Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD FX
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Bash
őstag
Élmény volt veletek ez a hét gyerekek, igazán sokat tanultam.
Megtanultam pl. hogy idei karácsonyom tök ciki lesz, mert műfánk van. Ciki, de nekem csak erre futja. Ciki.
Azt is sikerült megtudnom, hogy nemnormális deviáns vagyok amiért nem iszom magam öntudatlan állapotba szilveszterkor, és január 2-án emberi gondolkodásra alkalmas vagyok. Sőt nem csak én, ez az állítás mindenkire vonatkozik. Azért én örülök annak, hogy van néhány nemnormális deviáns még rajtam kívül, akik alkalomadtán tömegközlekedési eszközt működtetnek, életmentő feladatokat végeznek el mondjuk éppen szilveszterkor, de gondolom sokan azt kívánják, hogy csak normális emberek éljenek köztünk.
Továbbá megtanultam, hogy a külföldi ember időjárásról nem beszélhet. Pont, vitának helye nincs.Köszönöm, hogy veletek lehettem ezen a héten is!
Aktív témák
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diabetes - Cukorbetegség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest