Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor ennek gyógyszere, ritka mint a fehér holló.

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem a hasam szokott, mikor üres. Nem lehet hogy nálad is hasoló az ok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igyál zöld vagy menta teát (esetleg mákteát). Nekem attól elszokott múlni. Vagy marad a gyógyszer. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem tudom. Kevés a 32k karakter hozzá.

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Linkeljük az összes postodat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Közérdekű közlemény.
Pénteken és szombaton KIN kupa lesz a Óbudán a Bécsi út 104-106 alatt. Jelentős mennyiségű félrészeg és részeg hallgató lesz megtalálható a környéken, kérjük óvatosan közlekedjenek az érintett helyen közlekedő autósok.
Bővebb infó:
[link] (Bemutatkozás link)
A hivatalos plakát: [link]
Az SZGTI-s induló: [link] -
Segítséééég!! Van 4 üveg söröm és nem tudok mit kezdeni vele. Ezzel az 1 üveg borral meg még várnom kell holnapig, különben a barátnőm csúnyán fog rámnézni.
-
Javaslom, hogy amikor elkezdetek beszélni, több dolgot mondj el felületesen. Így sokminden lesz előttük, és csak arról kell mesélned többeet, amiről kérdeznek. Ne percről percre mesélj, kapj bele mindenbe egy kicsit. Így elsiklanak bizonyos dolgok fölött, mégis kapnak egy képet a történetről, nem éri őket akkora meglepetés, ha mégis kiderül nem teljesen úgy volt ahogy mondtad. Részletesen csak azt meséld el, amiből később komlyabb gond lehet. Eleinte természetes lesz, hogy sokminderől akarnak tudni (fantázia sokat segít, a körülmények enyhítésén), de később tudni fogják, ha baj van úgyis elmondod, bízhatnak benned, hogy nem csinálsz hülyeséget. Ja és még valami, ha elmész valahova, csak néhány szóval, de másnap ismertesd a helyzetet. (Bizalom építés, nincs titkolni valód.) Ha ugyanazokkal az arcokal lógsz, 1-2 dolgot mondhatsz, hogy mit csináltok, de se angyalként, se ördögként ne fesd le őket. (Az előbbi gyanakvást, az utóbbi féltést vonz.)
-
Az én javaslatom, üljetek le beszéljétek meg, a szüleid mit szeretnélnek, és te mit szeretnél. Keressetek kompromisszumot. Eleinte valszeg neked kell majd többet engedned, de viszonylag rövid idő alatt meg fog váltzoni a te javadra. (Nekem annno bevált. Asszem 3-4 hónap alatt elértem a teljes korlátlanságot, úgy, hogy senkit nem bántottam meg, belátták, hogy akkora hülyeséget nem csinálok, hogy bajom legyen belőle.) Természetesen nem tudtak mindenről, de amit úgy éreztem megtudhatnak, azt inkább én vázoltam, igaz kicsit finomítottam rajta. (''Á nem volt az 10 sör, csak 3.'')
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az igencsak szókimondó szöveget nem akartam beírni.

''De én nem is vagyok, hol is vagyok?'' Egy másik epizódból.
[Szerkesztve] -
Szép roller. De ahogy elnéztem azért egy kis víz nem fog ártani neki.
Azért megnézném, hogy nézel ki sisakban. Nagy szakál kilóg, a sisak alól.
A nálunk a tónál, minden évben rendeznek motoros találkozót. Ott láttam egy srácnak, 2 db szarv volt a sisakjára ragasztva. Te nem tervezel beszerezni aganccsal felspécizett sisakot?
-
válasz
parandroid
üzenetére
(\__/)
(+'.'+)
('')_('') This is a bunny. Copy and past into your signature to help him gain world domination.Fear the Bunny!!
Ők IRL próbálkoztak.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)