-rol
Azok rosszlelkuek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Micsoda modok folynak itt? Race moddolta ki tiv83us-t vagy forditva?
Lassan felek, hogy valaki engem is elhallgattat...
-
VoDaFoNe
aktív tag
valaki segítsen.. hány rénszarvasa van a télapónak? 12?
(angol tételhez kell!) 
tildy: tegnap meg tegnapelőtt Gödöllőn egész nap esett.. kétszer-háromszor kellett ellapátolni a havat

-
(Kolombusz)
veterán
A hardvernek lelke van.
Legalábbis ennek az ASUS alaplapnak biztosan.
EQMontoya is tanúsítja, hogy nyáron mennyit szoptunk vele, míg egy prociteszt után sikerült beindítani.Most áramszünet volt, majd miután újraindítottam a gépet, csak sípolt, mint a veszett.
CMOS reset, stb. az ilyenkor szokásos dolgok megvoltak. Mindig a ramokkal szarakodik, tragédia, hogy ezzel a 4 rammal mennyire nem szeret játszani, mikor az ugyanilyen chipsetű, AN8 Ultra Abitban meg gond nélkül mennek 500mhz fölött. Már nem is tuningolom, csak alapon használnám, ha nem szarakodna néha.
Most is összevissza cserélgettem. Arra már rájöttem, hogy nem mindegy neki, hogy a párba válogatott ramjaimat milyen sorrendben rakom be. Van egy bejáratott sorrend, meg is vannak számozva a ramok. Vész esetén CMOS reset és egy rammal boot. Nah ez most nem ment. Beraktam a párját, elindult. Szépen beállítok mindent, reboot, másik pár ram be. Semmi, csipog mint a hülye. Kiveszem, 1 párral bootolok, semmi. Kiveszem az egyik modult, 1 modullal bootolok, semmi. Visszateszem a másik modult, beindul. Beteszem a másik rampárt, nem indul. Kiveszem, indul. Beteszem megint a másikat, indul. Örülök és remélem, hogy a közeljövőben nem lesz ilyen problémám.A vicc, hogy a már említett AN8 Ultrában nem problémázik semmin, akármilyen sorrendben pakolhatom be a memóriákat, mennek mint a golyó (a rekord 540mhz volt 4 modullal, 2 modullal 580). Ez a lap már 460-nál dobja a kékhalált. De mondom, már nem tuningolok, elég lenne, ha stabilan menne és nem kellene rejtélyes hibák után kutatni ilyen esetekben.
Ha még egyszer asztali gépet fogok összerakni, gyári Intel csúcs lap lesz alatta.
-
Bujjék Huszárok

-
tbs
addikt
Jó volt reggel a lapátolás.
Gambit, a Római part fél óra séta...Szomorúság: ha ma nem esik hó, nem kell a hómunkás... Mindegy, holnapra biztos-ami-biztos kiveszem a szabim.

-
t1
veterán
válasz
venember83
üzenetére
volt már vagy mi?

-
ngabor2
nagyúr
megvanvogáék utolsó albuma
a legszebb, hogy a netről szabadon megszerezhető, a szerző oldaláról. -
t1
veterán
-
csapos2
addikt
A kocsonya és a töltött káposzta elfogyott, de semmi gond, sül a hurka és a kolbász. Alient nézzek, vagy E.T.-t?
BS: Csinálj vetítőt, és örülni fogsz a borús időnek.
-
BlacKSouL
addikt
Befelhősödött megint. Hogy nyomná telibe

-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Jaaa.az nem büfészak.
Azt én egy év után otthagytam a 'csába.(Lehet másnap kevésnek tűnik a 6 vizsga, de próbálja meg úgy, hogy közben melóhelyen is kész kell lennie egy projektel, ezenfelül, ugye ha nem emgy melóznihanem tanul , akkor pénz sincs. Node nem panaszkodom. Én akartam levelezős lenni, nem más... )
tiv83us: én nem a -19ről beszéltem, hanem az előtte lévőről.
hanem erről: 12F ~ 9°C -
Lortech
addikt
Őő, programtervező informatikus leszek. Nem kimondottan büfészak.
De az utolsó az igaz, az okos.
Adatbázisrendszerek megvalósítása 2 volt egyébként.
Nekem van még hátra azt hiszem 9 vizsga. Köztük ilyen nyalánkságok, mint Diszkrét matematika 2, operációkutatás, valószínűségszámítás és kombinatorika, fordítóprogramok, rendszerfejlesztés technológiája.

Köszi csapos!
Majd a dmat2 után valószínűleg nem fogom beírni az eredményt. 
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Mintha lemaradt volna egy - jel nálad
-9 fok lesz az
-
neduddki
nagyúr
HI!
Regi chip/pcmagazin olvasoktol erdeklodnek, hogy mi volt annak a csirkelovoldozos jateknak a neve aminek karacsonyi kiadasa egyser rajta vala cd/dvd-n? /teton jaccodik telapokkal kementbe es kemenyre ulo csirkekeel:- ))) egy esmerosnekken mert mikor elmondtam hujjere rohiogte meget:- )))/
udv
neduddki
mod: en felnottem mint a vadvirag oszt aszittem hogy az 1000 dollaros a legnagyobb erre kiderul, hogy 100000 dollaros a legnagyobb, mik nem vannak:- )))
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Dragonnak 316i-je van, nekem van 318i-m - mit tesz isten, pont egy 10 éves darab...
Ezen hsz-ben a linken elérhető szokott lenni a szerviz kézikönyve a gépnek - tegnap már írtam, hogy a hűtőrendszer felülvizsgálatát, csövek, műanyag alkatrészek cseréjét a gyár négyévente javasolja, az ilyenek elkerülése végett.A vízpumpa csereperiódusa is benne van - esetleg mutasd meg a "barátodnak" aki szívesen kifizettetné veled a javítási költségek felét...
Csak azért, mert egy balfék tulaj nem tartja a karbantartási ciklusokat, leszarfosozni egy autót, minimum szűklátokörűség...
-
Lortech
addikt
Jól indul az év, máris egy vizsga mínusz, és még jeles is lett.
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt. ilyet se láttam még, zombi msn. partnerlistában online lévő emberek kb 12 órája nem változtak, üzenetek nem elmeneteléről se jön vissza semmi, pedig nem mennek el.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ősidőkből fejsejlettek emlékeim
Egyébként meg: SÜT A NAP !!!
Olyan szinten vidáman keltem, pedig csak annyit láttam hogy k.rva világos van még redőny mögött is. Egyből beizgultam, hogy hátha az új esztendővel a mocsadék ködös genyó is eltűnik, és jön a fényesség. Mert a 2008-as év a Valódi Megújulás éve lesz. 2007-et terveztük annak, illetve simán megújulásnak, de utólag a "mindenki töketlen" éve lett. De most... Nem birom, le kell mennem sétálni egyet, és beszívni a napfényt. Endorfinkúra, meg miegymás. De komolyan, még a levegő is egész más. -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem hiszem, hogy lett volna.
Öregbátyó, és a többiek: HI!
-
ngabor2
nagyúr
odaát úgy vannak vele (jogosan), hogy a számítógép munkára, szórakozásra, multimédiára való. aki mac-et vesz, az nem azon akar játszani. játékra a konzol való. alapesetben senkinek nem jutna eszébe, hogy egy xboxon szöveget szerkesszen. persze vannak átfedések, mert ha jól tudom, böngészni meg filmet nézni azon is lehet.
-
ToBeY
nagyúr
A Mac-es témához annyit,ha Macintosh-on az aktuális játékok is megjelennének (nem csak 1-2 eseteleg több év csúszással- vagy soha)akkor tuti többen vennének (köztük én is
) Mert egy top config, monitorral mindennel kb egy jó Mac árában van. -
bocX
tag
2007: s*ck, phantasm, stress, sorrow, woe, snow.
mától újra mókuskerék
_____# f*ck 2008!de azért mindenkinek kellemes január 2-át!

-
djtoomi
addikt
Csirkeszar.Mármint jobb napot.

-
venember83
nagyúr
Szep napot!
-
sekli
addikt
mostmar a baranyok is hallgatnak...
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Őrző szempár vigyáz rád!
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, egyedül maradtam?

-
jóccakát urak!
ennek a köcsög neptunnak hála nem sikerült megváltanom a világot.. -
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ez nem csak az Alma cuccnál van. Van aki azért vesz N95-t mert "jó telefon". Nem használja ki csak telozik+sms néha kamera és szvsz)
iphonenak vannak hibái igen, de jó érzés kezelni, kellemes társa mindennapokban.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv83us
üzenetére
nekem bevallom nem kell Almacucc. De nem mert sznob (mondjuk itthon tényleg van egy olyan kör, amely tagjai TÉNYLEG ezért veszik!). Hanem mert szvsz drága, vagyis inkább az ár/érték aránya nem megfelelő számomra...
iPhone meg szvsz nem egy jól eltalált termék, hiába a jó kezelhetőség, ha van pár dolog, amit elcseszerintettek az én szememben...
Nekem egy sima 12es noti (ne szakadjon meg Asszonka se cipelésben és én se
) meg mellé egy W910, és letudva telefon/MP3 játékos...
- ez kéne -
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Igen ezt látni de ez csak irigység. Nekem Nanom van és 1000*szer kenterbeveri az összes többi "mp4 lejétszot". (Egy jobb márkás mp3 pedig közel az ipod árában van.)
Rettentő jó érézs minőségi cuccost a kezedben tartani, érintő "gomb" aza finom kattogás..
Utánozhatatlan (sajna ezt ők is tudják.) -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Tapasztalat. Mindenki mindenhol minden forumon "sznobozik" allandoan az Apple miatt, mer' hogy Apple es "divatmarka". Foleg az iPodra igaz/
Nezzel szet kicsit nehany forumon. Mindenhol "sznob", "sznob", "sznob" en meg sz@rok ra, akkor en sznob vagyok, mert iPhone-om van, iPod-om van es Apple laptopom. Ja es meg egy Apple gep a paromnak. Nekunk ez tetszik es nem divatbol.
-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Mindenki magából indul ki.
A jót pedig igen könnyű megszokni.- Szar vissza esni a PC-k világába. -
-
válasz
tiv83us
üzenetére
hát szépnek kurv@szép, az egyszer biztos, és onnan nézve nem is drágább sokkal mint pl a mostani laptopom..
mindenképp sima macbookot akarok a méret miatt, mert elég sokat hurcibálom, aztán a kicsit egyszerűbb, meg gyenge is vagyok
Zewa: aludnék, de elvileg tárgyfelvétel vanépp folyamatban.. az más kérdés hogy gyakorlatilag nem működik, és erős a valószínűsége, hogy nem is fog.. de bízok valami csodában

-
tiv83us
veterán
Most viszont elteszem magam holnapra, joejt mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

rengeteg sok sok van, az mondjuk rengeteg sok sok négyzetméter sörike