- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor mégis én csippentettem el a valósághoz legközelebbbi szeletet a találgatástortából. Bár a szerintem érdemtelenül mellőzött canga szavam váltott ki mindenkiből ignorációt

Emlékszem emiatt majdnem fulladásos halált haltam az albink lépcsőházában. Ezt leadom de csak mert senkit nem érdekel. Szóval egyszer még vagy másfél évvel ezelőtt lementünk a haverokkal rugdosni a bőrt a pályán, meg egymáson, és vittünk magunkkal egy kis málnaszörpöt szomjoltónak, bár inkább nyálösszehúzónak volt jó. Amikor aztán kidöglöttünk, akkor visszamentünk az albérletbe, és az egyik srác aki nem lakott velünk, liftre várás közben elkezdte nézegetni a lépcsőházban postaládákon a neveket, és több érdekes között belebotlott egy Camaszotisz névbe, amin jót mosolyogtunk, majd én marha közben jól meghúztam a szörpöt, és ekkor egyszerre tévedt szemünk a Czanga névre, amit a hülyéje ki is mondott hangosan, mire én a kirobbanó röhögés miatt hirtelen nagy nyomással préseltem át az orromon a málnaszörp egy részét, miközben a másik felét az oxigénhiányos állapot miatt nagy erővel szívtam tüdőre, ezzel mintegy negyedórás folyamatos köhögést, a többieknek meg röhögést előidézve. De végülis szép lassan kijött az összes édes cucc a tüdőmből, és megtanultam hogy ivás közben nem szabad kinyitni az embernek a szemét, hallgatni bármit is a fülével, és gondolni sem szabad semmire.
Hát tán én is lefekszem, mert holnap puskát kéne írnom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Óra topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Riasztó topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest