Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz rii #3959 üzenetére

Na akkor mégis én csippentettem el a valósághoz legközelebbbi szeletet a találgatástortából. Bár a szerintem érdemtelenül mellőzött canga szavam váltott ki mindenkiből ignorációt :)

Emlékszem emiatt majdnem fulladásos halált haltam az albink lépcsőházában. Ezt leadom de csak mert senkit nem érdekel. Szóval egyszer még vagy másfél évvel ezelőtt lementünk a haverokkal rugdosni a bőrt a pályán, meg egymáson, és vittünk magunkkal egy kis málnaszörpöt szomjoltónak, bár inkább nyálösszehúzónak volt jó. Amikor aztán kidöglöttünk, akkor visszamentünk az albérletbe, és az egyik srác aki nem lakott velünk, liftre várás közben elkezdte nézegetni a lépcsőházban postaládákon a neveket, és több érdekes között belebotlott egy Camaszotisz névbe, amin jót mosolyogtunk, majd én marha közben jól meghúztam a szörpöt, és ekkor egyszerre tévedt szemünk a Czanga névre, amit a hülyéje ki is mondott hangosan, mire én a kirobbanó röhögés miatt hirtelen nagy nyomással préseltem át az orromon a málnaszörp egy részét, miközben a másik felét az oxigénhiányos állapot miatt nagy erővel szívtam tüdőre, ezzel mintegy negyedórás folyamatos köhögést, a többieknek meg röhögést előidézve. De végülis szép lassan kijött az összes édes cucc a tüdőmből, és megtanultam hogy ivás közben nem szabad kinyitni az embernek a szemét, hallgatni bármit is a fülével, és gondolni sem szabad semmire.

Hát tán én is lefekszem, mert holnap puskát kéne írnom.

[Szerkesztve]

Aktív témák