Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én is azt hittem, de másnap kómázgatva emlegették a többiek, és kezdett gyanús lenni.

Amúgy meg hagy jusson már néha egy kis jó is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bárány úr: nagyjából érthető, sajnos az alkohol kultúrált mértékletes fogyasztása még mindig együtt jár a szociális kapcsolatok szövevényesedésével, és mint ilyen, szeret róla beszélni az ember.
De írj az ilyen eseteidről Te is, én szívesen olvasom, ha nem csak az alkohol mértéktelen bedöntésén van a hangsúly, ahogy én is a tényfeltárásaimon próbálom a többi eseményre helyezni. Azt meg nem írhatom hogy ezt mind színjózanul követtük el, mert az meg nem igaz. Gátlásokat meg bizonyos szintig oldani kell.
De ismétlem, valóban, nem erről kell hogy szóljon minden.
Aktív témák
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Processzorok Olcsón Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)