Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Aktív témák
-
Szép estét!
Azért egy ilyen hosszabb nap után mindig úgy érzem,hogy messzire el tudnám kerülni az emberiséget.Egy apró szösszenet reggel 5:550kor féélkómásan feltornásztam magam a dunaújváros felé tartó buszra. Már előre felkészültem,hogy a szokásos überkényelem lesz, de nem hittem, hogy még lehet fokozni (2m magas vagyok hozzá most olyan 125 kgmal) Amikor leülök,akkor nyilván az előző ülés támlájához ér szorosan a tértem... Eltelik egy 15 perc... 2-3 megálló, felszáll egy amolyan 40 év körüli sorozatgyilkos fejű nőszemély, és bevágja (!) magát az előttem lévő székbe (ez már alapból jót tett a térdeimnek) majd miután levette a kabátját módszeresen megpróbálta hátradönteni az ülést, mert ő aludni akart...
És még vérig volt sértve,hogy a mai fitalaság milyen bunkó, mikor közöltem vele,hogy a szék támlájának döntögetsésére és a térdem rongálása tett további kisérletei fizikai sérülésekkel járhatnak....
Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest