Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor mégis én csippentettem el a valósághoz legközelebbbi szeletet a találgatástortából. Bár a szerintem érdemtelenül mellőzött canga szavam váltott ki mindenkiből ignorációt

Emlékszem emiatt majdnem fulladásos halált haltam az albink lépcsőházában. Ezt leadom de csak mert senkit nem érdekel. Szóval egyszer még vagy másfél évvel ezelőtt lementünk a haverokkal rugdosni a bőrt a pályán, meg egymáson, és vittünk magunkkal egy kis málnaszörpöt szomjoltónak, bár inkább nyálösszehúzónak volt jó. Amikor aztán kidöglöttünk, akkor visszamentünk az albérletbe, és az egyik srác aki nem lakott velünk, liftre várás közben elkezdte nézegetni a lépcsőházban postaládákon a neveket, és több érdekes között belebotlott egy Camaszotisz névbe, amin jót mosolyogtunk, majd én marha közben jól meghúztam a szörpöt, és ekkor egyszerre tévedt szemünk a Czanga névre, amit a hülyéje ki is mondott hangosan, mire én a kirobbanó röhögés miatt hirtelen nagy nyomással préseltem át az orromon a málnaszörp egy részét, miközben a másik felét az oxigénhiányos állapot miatt nagy erővel szívtam tüdőre, ezzel mintegy negyedórás folyamatos köhögést, a többieknek meg röhögést előidézve. De végülis szép lassan kijött az összes édes cucc a tüdőmből, és megtanultam hogy ivás közben nem szabad kinyitni az embernek a szemét, hallgatni bármit is a fülével, és gondolni sem szabad semmire.
Hát tán én is lefekszem, mert holnap puskát kéne írnom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Victus 16-d1033ns 16.1" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Komplett hűtőrendszer minőségi alkatrészekből
- Seasonic G12 GC-850W 80 PLUS Gold (G12-GC-850) új
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs