Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Pedig de - a technológia sajátossága
Hadd nyugtassalak meg, van rosszabb ilyen szempontból, mint a CRT - ahogy hallani a plazma képernyő is erősen hajlamos a beégésre - pedig nagyságrendekkel többet kérnek el érte, mint egy katódsugárcsöves dobozért 
Az LCD technikánál a beégés jelensége ismeretlen, bár előfordulhat, hogy "beragad" egy-egy pixel, ha sokáig van ugyanaz a kép a képernyőn, de ez kellően gyors képváltásokkal regenerálható ( nem a bedöglött pixelekre gondolok, amik a kapcsolótranyó hibájából maradnak fehér, vagy fekete állásban, azon nem segít a képváltogatás )
bolondember: gyanúsak nekem ezek a szélsőséges érzelemnyilvánítások
Mondd ki nyugodtan, hogy szereccc
Bár el kell, hogy keserítselek - nem vagy az esetem, nem bírom a bundás/szőrös jószágokat, főleg nem, ha szintén hőmérőszondával rendelkeznek az univerzális csatlakozási ponton

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hadd nyugtassalak meg, van rosszabb ilyen szempontból, mint a CRT - ahogy hallani a plazma képernyő is erősen hajlamos a beégésre - pedig nagyságrendekkel többet kérnek el érte, mint egy katódsugárcsöves dobozért
Mondd ki nyugodtan, hogy szereccc
Bár el kell, hogy keserítselek - nem vagy az esetem, nem bírom a bundás/szőrös jószágokat, főleg nem, ha szintén hőmérőszondával rendelkeznek az univerzális csatlakozási ponton