- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
-
12500 - 12401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
-
Speed®
titán
-
Whaskes
senior tag
a gonosz bacsik alkoholt isznak... fúj.... szégyeljétek magatokat.
-
csapos2
addikt
-
fokukac
nagyúr
de hát ez közismert...

-
venember83
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
egy alkoholista állat vagy, ezt már semmi nem mossa le rólad!

csapos : mi vagy Te, besúgó?
egyébként nem, mindig nyugodtan fórumozok. -
csapos2
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Személyigazolvány hosszabbítási tortúrán túlvagyok, fél órát sem vett el az életemből, 10 évig nem is fog egy percet sem (remélhetőleg)
Van már egy méter ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
Ebben az országban? Viccelsz?

Tegnap én csak bátorkodtam elpanaszolni, hogy nem voltam jól. Nem ez volt a cél hanem a társaság miatt így alakult. 2 hetente egyszer szerintem belefér...
(kb. ennyiszer iszok mostanában) -
EQMontoya
veterán
nekünk, csoró, paraszt itthonragadtaknak csak erre van pénzünk, és olyan szüklátókörüek vagyunk, hogy semmi egyéb szórakozási lehetőségek nem jutnak eszünkbe. hukk...
#12470: értettem, anyu!
-
Winner_hun
félisten
Személyigazolvány hosszabbítási tortúrán túlvagyok, fél órát sem vett el az életemből, 10 évig nem is fog egy percet sem (remélhetőleg)
-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Het anyos, het db 2*2*1-es godor
Idoigenyes melo, de utana mennyei a csend s a nyugalom 
Akkor még nem voltál nős, megállapítom.
-
Thrawn
félisten
De ugye legalabb nem ittal?
Visszakanyarodva az esti temara...Szepjoreggelt mindenkinek!
Ugy erzem ehes vagyok... Nem baj, ezt erdemli aki vacsorazik
Meg ugy hallom esik az eso, nem baj, ezt erdemli aki ilyen *, mersekelt kontinentalis egov alatt lakik, meghozza dombok es nem hegyek kozt.De legalabb nem vagyok reszeg, yippie
Csak qrva almos 
Kerdes, ha tegyuk fel a szexrol beszelnenk az OT-ben 24/7, akkor az is zavarna itt az embereket?

Megj: ennyit irni, ez mar egy mini blogbejegyzesnek is elmegy, abba is fejezem inkabb...
Szep es termekeny napot mindenkinek!
Visszakanyarodva, nem, tegnap este nem ittam.
NG: elég álmos hangja volt, szerintem felébreszthette

-
ngabor2
nagyúr
nem írom le, hogy a hétvégén hogy rúgtam be... mert nem rúgtam be. volt vizipipa, meg egyéb, de talajszintű részegség nem.
w az más téma, képes volt felhívni "kedvenc" kaszásunkat fél3-kor

-
venember83
nagyúr
De ugye legalabb nem ittal?
Visszakanyarodva az esti temara...Szepjoreggelt mindenkinek!
Ugy erzem ehes vagyok... Nem baj, ezt erdemli aki vacsorazik
Meg ugy hallom esik az eso, nem baj, ezt erdemli aki ilyen *, mersekelt kontinentalis egov alatt lakik, meghozza dombok es nem hegyek kozt.De legalabb nem vagyok reszeg, yippie
Csak qrva almos 
Kerdes, ha tegyuk fel a szexrol beszelnenk az OT-ben 24/7, akkor az is zavarna itt az embereket?

Megj: ennyit irni, ez mar egy mini blogbejegyzesnek is elmegy, abba is fejezem inkabb...
Szep es termekeny napot mindenkinek!
-
Thrawn
félisten
Jó reggelt!
Úgy érzem jól megfáztam tegnap, így jár aki ilyen hidegben kimegy ücsörögni a lesre, ráadásul nem is láttunk semmit...
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
csapos2
addikt
Találtam egy tuti képet

-
BlacKSouL
addikt
Én is azt hittem, de másnap kómázgatva emlegették a többiek, és kezdett gyanús lenni.

Amúgy meg hagy jusson már néha egy kis jó is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bárány úr: nagyjából érthető, sajnos az alkohol kultúrált mértékletes fogyasztása még mindig együtt jár a szociális kapcsolatok szövevényesedésével, és mint ilyen, szeret róla beszélni az ember.
De írj az ilyen eseteidről Te is, én szívesen olvasom, ha nem csak az alkohol mértéktelen bedöntésén van a hangsúly, ahogy én is a tényfeltárásaimon próbálom a többi eseményre helyezni. Azt meg nem írhatom hogy ezt mind színjózanul követtük el, mert az meg nem igaz. Gátlásokat meg bizonyos szintig oldani kell.
De ismétlem, valóban, nem erről kell hogy szóljon minden.Az utolsó bekezdéshez a félreérthetőség elkerülése, pontosabban a mondanivaló érzelmi árnyalása miatt kell még egy

-
csapos2
addikt
-
Speed®
titán
-
BlacKSouL
addikt
Én is azt hittem, de másnap kómázgatva emlegették a többiek, és kezdett gyanús lenni.

Amúgy meg hagy jusson már néha egy kis jó is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bárány úr: nagyjából érthető, sajnos az alkohol kultúrált mértékletes fogyasztása még mindig együtt jár a szociális kapcsolatok szövevényesedésével, és mint ilyen, szeret róla beszélni az ember.
De írj az ilyen eseteidről Te is, én szívesen olvasom, ha nem csak az alkohol mértéktelen bedöntésén van a hangsúly, ahogy én is a tényfeltárásaimon próbálom a többi eseményre helyezni. Azt meg nem írhatom hogy ezt mind színjózanul követtük el, mert az meg nem igaz. Gátlásokat meg bizonyos szintig oldani kell.
De ismétlem, valóban, nem erről kell hogy szóljon minden. -
csapos2
addikt
-
Bash
őstag
Sajnos nem, de én is megnéztem volna szívesen
Bash: én akkor mesélem el, ha valamiért érdekes volt. Meg amúgy sem teszem annyira gyakran. Egyébként nem tudom
Egyébként próbáld ki, hogy 3-4 hetente mikor végre összefutsz a barátokkal jól berúgsz, de nem ám csak úgy, hanem a környező idő eseményeit is élményszintre emelve, és majd megtudod.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem (csak) veled van bajom. Naponta legalább ötször felmerül az ivászat téma, és akkor mindig vannak olyanok, akik hozzáteszik, hogy az semmi, én többet ittam, jobban berúgtam, több pénzt elköltöttem... Van alkoholista topic, járjanak oda a részeges állatok, én nem vagyok kíváncsi rájuk.
-
Speed®
titán
-
csapos2
addikt
-
Speed®
titán
Rendben! ( A részeg már csak ilyen, kiszerkesztget ;)))))) )
A talis képeken még egész jól nézek ki koromhoz képest
Amúgy származási "baj", nem részegségfüggő. -
fokukac
nagyúr
Messzemenőkig elégedett vagyok a szombat esétvel, ami vasárnap reggel 6-ig tartott. De akkor már nembírtam nyitvatartani a szemem.
Moski helyett volt Stoli. De állítólag volt ott a kocsmában billiárdasztalon vetkőztetés(engem, de nem emlékszem), fülnyalogatás, pultra lányok felfekvés és egymás kényeztetés, meg egyéb kihívóan galád feladat, amit az üvegpörgetés és a szigorított játékszabályok toltak komolyabbra. Ezt egyeztetnem kell többiekkel, mert nem kristálytiszta. A pultossrác egész toleráns volt. Fogalmazni még mindig nem tudok. Nem szabad napi egyszeri déli étkezéssel este inni, mert hanyattvágós. De egy 1m-szer 1,70-es placcon sem aludtam még földön harmadmagammal. Eddig. Paradicsomlét ide vagy 10 litert!
Budaörsön Padlás ismerős valakinek?
Pfűű..ezt szerintem mind álmodtad.

-
csapos2
addikt
Harcra! (Közben meg kiszerkeszti ;)))))))))) )
A talis képeken úgy nézel ki, mint akinek bemostak. Kötekedő alak lévén, gondoltam, biztos megint az a fránya alkohol.

-
Speed®
titán
Mi van a szememmel (hol)? Miből gondolod, hogy berúgtam (már megint) ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vegyél fel vmi pamut cuccot, (100% koton). Az szöszöl rendesen asszem. -
csapos2
addikt
Neked mi lett a szemeddel, megint berúgtál?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Alig gyűlik a köldökszöszöm, azt hiszem hanyagolnom kellene a mosdást. -
Speed®
titán
Szerintem ha valakinél eme elfoglaltság nem rendszeres, a ritka alkalmak egyikét had élje meg fénypontként. Miért baj ez? Nem lehet mindenki besavanyodva..
csapos2, tudom, ide is elfért volna. Utólag már tudom..
-
BlacKSouL
addikt
Sajnos nem, de én is megnéztem volna szívesen
Bash: én akkor mesélem el, ha valamiért érdekes volt. Meg amúgy sem teszem annyira gyakran. Egyébként nem tudom
Egyébként próbáld ki, hogy 3-4 hetente mikor végre összefutsz a barátokkal jól berúgsz, de nem ám csak úgy, hanem a környező idő eseményeit is élményszintre emelve, és majd megtudod.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
-
Bash
őstag
Hogy van az, hogy legalább napi ötször valaki elmeséli, hogy milyen jól berúgott? Nektek ez jelenti a nap/hét fénypontját?

-
csapos2
addikt
részeg disznó voltam kérnémszépen, de nem csak én, így némileg elviselhetőbb volt a dolog
Most beugrott egy kép, hogy az alsógatyám már nem hagytam lehúzni magamról, pedig a csaj nekikezdett alaposan a műveletnek, de nemtom mi lett volna a vége ha nem ellenkezem
Mindez még mindig a kocsma közepén a bilcsiasztalon, a többiek és a többi vendég nagy derültségére és ovációja közepette. Hű, tényleg beszénam kkell a többiekkel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán film készült-e?
Mert szerintem páran még fizetnénk is, hogy láthassuk.
-
BlacKSouL
addikt
részeg disznó voltam kérnémszépen, de nem csak én, így némileg elviselhetőbb volt a dolog
Most beugrott egy kép, hogy az alsógatyám már nem hagytam lehúzni magamról, pedig a csaj nekikezdett alaposan a műveletnek, de nemtom mi lett volna a vége ha nem ellenkezem
Mindez még mindig a kocsma közepén a bilcsiasztalon, a többiek és a többi vendég nagy derültségére és ovációja közepette. Hű, tényleg beszénam kkell a többiekkel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
Messzemenőkig elégedett vagyok a szombat esétvel, ami vasárnap reggel 6-ig tartott. De akkor már nembírtam nyitvatartani a szemem.
Moski helyett volt Stoli. De állítólag volt ott a kocsmában billiárdasztalon vetkőztetés(engem, de nem emlékszem), fülnyalogatás, pultra lányok felfekvés és egymás kényeztetés, meg egyéb kihívóan galád feladat, amit az üvegpörgetés és a szigorított játékszabályok toltak komolyabbra. Ezt egyeztetnem kell többiekkel, mert nem kristálytiszta. A pultossrác egész toleráns volt. Fogalmazni még mindig nem tudok. Nem szabad napi egyszeri déli étkezéssel este inni, mert hanyattvágós. De egy 1m-szer 1,70-es placcon sem aludtam még földön harmadmagammal. Eddig. Paradicsomlét ide vagy 10 litert!
Pfűű..Kis malac.
-
BlacKSouL
addikt
Pfűű.. -
tiv61us
őstag
a -24 ora megzavart
aszittem mar elotte gy nappal masnapsnak erzd magad
erre irtam, hogy ez milyen feltetelek mellett lehetseges
nade en is tevedhetek
megyek is, veszek egy csirket meg valami seritalt mert 8-kor meccs
majd holnap megmondm faj-e a fejem , vagy fajt-e a csirkenek hogy megettem -
tbs
addikt
-
tildy
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
tiv61us
őstag
-
venember83
nagyúr
Az előbb még irigyelted, azt aki el tud menni hétszer, aki ilyen jó annak úgyse elég egy nő se.
Meg aztán hét anyós...... 
Het anyos, het db 2*2*1-es godor
Idoigenyes melo, de utana mennyei a csend s a nyugalom 
-
philoxenia
MODERÁTOR
Pont szegeny Kukat kikozositeni, szegenynek elveszitek az igy is 0hoz kozelito onbizalmat...
Igaz Thrawn?

Az előbb még irigyelted, azt aki el tud menni hétszer, aki ilyen jó annak úgyse elég egy nő se.
Meg aztán hét anyós...... 
-
tildy
nagyúr
-
venember83
nagyúr
A hét törpe elhatározza, hogy randevúra hívja Hófehérkét.
Másnap mindig "beszámolnak" a többieknek.
Első éjszaka után a beszámoló:
-Én elmentem egyszer, Hófehérke kétszer!
Második éjszaka, másik törpe:
-Én elmentem kétszer, Hófehérke háromszor.
A Kuka került sorra, másnap Ő is beszámol a többieknek:
-Én elmentem hétszer!
Többiek:
-Húú és Hófehérke?
-Hófehérke? Hófehérke nem jött el.Pont szegeny Kukat kikozositeni, szegenynek elveszitek az igy is 0hoz kozelito onbizalmat...
Igaz Thrawn?

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Zewa
senior tag
-Én elmentem hétszer!
Többiek:
-Húú és Hófehérke?
-Hófehérke? Hófehérke nem jött el.Ahhh!
Ez kb olyan hogy "-He azt mondtad elhozod a csajod - El is hoztam, itt van melletem. -Nem látom.. -Jah! Fújjam is fel?" -
philoxenia
MODERÁTOR
Ha elmondod, akkor mindenkepp, kulonben nem ugrik be.
-Én elmentem hétszer!
Többiek:
-Húú és Hófehérke?
-Hófehérke? Hófehérke nem jött el. -
tiv61us
őstag
-
venember83
nagyúr
Mint a Kuka a Hófehérkés viccben, ismeritek gondolom.

Ha elmondod, akkor mindenkepp, kulonben nem ugrik be.
-
tiv83us
veterán
miért is érzem én azt, h itt és most éppen RÓLAM van szó?!

@tiv: az eredeti daft punk-nak a nyomába se érhet ez a kenu veszt, vagy mi is...
Persze hogy nem, de ertekelendo, hogy legalabb jol ossze van rakva a zene es nem csak fogyatekos kopogosabol all a szam meg "niggerezesbol" mint ami mostanaban divat a hip-hop eloadoknal.
Azok a regi szep 90'-es evek, tupac, biggie, snoop, dre, nas es a tobbiek. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
ipavlidu!
tag
Drukkoljatok hogy osszejojjon az uj gepem! Na ez az offok offja volt bocsi!

-
philoxenia
MODERÁTOR
Irigyellek

Mint a Kuka a Hófehérkés viccben, ismeritek gondolom.

-
venember83
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
Hanyszor?
hétszer
-
tildy
nagyúr
-
7
addikt
Hanyszor?
Egyszer.. a helyszinrol...
-
venember83
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Zewa
senior tag
-
7
addikt
-
tildy
nagyúr
Az lehetséges, hogy ~24 órával ph tali után jöjjön ki raktam a másnaposság?
Fáj a fejem 
-
EQMontoya
veterán
Nem volt 0 fos, mert Kolombusz ott volt vagy lett volna s veled mar kettore nott volna a jelenlevok szama, inni meg beszelgetni ugye ketten is lehet

re#12425: akkor meg kell huzni, ecceru
Semmilyen masodlagos ertelmet nem belemagyarazni a hsz-embe!
igen, végülis profi szervezés volt, sikerült kiválasztani azt az időpontot, amikor se Vladi, se Feedoo, se én nem érek rá, ezzel úgy kilőve a fél miskolci ph bázist

-
Kidus
őstag
-
venember83
nagyúr
Nem volt 0 fos, mert Kolombusz ott volt vagy lett volna s veled mar kettore nott volna a jelenlevok szama, inni meg beszelgetni ugye ketten is lehet

re#12425: akkor meg kell huzni, ecceru
Semmilyen masodlagos ertelmet nem belemagyarazni a hsz-embe!
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Mivel senki nem jött, ezért a miskolci tali elmaradt.
Jó az itteni ph közösség.akkor jó, hogy nem mentem... egy 0-fős találkozóra mi értelme elmenni?
-
Dillon
tag
Ez érdekes. Éppen hasítok fel az oldal teteje felé és meg akad szemem 1 topicon. Görgetgek vissza felé és éppencs ak megtalálom. Furcsa.
Legalább is igy józanul. 
Dillon nicsn véleteln ien Topic? Bp-i szorakózóhelyek vagy vmi esmi
Search. 
Kalandor: Nem olyan rossza vidió a hapsi elég jól adja elő magát.

Jogos, meglett

-
kicsitomi88
őstag
-
Zewa
senior tag
Ez érdekes. Éppen hasítok fel az oldal teteje felé és meg akad szemem 1 topicon. Görgetgek vissza felé és éppencs ak megtalálom. Furcsa.
Legalább is igy józanul. 
Dillon nicsn véleteln ien Topic? Bp-i szorakózóhelyek vagy vmi esmi
Search. 
Kalandor: Nem olyan rossza vidió a hapsi elég jól adja elő magát.

-
Dillon
tag
Halihó! Tud valaki Budapesten ajánlani egy olyan szórakozóhelyet, ahol a 80-as évek szintipop és new wave zenéit nyomják? Gondoltam olyanokra, mint pl: Alphaville, Duran Duran, Gary Numan, Human League, Talk Talk, Depeche Mode, Heaven 17..... stb.
Előre is köszönöm! -
LonGleY
veterán
Zewa: Valóban, tehát előbb altémát kell választani. Így már tényleg látható. Köszönöm!
KrenAtesz: Elhittem eddig is, hogy ott van, csak mint közben kideült, nem választottam témát, csak a bal oldalt található fő fórumbgomb irányította oldalon akartam témázni.. :]
Egyébként a témában (Bluetooth adapterek) nem találtam átfogó, márkákra kiterjedő témát, de lehet ezt is megoldja az alkategória választás - bár az általános keresőnek ezt át kellett volna hidalnia.
-
KrAt
veterán
Jobb felső sarokban itt, a témán belül látom az "új hozzászólás írását", de a fórumtémák listájánál ez a rész tök üres. Megnézem mi a helyzet az Outpost beállításaiban.. de ettől függetlenül is furcsállom. Az új téma tán flash alapon lenne? Mert majd' minden wenlapon tiltom a reklámok miatt.
Idesüss:

EGYÉBKÉNT: Inkább használd a keresőt, ne nyiss új fórumtémát, ha nem muszáj

-
Zewa
senior tag
Jobb felső sarokban itt, a témán belül látom az "új hozzászólás írását", de a fórumtémák listájánál ez a rész tök üres. Megnézem mi a helyzet az Outpost beállításaiban.. de ettől függetlenül is furcsállom. Az új téma tán flash alapon lenne? Mert majd' minden wenlapon tiltom a reklámok miatt.
bele mész pl a "Fáradt Gőz" részbe és ott van jobb odalon felül "új topic nyitása"
-
LonGleY
veterán
Jobb felső sarokban.
-
Zewa
senior tag
Ment privi.
Ejj bazz fáj érte a szívem de majd meglássuk lehet janurában benevezek rá mert frankó cuccos frankó áron!

-
(Kolombusz)
veterán
-
LonGleY
veterán
Haj!
Hol tudok új témát létrehozni? akárhogy keresem, mintha a föld nyelte volna el - bár sosem láttam ilyen menüpontot. Jogosultság kérdése, esetleg túl aktívan működik a tűzfalam ad-blokkere? :] Mindenesetre egy linket hadd kérjek tőletek! Köszi!
-
(Kolombusz)
veterán
-
venember83
nagyúr
Nem tudom miért nem veszik meg, pedig nagyon olcsón adom.
En hoztam fel a temat, szazalekot kovetelek siker eseten!!!

-
Zewa
senior tag
Ehh jó helyre irtad.. Add csak egy linket pls
Engem érdekelhet. 
Ez biza tényleg centrifuga. Szép lassan kiszivárog belöle azaz maga alá vizel.

-
(Kolombusz)
veterán
Nafene, tarcsafeket meg mindig nem sikerult eladni? Ennyire nincs penzuk az embereknek, vagy mi?

-
(Kolombusz)
veterán
Mivel senki nem jött, ezért a miskolci tali elmaradt.
Jó az itteni ph közösség. -
bolondember
MODERÁTOR
-
csapos2
addikt
-
Kidus
őstag
-
csapos2
addikt
Aktív témák
-
12500 - 12401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Motoros topic
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Dell UltraSharp U2415 monitor/ 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5560 100% Akksi
- Bontatlan! Samsung 2.5 870 EVO 500GB SATA3 (MZ-77E500B)!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(kb. ennyiszer iszok mostanában)

Meg ugy hallom esik az eso, nem baj, ezt erdemli aki ilyen *, mersekelt kontinentalis egov alatt lakik, meghozza dombok es nem hegyek kozt.