Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
Aktív témák
-
Bash
őstag
Élmény volt veletek ez a hét gyerekek, igazán sokat tanultam.
Megtanultam pl. hogy idei karácsonyom tök ciki lesz, mert műfánk van. Ciki, de nekem csak erre futja. Ciki.
Azt is sikerült megtudnom, hogy nemnormális deviáns vagyok amiért nem iszom magam öntudatlan állapotba szilveszterkor, és január 2-án emberi gondolkodásra alkalmas vagyok. Sőt nem csak én, ez az állítás mindenkire vonatkozik. Azért én örülök annak, hogy van néhány nemnormális deviáns még rajtam kívül, akik alkalomadtán tömegközlekedési eszközt működtetnek, életmentő feladatokat végeznek el mondjuk éppen szilveszterkor, de gondolom sokan azt kívánják, hogy csak normális emberek éljenek köztünk.
Továbbá megtanultam, hogy a külföldi ember időjárásról nem beszélhet. Pont, vitának helye nincs.Köszönöm, hogy veletek lehettem ezen a héten is!
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 26
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos autók - motorok
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs