Aktív témák
-
Bagira01
veterán
OKTV forever
. Méghogy nincs hálózat 
-
Bagira01
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''ne legyen vita arról, hogy xy miért kapta meg, pedig még csak senior tag.''Erre gondoltam. Már én is simán őstag lennék de egy kicsusszant warez miatt lemeszeltek

Bash: Értem. Monjuk mind1. Nem akarom úgyse hogy kiszúrjanak. Majd jövőre pályázok valami brutál fejjel
[Szerkesztve] -
Bagira01
veterán
Ezt láttam már csak azt nem értem mondjuk ha 600 napos leszek és senior tag és igényelek akkor lehet hogy úgy is kapok
Mert az van írva hogy ne háborogjanak ha mondjuk valaki seniroként is kap másik képet -
Bagira01
veterán
Mikor lehet másik arcot kérni? Valahol kiírja a rendszer vagy igényelni kell?
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De most már megoldom magam az ilyen dolgokat 

Mert az van írva hogy ne háborogjanak ha mondjuk valaki seniroként is kap másik képet