Hirdetés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
úgy látom mindenki magasról leszarja mekkora geciség történt .... közösség ........ PIHA !!!!!! ... hol lehet itt közösségről beszélni, mikor ilyen szervezetten tüntetnek el dolgokat, és nincs önkritika az oldal gazdáiban?
-
ngabor2
nagyúr
ez is egy érdekes nap volt, különösen a délután. megyek kedvenc ph-s boltomba, erre csörög a telefon. jóanyám az, hogy nem-e érek-e rá átlépni a határhoz, mert mennének cigiért, meg akkor már hoznának valami piát. mivel igen sok dolgom be volt mára tervezve, élből mondtam, hogy nem. nagyjából elintéztem a bolti dolgomat, megyek a buszhoz, akkor jobban utánagondoltam. annyi cucc van már, amit haza (acsádra) kellene vinni, és ennél csak több lesz. telefon haza, hogy mégis megyek. hazajövök (debrecen
), pakolok, irány a busz, itthonról nyomás haza 
otthon lepakolok, jött is a kocsi, mentünk a határra a dutyi frí shopba. erősen kifosztva mind, azért jäger meg martini még van. 1-1 üveggel bevásárolunk, megyünk a vámhoz. kiccsávó nagyon kötözködhetnék hangulatban volt, fél órát várakoztatott minket, nekem meg a buszom indulásáig volt negyed órám. táskám meg otthon. no mindegy, ha elérem a buszt, akkor táska nélkül jövök. beértünk a faluba a buszmegállóhoz, akkor ment el. a kocsi sofőrje belelép a gázba, nyomás a köv. megállóig. ott épp elcsíptük a buszt. bérlet, és egy üveg martini nálam, a táska otthon
tehát a fontosabb dolgok megvannak.
most felbontottam a martinit, és rá kellett jönnöm, hogy nem szeretem az extra dry-t ebből se... maradok az édesnél. mindegy, ez is el fog valahogy fogyni. -
-
Lord Zero
addikt
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061207/keymedia_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
;]
szerk.
rii - a szerzőkön keresztül lehet eljutni az írásodhoz (nem a tied az egyetlen ilyen)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
amúgy emlékszem, hogy kint volt a címlapon a reklámos iroményom is, különben hogy találták volna meg, ha még az __akármi__ rovatban sincs benne?
persze ... gondolom az elmúlt fél napban különböző bugok hada lépett fel szelektíven, és csak a kínos topikokban .... vagy nem kívánt személyek topikjában ....
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Valami fogast evett gundelesen spenóttal.
Illetve felét hazahozta...
Ne is mondjatok semmit, én is tudom, hogy arra ruhákat kellene akasztani...
Én bezzeg a sajtkrémleves után még benyomtam egy óriási tál cigánypecsenyét (hallod, tiv?
) lilahagymás paradicsomsalival, levezetésnek egy emberes adag gesztenyepürét, és mindezt leöblítettem 4 cent jégerrel, fél lityó narancslével és egy kávéval. Most eléggé el vagyok pilledve... Éhes még valaki? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
rii
nagyúr
írtam egy enyhe kritkát a PHnak a reklámokkal kapcsolatban, erre érdekes módon levették a címlapról, és még az AKÁRMI rovatban sem lehet megtalálni, ahová írtam a böfögésemet ...
[link] - Egyre több reklám a PH!-n címmel ....
valszeg nem véletlen tűnt el ...
és igen ... ez most a balhé helye mindamellett hogy nem érdekel az egész ...
azért nyögöm ezt ide is be, mert is sok volt az oylan hang melynek nem tetszett az új reklámozási forma ... -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
''Hey! Teacher! Leave us kids alone!!''
ui:
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ühm

Akkor keltem, siettem suliba
Csak még épp felnéztem ide. -
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, jó rosszul fordítok, mi?

(Egyébként tudom, csak nem jutott eszembe a szó magyarul
, a SZTAKI meg mindenféle kifejezéseket dobott ki az ourra.
- Viktor! Már megint magyarázkodsz!
) -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az 'our' nem személyes, hanem birtokos névmás. Miénk.
p -
BlacKSouL
addikt
Egyébként bocs a múltkori kirohanásomért. Nem személyed ellen szólt, hanem a mentalitás miatt emeltem szót; mostanában sokszor futottam össze azzal, hogy az emberek panaszkodtak, de nem tettek a saját érdekükben, és ez csordult most túl kicsit.
Remélem nem vetted túl komolyan
-
kymco
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ez gondolom ez az új feature több pénzt hoz a konyhára....
-
-
BlacKSouL
addikt
És valami prioritási szint is meg van állapítva?:
![[kép] [kép]](http://img104.imageshack.us/img104/4696/keymediabugsn5.jpg)
-
-
kymco
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is remélem... nagyon idegesített, mikor megláttam a belépés nélküli állapotot, de megkönnyebbültem, mikor a belélpés után a régi rend fogadott

-
-
ToBeY
nagyúr
Az Regular Price és az Our price mit jelent?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Khmmmm...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fel tetszett találni a spanyol viaszt... Tessék visszaolvasni.
-
Winner_hun
félisten
Érdekes ez a szóaláhúzásos cucc, beléptem egyik topikba, szavak aláhúzva, bejelentkeztem és nincsenek aláhúzva. Azán kiléptem és megint alá van húzva, szóval ha be vagyok lépve akkor nincs aláhúzva. Mindenesetre kilövöm, van más oldalon is ilyen hirdetés. (vagy mi
) -
deniro2
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor ez a megoldás... A próba topikba beírtam pár ilyen reklámszót és nem volt rajtuk link, az imént megnéztem újra és tiszta zöld volt az egész szöveg, beléptem, hogy nemtetszésemet fejezzem ki, most nincs link. De legalább mostmár értem a rendszert.
-
-
pussy_cat
tag
Sziasztok,
Kis segítség kellene, az Opera (Hajós utca) környékén hol lehet bankomatot találni?
Köci! -
Vérboci
addikt
elcseszett egy nap lesz a mai... valami van a levegőben...

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Szabolcs, Hajdú-bihar egykutya
.Otthon nekem is angol billentyűm van és kissé kezd tele lenni vele a tököm, minden jól el van rajta rejtve, pedig anno nem volt más billentyű, igaz nem is kellett ennyi ékezetes szart írogatni, max ha kellett akkor voltak azok a nagyon szuper ASCII kódocskák, hejj azok voltak a szép idők
.Egyébként a ''í'' betűt az alt Gr+J billentyűkombinációval varázsolhatod, örülök, hogy segíthettem

-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hát a nagyon before képekről már lecsúsztunk. A kéró kiburkolva, fugázva, szép új ajtóval.
Most olyan középső képeket lehetne lőni, de szombatnál előbb nem megyek a lakásba.
Majd ha kész lesz, akkor fotóckodunk. Ráadásul akkor talán már a karácsonyfánk is felkerül a képekre
-
Vérboci
addikt
Ez a kettős aláhúzásos linkes f@szság ugye csak vicc... Rossz úton haladunk...
Még szerencse, hogy ha bejelentkezek, akkor eltűnik... -
ngabor2
nagyúr
-
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Kérlekszépen, erre a legjobb orvosság az úgynevezett pinacilin, minde bajra jó.
NG: Hát ha neked ez az év utolsó munkanapja, akkor kabbe
.Egyébként üdvözlöm a szabolcsi retteneteseket, én nem megyek haza már az idén sajna, egy nyavalyás nap szabim sincs, azért meg, hogy fél napot utazzak aztán meg zúzzak visszafelé Pécsre, azalatt a fél nap alatt seggrészegre vágom magam, a maradékban meg duhajkodok inkább 
-
ngabor2
nagyúr
kedves gyerekek, mindenkinek ernőt, nehézséget az év utolsó munkanapján
dél körül hazamegyek, és meglátom, hogy milyen sorrendben fogom csinálni a dolgaimat, amibél van bőven:
- 4-5 cuccot fel kell adni postán... fele még kész sincs
- haza kellene ugranom Acsádra, de lehet, hogy ez holnapra marad
- moddolnom kellene egy ''kicsit'', mer' az jó
- meg ott figyel egy üveg bor a hútőben... csak foglalja a helyet, és kijárási tilalom van rá érvényben, tehát a házból nem mehet ki.
majd felállítok egy fontossági sorrendet. -
válasz
üzenetére
Mit hánysz?Havat, vagy cigánykereket?
, remélem azért hamar elmúlik 
-
addikt
Jóreggelt nektek!
Nekem ez a reggel miden csak nem jó. Egyedül vagyok és még ez a hányás is rátesz...ma lehet nem megyek be suliba..pihenni kéne..
-
Hm, jó termés volt az este alig bírom visszaolvasni, ja és nálam is járt a mikulás az este, kicsit későn ért oda, de azt mondta, hogy akkor zárt be a kocsma
.Egyébként meg jó reggeleket mindnenkinek 
-
QuarK
senior tag
nincsenek flashek, nincsenek google hirdetesek; nincsenek alahuzasok, ahogy bongeszek naprol napra, barmit meglatok, block content, kicsit heggesztem, hogy ne csak egy alkonyvtarat, hanem adott esetben egy egesz domaint tiltson le a francba; egy ideje sehol se bukkanok reklamokba, mar azt is elfelejtem, hogy neznek ki.
-
rii
nagyúr
(#4635) Winner_hun :
'' ............. bár lehet egy két ember kedvét elvenné a fórumtól (ne legyen igazam, ha lesz ez a keyes akármi) ............ ''
én viszont azt mondom, ha bejön ez a key-es szar, akkor legyen érezhető a userlétszám visszaesés, mert már súrolja az oldlon található reklámmennyiség az elviselhetőség határát ....
--------- ---------------- ------------------- --------------
és a reklámok nem tájékoztató jelleggel, meg figyelem felhívó, hanem felszíólító jelleggel vannak itt, - mint minden reklám. És én ezt utálom. 10.000ból egyszer van arra szükség, hogy isteni sugallatnak nevezhessek egy reklámot, és azt mondhassam, ''de jó, hogy megtudtam''
a többi 99.9999 esetben a jó büdés nénikéjét minden reklámnak, mert tudom, hogy mikor és mi kell-szeretnék venni .....
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Guglit én is elviselem adblock plus-szal

Az az egy hiányzik ebből az adblockból hogy az swf fájloknak a helyét nem tünteti el, legalább is még nem sikerült rájönnöm
A képek mintha ott sem lennének (más oldalon tapasztalom) tök jól eltűnnek, de ez nem akar. Bár legalább nem villog össze-vissza. -
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hiba volt eltenni hiszen az üveg alján van a legfinomabb része

Én ma csak azért boroztam, mert teljesen véletlenül tegnap találtam egy üveg félédes Badacsonyi Szürkebarátot (2004-ből) a ****-ban. Elég ritkán futok vele össze, az édessel meg kb 5 évente
Tudom, hogy a nagy többség a száraz fehéret szereti (Kispál is megénekelte) de nekem ez a kedvencem a fehérborok közül. Az édes szürkebarátnál jobbat még nem ittam, pedig nagy borrajongó vagyok! -
Winner_hun:
A Google és a bár szavakra pl. kidobott valami baromságot, de szerencsére már megszűnt -remélhetőleg, nem csak átmenetileg....
A Google reklámokat még csak-csak elviselem, de ezt?!
Intergra:
Nekem jobban bejön az édes...
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én ebben a hsz-ben láttam: [link]
de már nem látom, valami miatt megszűnt -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
pedig a jó bor száraz

pár fajtától eltekintve mint pl a töppedt szőlő bor, vénasszonyok nyara szüret után.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Valaki mutatna nekem egy olyan hsz-t amiben ez a key-es dolog bennevan? Mert még nem blokkoltam de még nem is találkoztam vele
-
Integra:
Én kérek elnézést humortalanságomért...
Thrawn:
Nem tudom... Már eltettem a hűtőbe...
Száraz és én nem szeretem a száraz bort...
Persze, ajándék bornak ne nézd a fajtáját...
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hmm. Kolléga. Mármint a bort illetőleg. Megkérdezhetem milyen bor volt?
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ehhe, ez már elkoptatott poén, máshol már elsütötted, abban a topicban én is kuncogtam rajta, de itt...

-
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ez a szemüveges papírzacsek egyéni avatar?!

-
Én nem tettem semmit, mégsem látom mostmár -szerncsére- a keymedia ...... dolgait.
Próba: Google, bár.....
Mindenkinek jó boros éjszakát!
(Kicsit felöntöttem a garatra, de ez egy vásárlónak köszönhetem, aki borral fizette meg, h. elintéztem neki azt, ami egyébként is járt volna neki...
)
Szerk.:
Eltűnt. Viktor örül.
-
QuarK
senior tag
opera block content rulez; szoval (mostmar) nem latok ebbol semmit.
ennek ellenere, utolagos engedelmetekkel is, igy jo hangosan szobatarsaim nem kis dobbenetere kurvaanyaztam egy nagyot. -
Winner_hun
félisten
ez még jól jöhet thx

-
carvelino
csendes tag
hol találom martin luther king jr. 'i have a dream' beszédének a magyar változatát??? pls help!!!!
-
anaqer
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
De, de, itt a fórumban, a hozzászólások között. Eddig nem sok, talán ha minden tizedik HSZ-re jut egy szó, de fene akarja ezeket kerülgetni az egérrel. 1-2 évvel ezelőtt már volt egy hasonló próbálkozás, akkor nem tartott tovább pár napnál...
-
anaqer
veterán
[link] - pirosbetűs szavak tooltipszerű hirdetésekkel... kb. mint az IntelliTXT tomshardveren meg egy rakat másik külföldi szájton. (Irdatlanul idegesítő, az egész domain be is ficcent a hosts-ba de hirtelen.)
Amennyiben nem érdeklik önt a hirdetések, kérjük hagyja figyelmen kívül a duplán aláhúzott kulcsszavakat.
Anyád hogy van? -
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gondolom erre az OTP-s meg ilyen adatbaszinás szivatásokra gondol

-
anaqer
veterán
Agyf@szt kapok, hát már megint ez a keymediás szivatás megy?? Grrr...
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Semmi, csak hoppá...
és fekete lett minden. Remélem nem fogunk itt ragadni ismét a szürkeségben, úgy féltem.
A Télapó ma egész nap nem volt, csak nem valami baja esett?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), pakolok, irány a busz, itthonról nyomás haza 
(szoktak-e a golyók bagzani? csakis..)

Illetve felét hazahozta...
Én bezzeg a sajtkrémleves után még benyomtam egy óriási tál cigánypecsenyét (hallod, tiv?

A franc gondolta, hogy a jegyzőkönyveket kellett volna megtanulni és nem a mérési segédletet.