Hirdetés
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Aláírásodra: Daft Hands -- Harder, better, faster stronger
-
7
addikt
Na visszaértem...
1: A kukák nem tudnak pókerezni. Szarul állt, amikor elköszöntem tőle. Továbbá szereti fogdosni a yetik mancsát.
2: A motkányok jól amőbáznak. Jobban, mint a yetik.
3: Degeszre ettem magam palacsintából. Hazaérek, az asztalon mi vár? Nanáhogyaz.
-
Algieba
őstag
Ha valaki el tudná mondani, hogyan kell használni a BlueJackX nevű szoftver apróságot a mobilon, jó lenne.
Egyre tudom használni, megtalálja a bekapcsolt kékfogas telefonokat.
A fiatalokkal teli helyen 5 mobilt talált, köztük egy Nokia 6270-et, mert konkrétan ez volt a neve a telónak.
De volt Fatima, muki és bebephone is.
Az enyémet Cukorkának neveztem el, a húgom pedig a sajátját tündi szörpinek.
Vicces, mikor kékfoggal adatokat tologatok köztük, és kiírják a telók a másik nevét. "Kíván adatokat fogadni a tündi szörpi nevű eszközről?" -
csapos2
addikt
Látom, mindenki részeg.
-
tiv83us
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Neeem, az csak egy kis 4-es osszejovetel volt /Loretto, Estie, en es Kidus/ meg egy kicsit beugrott I_Am meg a baratnoje es Grafiqs is.
Bar akkor is sikerult annyira leitatniuk, hogy a fenykepeken lathato eredmeny szulessen...
-
tiv83us
veterán
válasz
Csyppa
üzenetére
En eddig talan ket PH! talin voltam, egyik sem sult el a legjobban, az egyiken ugy berugtam, hogy ihaj, masnap egesz nap hanytam es kozben diktaltam Kidusnak a vegrendeletem.
A masikon meg egy szep pankrator mozdulattal Kidust kibadicsekeltem az uttestre, en meg rapuhantam teljes testsullyal olyan Rock-osan...szegenyemnek fajt is mindene. Aztan a telapot kellett lelejmolni vagy 500 Ft-al, mert jenki letemre nem szoktam meg, hogy a kocsmakban nem fogadnak el kartyat, cash-t meg alig vittem.
Szoval inkabb most csak lelekben leszek veluk

-
Csyppa
senior tag
-
7
addikt
No részemről elmentem készülni. Odaúton veszek ki egy kis pízt is, oszt jó lesz, halleluja

PH! talira fel!

-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Szép lenne ha azért kéne innom. Ott még nem tartok.

-
7
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Jöjj PH! talira, most oda érdemes.

Amúgy emlékeim szerint a Szlovák söröző egész jó hely, csak nem emlékszem már, merre is van. Valahol a belvárosban, keress rá.
-
AMD Power
titán
Tudtok ajánlani valami jó pubot/sörözőt/kocsmát ahova érdemes elmenni? (Budapesten III kerhez aránylag közel.)
-
EQMontoya
veterán
másokról beszéltem. akiknek a kultúrált szórakozás nem igazán jött össze. egyrészt befújtak a szórakozóhelyre 1 kis könnygázt... az is fini volt. utána meg 1-2 ismerős elég csúnyán elvitte magát. nem részletezném inkább, de meglepett, hogy 1-2 ember ital hatására milyen tud lenni.
-
7
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Biztos van Fanatikus tag vagyok! topic is, de gratula!

-
Skynet258
veterán
Hova máshova írnám, ha nem ide, hogy fanatikus tag lettem az imént, yuppie!!

-
ToBeY
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem nem ez lesz a jó megoldás
Egyik haveromnak tegnap így csörgött a telója,onnan jutott eszembe csak nem tudom mi a neve pontosan. -
ToBeY
nagyúr
Mi annak a gyerekjátéknak a neve,amit így fel kell húzni és zenél?

-
Zewa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Neked is és midnekinek Szép jó reggelt!
Montoya: miért általánosítasz? Részegen is tudod irányítania cselekedeteidet. Ha meg nem akkor ugy sem vagy képes felálni.
Nem tudom hoyg csináljátok de nekem még sose sikerült ugy berugnom hogy ne tudjak állni & mindig emlékeztem mindenre. (nah jó egyszer volt olyan hogy foltokban volt a buli
)tildy: Tesom szallagavaótján volt tánc! nem is egy.

-
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
HI!
Ne viccel ma a matrai borvidek szomszecagaban nott fel, szokta rendesen a matanolt:- )))
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A TG vodka?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Már készítem a belsőségemet

kukac: ittam már denat szeszt, de borzalmas a vodkához képest. Talán a TGazdaságos vodka hasonlít rá leginkább, de abban lehet faszesz is, mert haveromnak spontán úgy bevérzett tőle a szeme, hogy 5 napig véres volt, mint akinek koponyaalapi törése volt. Pedig csak fél üveggel döntött be.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
mikor a sreamerbe új kazettát teszel, és áttekered, ezzel felavatod a szalagot

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ne sajnáld, hogy nem jötettek ki a Millerbe, szar volt a buli. mi 2:15re értünk oda, fél4 fele el is jöttünk.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
áá, netudd meg..
nagy lelkességemben kitaláltam, hogy szerepelek a gólyabáli nyitótáncban.. amikor felálltunk a parkettre, már úgy remegtem, hogycsak na..aztán kikövetkeztettem, hogy a legtöben valószínűleg minket fognak nézni, mivel én táncolhattam a legszebb, legcsnosabb lánnyal, ez még rá is tett egy lapáttal.. de tánc közben valahogy elmúlt a remegés
-
tildy
nagyúr
Szalagavatón nincs is tánc
Az a tablóbálon van 
Ngabor: milyen töltelék lesz?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ha senki más nem jön, akkor igen.
-
7
addikt
Szalagavatón táncolni márpedig igazi élmény...

Óriási volt, én kétszer is táncoltam -- először egy srácot elcsapott egy autó, helyette kellett beugranom, 2 napom volt megtanulni... de hogy ott mik voltak... Ugrott a zene 3-szor, összesen tán olyan 30 másodpercet. Na azt kompenzálni nem volt semmi.
Aztán ugye ott volt a saját szalagavató. A keringő hatalmas volt, sokszor majdnem eldőltem a röhögéstől. Isteni élmény, komolyan.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
HI!
Vigasztaljon az a tudat, hogy kozel vanhozzad a Juno!:- )))
udv
neduddki
p.s. ha nem erted keress vissza:- )
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
köszi

-
Diego!
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Tudtommal a kettő majdnem ugyanaz...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Persze, megkaptuk a szalagot.
t1: hajrá!
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az első mondat rám is igaz
de most erőt vettem magamon és táncolni fogok vagyis már tanuljuk a bécsi keringőt és tök jó
nekünk csak februárban lesz a szalagavató. -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ismerős... ha nekik ez a buli, hogy kocsmáznak... akkor egészségükre... mi is vagyis a társaság egyrésze beszokott ülni kocsmába sörözni pipázni csocsózni stb... és akkor ez a buli de van amikor eljárunk tényleg szórakozóhelyekre. Van aki nem akart eljönni ( mert ez meg az kifogásookal) és elvittük azóta rendszeresen jár velünk.
Remélem nekünk a szalagavató jó lesz.
Amúgy táncoltál? -
(Kolombusz)
veterán
Nagyon rossz lett a szalagavató utáni buli.
Jah, hogy nem is buli volt? Mert akkora töketlen barátaim vannak, akiknek hiába szólok, hogy induljunk, mert ha esetleg nem tetszik, akkor még vissza tudunk jönni busszal. Ráérünk még, mondták. Annyira ráértünk, hogy mire kimentünk a buszmegállóhoz, rájöttek, hogy csak akkor tudunk kimenni, ha visszafelé taxival jövünk.
Ekkor többekből kitört, hogy áááh biztosan szar hely, ne is menjünk. A többi töketlennek meg mindegy volt. Inkább elmentek venni egy üveg mézes málnát és megitták valahol. 0 fokban, szabadtéren. Csak gratulálni tudok.
Új dolgok megnézésére, kipróbálására semmi hajlam nincs bennük, szalagavató és azt követő buli egyszer van az életben, ha ők ezt így képzelték el, akkor asszem eléggé félreismertem őket.
Biztosan azt fogják mondani, hogy fasza volt. Mert kaptam sms-t, hogy beültek valahová. Igen, oda, ahova mindig beülünk péntek este. Ebből is elegem van már. Mindig azt mondjuk, hogy marha jó volt, közben meg igazán jól senki sem érezte magát. Eliszunk 1-2-3 ezer forintot a semmiért. Ez is persze olyan hely, ahol nem lehet ismerkedni, naná, hogy egyiknek sincs barátnője.Az egészben a legszebb az, hogy nem látok esélyt a változásra.
-
Csyppa
senior tag
Jó ReggelT !
Olyan finom rántottát ettem...
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen. Vagy nem...? De, talán mégis...Ááá, nem...
Sugározzunk rádióaktívan, mert az jó. -
venember83
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
H ne unatkozzanak a modik s dolgozzanak meg a penzukert
Hatar mar 50k.megj: Szepjonapot mindenkinek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thulcandra
üzenetére
az 5k-nként új totyik a régi fórummotor miatt volt...

-
Thulcandra
senior tag
Azthittem megint a fáradtság/álmosság miatt látok v.mit rohadt rosszul, de 5 perc bámulás után tényleg úgy néz ki, hogy több mint 12 ezer hsz van ebbe a topikba. Hádemé.
Mondjuk sose értettem miért kellet 5000 -nél mindig újat nyitni. -
-
Lord Zero
addikt
tóking báut drinking, mondtam má, h a tekila jóbarát?
remarque szerint a rum az, aki jóbarát, de én sokat barátkoztam mindenfélékkel, mert olyan típus (hahhhaha, ezdejó) vagyok, és azt kell mondanom, említett olvasatban remarque csak egy remark
namindegy, csak mondom -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Budaörsön osztálytárs születése napjának évfordulója lesz.
kukac: Igénytelen= nem igényel törődést?
akkor jó ha nincs íze, és mégis van. A Royal, meg az Alaszka, de sorolhatnám, ezek nem is jók. Az olcsó kategóriában a Moskov, a Stolich, meg a Finlandia ami jó, de utóbbi is kezd elkurvulni. -
csapos2
addikt
Igazából be akartam rúgni ma, de helyette megnéztem 6 filmet. Most meg itt vagyok szín józanul. Nade, ami késik, nem múlik, vagy mi a szösz....az olyan kis repülő izé...
-
BlacKSouL
addikt
Szégyen gyalázat, és mocskos kib.szás, hogy kénytelen leszek holnap Stolichnayaval kiszúrni a saját szemem, mikor nem képes senki egy nyamvadék üveg Moskovskayat eladni. Pfuj.
Na gó szlíp.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- Suzuki topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tévézgetek pár üveg beks társoságában. Jobb hiján. 

Fene vigye el, en is szivesen mennek...