Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Naszóval...
A tegnap esti kifakadásom után felhívott telefonon és beszélgettünk (a megelőző vita is telefonon zajlott). Elmondtam neki, hogy bár valóban szűkös a keret, nem azon a 10ezer forint pluszon fog múlni a dolog. Majd megspóroljuk mondjuk a konyhabútor vagy a szobabútor árán. A nagy tételek még hátravannak, azokon lehet igazán spórolni. De amint ezt elmondtam, közölte, hogy ő is átgondolta és belátta igazam van, nem ragaszkodik az inoxhoz.
Tehát most úgy állunk, hogy már én akarom az inoxot, ő meg a zománcost
Valszeg azért inoxot veszünk...
Lord Zero: Voltunk doktorbácsinál és RTG-n is. Se törés, se semmi komoly. A doki szerint valami mellhártya izzadmány vagy mi
Szóval a hoszas megfázás alatt letapadt a cucc, a köhögésektől meg felszakadt, ez fájhat. Flektor tapaszt javallott. Csütörtök óta használja, határozottan javul.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest