Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, akkor is megtalalnanak
nem arra nemmek, hogy jujj, mi lehet a winnerhun ip-je, hanem azt mondja, hogy 1.2.3.4-tol 5.4.8.7-ig minden ip-t megprobal, hatha valamelyiken van ftp
uj port meg nem jar, mindig a 21-esen van az ftp
a kulfoldi ip-ket meg ketfelekeppen tudod szurni:
1: ip2location adatbazissal
2: hostnev alapjan, ha a tld nem .hu (bar nem minden ip-hez allapithato meg a hostname, illetve lehet a tld-ben olyasmi is, hogy .com, .net, .org, .info, pontok, pontok, stb) -
Lord Zero
addikt
bakker 10 perce áramszünet van
átültem a wifis laptopomhoz... még 12 percig bírja (mondja ő, de hazudik, tudom)
pánikban vagyok -
dragonfx
veterán
Mi a karin tenger 1nek a főcímzenéjének a címe???
Annak amikor Jack és Brabarossa kardoznak ott az aranyhegyekena végefelé már.
?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Igazság szerint ettől függetlenül is kerestem már ilyen helyet, hogy hol lehet ezt kideríteni csak ez most hirtelen aktuális lett

Ha rámegyek a találatoknál a whois-re, akkor kiadja a szolgáltató információit, vagy mit, de azt, hogy ki honnan (melyik településből) használja az ip-t, azt nem.
Azt hiszem, hogy van ilyen, ami kiírja, tiv írta, megkeresem, hátha megtalálom. -
(Bundás)
addikt
Jó kis grafikon szerkesztőt itt se tud senki az Excel-en kívül mielőtt csinálok neki egy topikot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
tolsz bele egy traceroutet-ot es ha makod van, a router-ek nevebol meg lehet tudni
Lord Zero: ip2location adatbazisok (foleg a mienkhez hasonlo balkani orszagokban) semmit nem ernek (biztos lattal mar te is olyan oldalakat, ahol kint van egy-egy tarskereso oldal hirdetese, egy olyan felirattal, hogy ''tutitinibukszak near to ocsod'' (barhol vagyok az orsdzagban, kepes kiirni ocsod-ot)) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem tudjak
egy ideje nyitva van a port, kezdj hozzaszokni, hogy be akarnak majd menni (ezert mondtam, hogy vedd jelszoval)
latnad, hogy neha hogy nez ki a webszerverem logja - fel percen belul par tiz probalkozas, hogy kihasznaljak az awstats (webszerver statisztikat) egy bugjat
a hulye barom csak elereszti a script-et., az meg megy mindenfele
meg sem nezi, hogy van-e awstats a gepen (eppenseggel van, csak nem ott, ahol o keresi, meg nem http, hanem https)
de ugyanez van phpmyadmin-nal, phpbb-vel (raadasul ez nincs is a gepen)
annyit tehetsz, hogy szurod a kulfoldi ip-ket
vagy felteszel egy valamilyen naplofile elemzot (pl ez az awstats van ftp-hez is) es onnan nezed, honnan jott a ''tamadas'', majd az ilyen ip-ket kizarod a tuzfalban/router-ben -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nebasszmá, az előbbi linkemben - ip tests - legalsó rubrika - ip information
még a fizetőeszközt is kiírja
, nem elég?
szerk. vagy nem jól értem a kérdést
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Biztos FTP címet adtál meg a rájfájzenes kamu E-mail során.

-
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ilyesmire gondolsz: [link] ?
-
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
csak az árkád-beliről tudok nyilatkozni: ott vásárló voltam, annak is éreztem magam
a cuccok jók (haha, mintha értenék hozzá - de a célközönség azt mondja, szereti, én meg hiszek neki), az eladók kedvesek, az árak nagyon is barátiak, ilyesmik
szóval jó hely, bár - rossz hír! - egy fél éve még ott eladóként tevékenykedő nő, aki magasan nyerte a ''pfff, apppám, ezdejó..!'' minősítést, sajna napjainkban már nem dolgozik ott
hát így
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Hol lehet utánajárni hogy melyik ip honnan származik?
-
Fryskitt
addikt
Jó neked, hogy ilyenkor tudsz reggelizni. Ma reggel dolgozni kellett mennem hajnalban, meg is húztam álmosságtól csipás szemmel a kocsit egy idióta parkoló kiálló kövén. Igy hát lemondok a saját magam szmára meglepetés monitorról, és elköltöm a lakatosmunkára, meg fényezésre inkább.

-
burgatshow
veterán
Sziasztok! Ha valaki vásárolt már az Azték nevű ékszerboltban és van tapasztalata véleménye onnan, akkor az megtisztelhetne azzal, hogy leírná nekem, hogy milyen ott a mentalitást (tehát a vásárló mennyire érezheti magát vásárlónak), milyenek az árak (reálisan viszonyítva) illetve az ékszerek anyagminősége is érdekelne.
Előre is köszönöm! -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
Mert leerecsigitel Te ksi buta aze meg konnyen:- )))
udv
neduddki
p.s. vagy az ne mTe voltal??? amugy meg faradt vagyok oszt kesz, hajnali fel9-kor keltem vasarnap:- (((((((( -
neduddki
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
HI!
Fogj neki egy harmadik gyerek csinalasanak, ha ma ennyire unatkozozl:- )))
udv
neduddki
p.s. az egyik esmeros tanar neni 3 lany utan meg benevezett a negyedikre is, csak ketto sikerutl meghozza fiubol, amig meg nem szulettek ojjan, de ojjan buszke votl anevelesi elveira:- ))) a ket fiu ellenebn masfel nap aatt rombotla porba a csalad onbizlatmat, azota sem talajak:- ))) -
ladybug
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Ugye?Én is hiányolom már a hulló pelyheket. Szívesen dögönyözném a kutyámat a hóban.A lányokkal építhetnénk hóembert, meg hógolyózhatnánk, meg szánkózhatnánk. Helyette nézem, ahogy nyílik az ibolya, hallgatom a madárcsicsergést, és mosom a kutya után a sarat, amit felhord a lépcsőn.
-
rii
nagyúr
válasz
Fryskitt
üzenetére
vagy telepítgetné újra a saját gépét ami ma hajnal 1kor leszállt
vagy telepítgetné újra haver notebookját, mert megkért rá
vagy telepítgetné újra munkatársnő gépét, aki volt olyan cukorfalat, hogy kölcsönadta, mikor kellett
vagy telepítgetné újra haver gépét, és menne el vele HDD-t venni
vagy rajzolgatná meg a beígért rajzokat 2 havernak, 3 rajz
vagy csinálná meg a beigért névjegykártyát egy csajnak ....
ha ne ma PH!zna O.o -
Fryskitt
addikt
Mindenki ebédel, vagy már megebédelt és a, alszik b, tévét néz c, elrendezi az asszonyt?
-
ToBeY
nagyúr
Ízlések és pofonok
[link] -
ngabor2
nagyúr
hmmm... sikerült megtudnom, hogy mi a különbség a 10k-s és a 25k-s kenyérsütőgép között. a nemrég vett ''ócsó'' gépet asszem egy rozskenyér sütési próbája után vihetem vissza garba, mert le fog égni a motor... amiben a morphy richards gond nélkül elment, ott ez a hausmeister, vagy mi a szösz, már erősen akad...
ettől függetlenül jó volt ismét olyan kenyeret enni, amiben van is cucc, nem csak levegő, meg valami hálósított műanyag. -
Loretto
veterán
Imádom azokat a partykat amikeről ilyenkor érek haza. Röviden:
- 1 mentő
- 2x a yard
- pezsgősüveg kosara elvágta az ujjam
- 4 hölgyemény
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah Vlad exhibicionizmus![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért amikor 5 fele bejött a rendőrnő, hogy hangos a zene elég vicces volt, mert mindenki törrekedett a nyugira, és többedmagam meglátása szerint csak kötözködés tárgya voltunk, hála néhány polgártársnak

-
eddie17
addikt
Most a retekklubbon olyan egy ratyi xmenesmutánsos átírat megy hogy már fáj, ezért inkább itt töltöm az időt

-
Loretto
veterán
Azon gondolkodtam, hogy aki blogot vezet, miért teszi?
Tudatni akarja a közöséggel mi történik vele? Vagy csak ne merüljenek a feledés homályába ügyes-bajos dolgai? Miért nyilvánosan teszi? -
.:Kristian:.
addikt
De jó így őstag bőrben
ezt muszáj volt bejelentenem. Megyek is tv-zni. -
csapos2
addikt
Jó reggelt!
Eszement egy pörgés volt itt ma, alig bírtam követni az eseményeket a híresen lssú agyacskámmal.
Egészen véletlenül nincs valakinek optikai ismerete? Vagy tudtok valakik, aki vágja a témát? -
Bash
őstag
válasz
üzenetére
Nem készülök világ végére, de úgy szeretem, ha kinyitom a hűtőt vagy a szekrényt és van miből válogatnom. Általában 3 hetente szoktunk menni bevásárolni, otthagyunk a Wal*Mart-ban vagy $250-t, és közben csak max. ilyen apróságokat kell venni a közeli Publix-ban, mint kenyér. Most ez egy kicsit többre sikerült, de ez betudható az ünnepeknek.
-
Lala6
addikt
Bash: Mi most megyünk az Asszonnyal, félek, hogy hazafele lefog érni a kocsi alja... akkora listát írt, hogy...

A havi bevásárlás is nagy szokott lenni, de ez most különösen aggaszt. Annyi jó van benne, hogy tuti nem megyünk már az idén. -
jeges
senior tag
Katica: igen, Te gondolsz rá túl sokat. (nekem pl. a 20 sokkal ''fontosabb'' forduló volt, mint a 30, de visszanézve abban se vót semmi különös)

-
addikt
Reggelt.
Kezdem megutálni a szombat & vasárnap reggeleket. Ilyenkor sose tudok sokáig aludni de mikor menni kéne suliba átaludnám az egész napot.
Bash
Világvégére készülsz ennyi kajával?
-
Bash
őstag
Ma este megtörtént az év utolsó nagybevásárlása. Nagy sietve 4 órát vett el az életemből, két szekér élelmet pakoltam be a kocsiba, a kocsitól pedig 8-szor fordultam a lakásig, minden alkalommal kb. 20-25 kg-nyi szatyorral a kezeimben.
Mára elég volt, most pedig elfogyasztom a jól megérdemelt cheese dog-jaimat mustárral, fokhagymás kenyérrel és egy bögre forró afrikai narancsos-mangós teával. -
Kokkantas
senior tag
Isten áldja azt a leendő szopránt, aki elvitte az ifjúságiklub kulcsát.
Most 2en rohadhatunk itt várva a reggelt...
Köszönöm szépen neki. -
Lord Zero
addikt
ha nincs betorzítva/torzítóra kötve, ha a jelszedő érzékenységét nem tekerik fel, ha a húrok túl feszesek, stb., akkor szegény gitár az életben nem fog sírni
ugyanazzal a cuccal fentemlítetteket megteszed, olvadni fognak a hangok..
vhogy így értettem a hangszerelést - egy pengetés és pinng VAGY piiiooooááááuuunnnnnggg, makes difference
az elfoglalt hely csak ezután (és ebből eredően) jön
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/13942130.jpg)