Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nálunk már tegnap beizítottak az állatok és a kicsi lyány. El is keseredtem.
A nyúl faállítás után fél órával elrágta az egyik égősor vezetékét. Először nem tudtam, mi történt. Az összes égőt végignéztem, hogy miért nem ég, amikor az előbb még égett. Aztán véletlenül keveredett a tekintetem az aljzat felé, és akkor láttam, hogy a vezeték 2 részben ott lóg.
Aztán a macska tépte le kb 1 óra múlva a másik égősort, és egy kicsit félrebillentette a fát.
Este pedig Réka döntötte fel a fát. Szóval kalandosan indult a dolog. Ma nyugi volt. Macska bepróbálkozott, de aztán elhessegettük.
Bubu: Mi is korcsolyáztunk rendesen.
-
venember83
nagyúr
Csak nehogy kideruljon rola, hogy piromanias, mert megegetheti magat a gyertyaval.

Kulonben nem biztos, de azt hiszem Winner egyik rokonat lattam az erdoben a reggel, aaaaaaakkora farka volt s milyen gyorsan futott es maszott. Elismeresem. Kar, hogy nem volt nalam a fenykepezogepem. Bar amilyen gyors volt, nehez lett volna jo kepet kesziteni rola.
Aktív témák
- Napelem
- Motoros topic
- League of Legends
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 - 4060 GPU - 2 év garancia - számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest