Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Aktív témák
-
7
addikt
Részemről is jóccak, holnap fontos buliznivaló lesz este 6-kor

-
válasz
venember83
üzenetére
"hat egy kis Edelweiss tenyleg jol jonne"
jó, hogy mondod, ki is veszek mindjárt egyet a hűtőből.

még Trak hagyta itt, amikor itt lakott nálam. :
hiába, a jó albérlő úgy megy el, hogy telehagyja sörrel a hűtőt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
hát perrszee
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bár ez spec most krumpina (vagy ha úgy tetszik krumplina) -
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hmm, idezve egy klasszikustol:
fapina?

mod: megjegyzem fogalmam sincs s nehez igy megallapitani mindenfele viszonyitasi alap hijan.
Na, fekszek, sok a dolog holnap... Fel kell kelni, kene forditani kicsit, futni s mindezutan menni zulleni illetve jollakni haver szulinapjanak a tiszteletere

Angyalos almokat mindenkinek!
mod2: krumpina? Hmm, ez szamomra ertelmezhetetlen...
-
BlacKSouL
addikt
Ezmiez? Csak nem?

-
Whaskes
senior tag
Ez a ma este is nagyon jol vegzodott. Most szabadultam be a presszobol

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Egy honap pihentetest nem tudom minek irtak bele, mi mar masnap is ettunk/eszunk belole s teljesen jo.
Pepecs munka, de lehet konnyiteni rajta. Peldaul a ledaralt pritaminpaprikat egy nagy labosban beteszed a sutobe <alufoliaval lefeded!!!>, ontesz ala paradicsomlevet s ott puhul meg az egesz, nem kell keverni es sokkal gyorsabb. Csak a hofokkal vigyazni kell, nehogy szenne egjen az egesz. A recept pl kifelejtette azt, hogy hagymat aprora vagsz s azt kicsit megpiritod az olajban s erre ontod a pritamin-paprikas masszat. Majd erre a bab s paradicsomle. Ha a pritaminpaprika megpuhult a sutoben, akkor csak kb 1.5-2 orat kell a tuzon kavargatni. Kozben persze kostolgatod s izles szerint teszel bele fuszereket. Nem art ha a vege fele van meg valaki aki addig nem kostolta meg, mert objektivabb a velemenye, mint a tied, akinek a szaja mar megszokta az izeket s nem veszed olyan konnyen eszre a fuszerek okozta valtozasokat, csak mikor mar tul sok a so/bors/akarmi.
Zewa: hat egy kis Edelweiss tenyleg jol jonne

-
Bubu79
addikt
Pedig a közhiedelemmel ellentétben, nem a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyőző akaratot, hanem a hagymás bab ( by Bud Spencer )

venember83: gondolom az egy hónapos pihentetés azért kell, hogy összeérjenek az ízek benne
pepecs munkának tűnik ugyan, de lehet, hogy kipróbálom a dolgot 
yetike: a spenótra Popeye esküszik, részemről esélytelen, hogy kipróbálhassan a hatását, mert nincsen megfelelően vastag alkarom ahhoz, hogy korrektül tudjam tárolni azt a ménkűsok energiát, amit a spenót ad

-
Zewa
senior tag
Huh ez volt amire most vágytam. Az első kortyoka legüditőek.

Ott van a bibi hogy utáloma babot. Kövezzetek meg de nem szeretem. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez jól hangzik - köszi az infót

Zewa: némi buborékos gyömbérrel mérgezem magam, lassan rám romlik a sör, egyszerűen nem kívánja egyetlen porcikám sem ( pedig bekészítettem pár doboz Paulaner világosat a hűtőbe, de hiába..)...
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Sejtettem, h problemas szo... Ez ilyen teli eledel. Van benne paszuly <bab>, paprika <pritamin paprika>, paradicsom s fuszer. Meg van ugyanez bab helyett padlizsannal is.
Itt egy recept. Vagyis lenyegeben ketto.
mod: most olvasom, gulyasleveskockat s vegetat szvsz inkabb erdemes kihagyni, lenyeg a finom s eredeti iz, nem holmi mesterseges aroma.
Olcso, laktato s ha mar eltetted telire, akkor marha gyorsan lesz belole vacsora, reggeli, uzsonna, barmi. Lenyeg, h szeressuk

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Homályosíts fel légyszi - a zakuszka mit rejt?
Futás mellet tényleg nem fenyeget elhízás veszélye 
-
-
ngabor2
nagyúr
én meg nézek valami aludnivalót. jó éjszakát mindenkinek, holnap előreláthatólag jövök.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jó étvágyat a kései vacsorához - szerencsés vagy, hogy megengedheted magadnak az ilyen eltolt kajálást - én nem vállalom be, mert nyaranta így is erősen figyelnem kell a medence partján, nehogy nagy fehér bálnának nézzenek és puszta jóindulatból visszadobjanak

-
Zewa
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Nekem, se de még régen hallotam mondtam "e kő'!"
Néha bekerül a winampba..
Szeritnem is kár érte.
Huh. Most hgy igy jánoska felhozta, marh jóül esne egy üveg hideg sörike. Azt hiszem elballagok pár üvegért.
Nállama gép mellet egy Cambridge Audio 540R+1pár Sony SS-X90ED (bár sajna ezek nem az anyémek..
) -
Bubu79
addikt
Erről nem is tudtam
Veszett
Mentségemre szolgáljon, hogy a Sepultura sosem volt kedvencem 
venember83: A gép mellett egy Cambridge Soundworks FPS1600 zörög ( szintén Creative termék, bár már matuzsálemnek számít ) - a nevelőeszköz pedig egy ezer éves Videoton erősítő megtámogatva egy Sony CD lejátszóal és home-made hangfalakkal - 2*120W , bass-reflex - szól, mint atom... )

-
Zewa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Huh de ismerős a szitu...
Nállam tök ugyan ez 
ps: Vigyázz a basussal mert azért hajlamossak leb@szni ha remeg a heveder zárjuk...

Bubu: Pavarotti? Néha be csuszik.[link]

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
1.)
2.) Még mindig jobb, mintha Pavarotti után szabadon az áriáidban kellene gyönyörködniük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különben is lehetnél rosszabb is, ha megszívlelnéd a xXx-ben elhangzott mondatot, miszerint: "Ha igazán szabadnak érzed magad, menj be egy boltba és hugyozd le a sajtokat!"

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
1) Keleten elem az eletem, igy nem delre kellene koltozz..
2) En joszivu es adakozo vagyok, a szomszedok mindig tudjak mikor furdok, mert kenytelen vagyok annyira felhangositani a zenet, h jol halljam a furdoben a szobabol jovo jo kis
zenet 
Ja s a gep a haz masik vegeben van a furdoszobahoz kepest

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem, olvastam.
-
lekvárostúrósbukta
most mondja itt az egyik csávó, hogy péntek van
akkor most jókedvem van 
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Költözzek délre? 
Ha ez megnyugtat, nálunk a szomszéd a lelketlen tuci-tuci ( ühm-yeah-aha-aha... ) típusú zenéket nyomatja full hangerőn, azt is jobbára akkor, amikor éjszakás vagyok - úgy reggel kilenc körül...
Talán antiszociálisnak tűnik, de egy alkalommal ,amikor kiborult a bili, megkínáltam full hangerőn a Három kismalac nem rádió verziójával, amit a Carmen adott elő (csak dalszöveg)... Vette a célzást és lehalkította a zörgő dobozait...
-
venember83
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére

Közben kicsit elfajzottam - Finntrollal boldogítom a szomszédságot
Azt hiszem ez volt az a zenéjük is, amivel az Eurovíziós versenyen taroltak...
Kicsit talán brutálnak tűnik, de nem semmi, amit eszetlenkednek - nem lenne rossz, ha valamit sejtenék is abból, amit mondani próbálnak
A zenei alapja nem rossz, de a hörgést még szokni kell

-
BlacKSouL
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
A pólónak csak az elejét mutattad meg, amin egy saját tervezésű grafika helyezkedett el, egy bölcsesség kíséretéban, a hátuljára pedig azt mondtad, hogy nem publikus - nem is mutattad meg

Leragadtam Youtube-on

Az biztos, hogy jó a kontraszt Anikó és Lecsó hangja között

RE P.s.: Köszi, kedves vagy

BlacKSouL: te jó ég, ezt hogyan találtad meg?

-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
Most mijastad el kelelt inditani a laptotyot hogy megnezzem a flast:- (
de ha har akkor: bof a polon /emlexelmeg?/ a 7. nev alatt van:- )udv
neduddki
p.s. VenF.sz!:- )))
mod: IMADOM Aniko hangjat!!!:- )))
Szolag kozlemeny: NEM Republic lesz guvo het kedden a gtk giljjabalon a Merlinben /:- ((((/
-
neduddki
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Hmm...most ide hogy jonnek az aussie telapok?
Az amerikai v. angoloknak akkor szabad? Nem ertem.Szamar: Neked meg szaradjon le a fuled. Mindketto.
-
csapos2
addikt
Azt hiszem, eszek egy kis sült kolbászt meg hurkát vacsira. Finom puha, fehér, kemencés kenyérrel.
-
-
Thrawn
félisten
Őszintén szólva elég válogatós vagyok "bor ügyben" de ez originale házi bor. Legutóbb vagy 8 éve ittam ilyet utoljára...
Előnyei:
- 3 pohár után fejre lehet állni tőle
- nem leszel tőle másnapos
Hátránya:
- nem tudok róla (max ha mértéktelenül fogyasztják de erről nem tudok beszámolni)tiv83us: Honnan tudod? Hiszen nem is ismersz

Bár mondjuk a birtokomban van egy kép rólad és Cyla-ról![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Diego!
senior tag
Pécsen még az electro world jöhet szóba...
Soha nem lehet tudni mikor kell visszavinni bármit is... -
ngabor2
nagyúr
tudom, hogy van főzőcskés topik, de itt valszeg nagyobb a forgalom...
a bekevert palacsintamassza szenved valami károsodást, ha egy éjszaka a hűtőben kell állnia? 2 részletben akarnám megsütni. -
Diego!
senior tag
Olyan sz@r a media markt honlapja, nem lehet átlátni pontossan hogy milyen laptopjaik vannak és mennyiért...

-
BlacKSouL
addikt
-
Thrawn
félisten
Hihetetlen!
Olyan bort kóstoltam (vöröset) aminek szőlő íze van!
100% grape ez tuti. Ritka pillanat
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Ne fütyülj! <--linkelve, csak mert tudom hogy bealudtál rajta
(módosítva a teljesebb verzióra) -
válasz
venember83
üzenetére
fütty fütty

-
válasz
venember83
üzenetére
nem, én pl. két másik buliban leszek.

ui. mi lenne, ha te is elmennél emberek közé?
ha már a péhá kihal... -
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére

-
venember83
nagyúr
Akkor holnap mindenki ph!-s buliban lesz? Mi lesz igy az OT-vel? Majd beszelgethetek magamban... Modik se lesznek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tildy: reszvetem, tenyleg szornyu ilyen fiatalon elvesziteni valakit.
12107: szinte titokzatosabb vagy mint ng... De megertettem. Ha kihal az OT, majd olvasom kedves szulod logoutos irasait...
fokukac: igen, este en is megyek szulinapozni
Elotte meg kenytelen leszek lefoglalni magam munkaval
Vagy a fent emlitett irasokkal. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jó party lesz vazeg.
laposüveg prepared 
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Szeretem a hideget , de nem a temetőben, ahol még a jeges szél is fúj .Úgy, hogy a jókis szövetkabátom a szüleimnél van lenn vidéken, én meg egy szál blúzban, meg kabátkában álldogálok egy helyben egy órát
No de az ég is megsiratta kicsit osztálytársamat
Nagyon szomorú dolog ez.
Aktív témák
Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Futás mellet tényleg nem fenyeget elhízás veszélye
)
ez hamar elment, jóccakát jóhétvégét, jóbulizást huszárok, osztán foggyon az a retek búzasör