Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hazajöttem suliból, hármas lett a matekom(statisztika és valszám) és írtam egy alighanem nagyon jó Informatikai rendszerek tervezése és szervezése vizsgát. Megreggeliztem délután 2-kor, és azóta Modern Talkingot hallgatok... jelent ez valamit? A lelkivilágomra való tekintettel, vagy szerint vagymi.. Most megy a CheriCheri Lady, hogy ez mekkora egy zene, nem véletlenül üvöltöttük ovodában, bár akkor még kicsit más szöveggel

Bár lehet hogy csak készítem a lelkem az esti eseményekre. Most tervezzük a nyolc évvel ezelőtti tequila-parti ismétlését. Akkor haverunk 18., most a 26. szülinapját ünnepeljük.
3ember, 2 kocsma, fejenként 8 tequila. És sok sok óra mászkálás a városban. Hű de szét fogunk csúszni...
(Cosmic Girl, ez is óriási zene..)
Aktív témák
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest