Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Füles irányított irányodba.

Arénatéma: "Há hogy képzellik eztet, há idegyüttünk óccsó tévéjér, oszt nem képesek, mikor 10-re volt idejírva e az ujságba, meg a rádjó is bemondta, hogy tízórakor, és akkor most hazudnak, hát milyen szégyen és gyalázatez, hogy nem kapok itten 10 órakor óccsó tévét akcijóssan. direkt ezér gyüttünk ide kéremszépen, becsaptak, micsodadolog ez hogy igérnek osztakkor nemkapunk óccsó tévét."
Ha olcsó akciós l.f.sz lenne meghirdetve, akkor is tolongana a nép? Vagy az akciós, csak nyitáskor, csak most, csak 10 órakor egy valagbarúgás vasalt bakanccsal, akkor is tömegek ostromolnák a bejáratot? Szánalmas. A nép egyszerű gyermekei.
Azért kíváncsi lettem volna, ha nincs akcijós olccsó tévé hirdetve, akkor kószált volna-e ott 5 ember? -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt a látványt a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom!

Hm... szóval az ő megsegítésére gyűjt ng2, csak tagadja

-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ha erre gondolsz - níjjedmá, vki (vissza)olvasott -, akkor mindenekelőtt köszönöm a beléminvesztált bizalmat, és minden üvegek toteme előtt eskszem megfele, h e nemes titulusnak árkon s bokron által is vitézlő viselője leszek
(az ugye úgy van, h jó, persze, nemám konkretice voltam vala megnevezve, csak úgy implicite, mégis), másodszor nem iszom, és nem is értem, honnan veszed
mármint vodkátcsapos #11917: há vmi esett, de az kő vót, csak nemtom má hó van
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Álmodjál rémeket

-
venember83
nagyúr
Kihalt a topic, ng jo ejszakat se kivant, csak lefekudt... Hogy lehet valaki modortalanul moderator?

Nem baj, helyette is: Szep almokat s nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek!

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Három a magyar igazság...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, az első a tehetetlenségből fakadt, a második meg a kitörő örömből.
-
Whaskes
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
az hagyján, hogy csak reggel 9 után lehetet szeszt kapni, de az összes kv-nak és reggeli teának elég erősen alcoholos illata volt, leginkább rum és konyak illata

mod: utálom a telet, korán sötétedik, korán jövök be a kocsmából.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
volt egy több, mint 50mp-es lag. akkor ment ki 3x is a cuccos.
a kutatás alatt meg 3x szakadt meg a netem. előtte meg 5-percenként. nem örültem neki

-
ngabor2
nagyúr
no, jól kiástam a közvélemény-kutat, úgyhogy visszatértem.
kolombusz: ki b.szott ki téged, és honnan?
winner: a linket el tudnám rontani... de most nincs hangulatom. naésakkor mivan?
-
válasz
Eastman
üzenetére
hehe

én voltam ott két hete, meg négy hete, és akkor erősen kételkedtem abban, hogy ez meg fog nyílni idén..

ui. délután már nem volt sártenger, és belül csili-vili volt minden, igaz, kurva hideg volt.
de ami a legviccesebb az egészben, hogy a vip esemény nem is bent volt, hanem egy sátorban...
-
Eastman
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
...én meg most jövök a 3D moziból nyakig sz@rosan. 22-én fogjuk kifeszíteni a vásznat az állványzatra amit ma szereltünk készre. Mindenkit ver a víz a csúszás miatt. A hostesseken tegnap röhögtem. Belibbentek csini-bini ruhában meg kis pipellőben a szemétdomb közepébe. Mindegyik kapott is egy rohadt nagy dobozt a kezébe és kb. két perc múlva olyan poros volt mint mi.
Egy komplett berendezett öltönyáruházt telenyomtak kőporral a csiszolók akik a márványpadlólapokat csiszolták össze egy géppel. ...az ajtó még nem készült el amikor odaértek.Nagyon nagy égés az egész A'réna sztori. Nagyon nagy dzsuva volt és káosz. Aki ma a nyitásra odament (átkelve a sártengeren) egy fél évig fix, hogy be nem teszi a lábát!
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Alapból mocskos a szád, vagy ma ilyen napod van?
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hehe, nekem ezért vannak még barátaim. Mert ha nem lennék, akkor inkább gépet se használnának. Így meg hot-supportban mindig segítek valamiben.
főkukac: Sokkal gázabb?
Egyébként én mindennap megnyitok valamit(üveg sör, halkonzerv, stb.), mégsincsenek itt a csinos hoszteszlányok. 
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Ennek kb annyi az esejje mint en a mai napon mikulasnka oltozve haremszarvas utan vegigszanotm az eget par atombomba energiajava!:- )))
udv
neduddki
-
(Kolombusz)
veterán
Hát én egy kibaszott zseni vagyok.
Azért telefonon keresztül rendberaktam egy gépet.
Pedig a srác nem épp hozzáértő. -
Integra
titán
-
(Kolombusz)
veterán
Ehh faszom.
Kibaszás.
Barátom gépén volt valami trójai, ami a wow accountot lophatja.
Utánanéztem, leszedtem a progit, amit írtak a blizzard oldalán.
Persze nem működött.
A kasperskyt felrakattam a sráccal, az talált két fertőzött fájlt, törölte.
A windows hibaüzenettel töltődött be, minden nagyon lassú volt, stb.
Feladatkezelőzés, csökkentett mód, mindent próbáltunk.
A kasperskyvel visszaállítottunk mindent, nem megy igy sem.
A hálózati dolgok nem mennek, csökkentett mód hálózattal alatt sem.
Pingelni nem tudunk, hibaüzenet.
Ha a rendszervisszaállítás nem oldja meg, akkor mehetek xp-t telepiteni.
Kuuuurva kaspersky.
Firefoxot is karanténba rakta. -
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezek szerint mégsem vagyok olyan vén, mint hittem

Nekem csak az említett filmből rémlik a dolog, egy nagy zsivány kisöreg fizetsége volt. aki segítette Csöpit

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Dehonnem - valamelyik Ötvös Csöpi filmben hangzott el, talán a Hamis a Baba-ban

Winner_hun: Yeah!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
egy négyzetméter barack? nem kispályázol...
no, most egy darabig nem leszek.
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Reménykedj, hogy vasárnapra virradó hajnalban nem lesz tükörjég Gödöllőig az út.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ja. ollyan.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, olyan mint a hütte az Alpokban

-
Whaskes
senior tag
alantas pórnép.... itt van vagy 100l sör most.

-
Ez tényleg off, mert leírom a hobbim okozta újabb örömömet, a héten vettem egy szép és jó Nokia 7650-est.
Éppen a pirinyó memóriájába pakolok ezt-azt.

-
Winner_hun
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Jó hosszú hétvége, 1 nap híján egy hét

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
láccik, hogy nem ismered debrecent...
- a villamos színe kék (kivéve a régi csúnyákat)
- a villamos mentén nem közlekedik bust, csak az egyetem és a klinikák között. de mivel a klinikákig szoktam menni, ez a közös szakasz igen rövid.
- tél van, ilyenkor nem szokott nyitva lenni az ablak.mod: a franc essen ebbe a takony időbe és az instabil netbe!
-
burgatshow
veterán
válasz
venember83
üzenetére
A második.

Egyik pénteken sincs órám!

tbs: Kitartás.
Mod: Na most edzésre el. Majd jövök valamikor...

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Kabbe.
Még 1 nap van hátra... 
-
venember83
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
A penteki naprol nem feledkeztel el? Vagy csak te ama boldog kivaltsagban reszesulsz, h a penteked szabad?

-
csapos2
addikt
- Kelj fel kis csacsi fiam - szólt hajnalban a nagy csacsi az istállóban. - Kiviszlek ma a mezőre.
Hopp, felugrik a kis csacsi. Összeüti a bokáját. Jó reggelt kíván a mamájának és kérdezi a fülét vidáman megbillentve.
- Mi az a mező, anyukám?
- A mező - feleli a nagy csacsi - nem egyéb, mint egy nagy-nagy zöld asztal. Olyan nagy, hogy az egyik szélétől a másikig sohase tudod végigenni.
Ez tetszett a kis csacsinak. Táncolva ment az anyja után a mezőre. Amint ott legelésznek, egyszer csak odafut az anyjához a kis csacsi:
- Jaj, de megijedtem.
- Mitől?
- Furcsát láttam.
- Mit láttál?
- Icike-picike kis csacsikat.
- Mekkorákat?
- Mint a fülem.
- Nem lehet az.
- De bizony. Úgy ugráltak, mint a szöcske. Gyere, nézd meg, ha nem hiszed.
Odavezeti az anyját. Hát két kis nyúl ül ott a fű között. Éppen mosakodtak.
- Jaj, mit látok? Mekkora két nyulat látok? - kiáltott a kis nyúl.
- Nem nyulak ezek, te kis csacsi - szólt az öreg nyúl.
Az öreg szamár pedig azt mondta erre a fiának: - Nem csacsik ezek, te kis nyúl. És mind a ketten barátságosan néztek egymásra.
Mikor jól megnézték egymást, a kis csacsi hazament a nagy csacsival és a kis nyuszi a nagy nyuszival. -
burgatshow
veterán
Ezaz! Végre hétvége!
Nagyon gáz hét volt...Bónuszként az időhányás is gány..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
És hamár homár, s megkerült, kedves megszenesedett nyelű kőbalta úr: Állítólag Ön is ínyencmód szívleli az etilalkohol köré épített ízanyagok harmóniájából létrehozott, orálisan a szervezetbe juttatható folyadékokat. S mint ilyen, nem tudja-é az orvoslást nagy moszkvai problémámra?
-
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezt kopizd át az autós topikokba is - osztatlan sikert arathatsz vele

Re #11923: még ma is visíthatnékom van, ha felrémlik bennem az a sztori, amit talán a passzívban, vagy a kókuszban nyomtak le egy HMCS-ről, aki gyúrdát üzemeltetett a kertje végében.
Egy aranyos sztorit adott elő arról, amikor egy ismerősét meglátogatandó Pesten járt és az ismerőshöz botorkálván enyhén DT állapotban eléugrott egy kivilágított villamos.
Meglepődvén a dolgon merengőre fogta és várta, hogy majd a villamos kitér... De a villamos nem tette - ehelyett felborította
Baja nem lett, mert valaki vigyázott rá odafentről... -
válasz
csapos2
üzenetére
itt esik, hogy rohaggyon meg, rohanhadtam délelőtt a gumishoz felrakatni a télit, mer persze ugyebár mindent az utolsó pillanatra hagy az ember

tildy: Gyere akkor ide oszt örülj annak, hogy milyen jó sár van az utakon meg úgy egyáltalán mindenütt mer ez nem marad meg
de örülhetsz nekem is

-
Lord Zero
addikt
válasz
venember83
üzenetére
lógtam
az meg attól az, ami, h igazol(hat)atlan, nemtepár? : ))nem volt ez olyan sok, csak két nap, ja, a díler is mondta, h ne lepődjek meg, ha mások számára többnek tűnik majd..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ez olyan, mint mikor 2 favicc ül a fán. egyszer az egyik felröhög, majd hirtelen abbahagyja. a másik megkérdezi:
- miért röhögtél?
- eszembe jutottam.
- akkor miért hagytad abba olyan hirtelen?
- eszembejutott, hogy már hallottam magam. -
Lord Zero
addikt
ni, még van offtopik...
erő és statika, lám, biztos pillérek... ahh, hazaértem.. -
Csyppa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Próbáld ki, hogy iható-e
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja megszilárdult a csoki, a hab meg jól rárohadt

Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Brrr.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Firefoxot is karanténba rakta.