Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik
Aktív témák
-
Algieba
őstag
Ezen magam is töprengtem, de nem írtam be hibaként. Azonban valóban, egy ekkora test becsapódása tutira kimozdítaná a Földet.
Meg az eleje, a becsapódás olyan komótosra sikerült.
És hiba a kisbolygó vulkanikus aktivitása is. Ezt viszont beírtam hibának.
Olyan kis okos vagyok. Szeretem a csillagászatot és a látványos katasztrófákat. Szakadjon ránk az ég! Úgy is ezt érdemli az emberi faj, a nyomi. -
Algieba
őstag
Egy igazán elgondolkoztató számítógépes animáció.
[link] -
Algieba
őstag
18 éven felülieknek.
Mik vannak.
Véletlen bukkantam rá eme furcsaságra, amerikai katonák éjjellátó kamerával rögzítették.
[link] -
Algieba
őstag
Lehet, hogy már linkelték, mert annyira meghatók a retro kaják.

Mindet ismerem és kis vacakként állandóan anyámat nyüstöltem, hogy vegyen már nekem belőlük.
[link] -
Algieba
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tényleg az volt. Volt ilyen izotópos tüdőröntgen is, és azon látszott, hogy a jobb alsó lebenyben csökkent a keringés és kevesebb az oxigén felvétel. A 4.-en lévő albérletbe csigatempóban másztam fel. Nem tudtam mélyet sóhajtani, nevetni, mert egyből szúrt a jobb oldalam.
Nem volt annyira vészes, de szórakoztatónak sem nevezném.
Kibírtam. Én már csak egy laza nőszemély vagyok. Lábon viszem a tüdőembóliát és két hónapig a trombózist. Aztán mivel nem javult az elzáródás, mégis csak az orvos mellett döntöttem. Így hát életben maradtam még egy kis időre. -
Algieba
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Egy kis őrület jó fűszere minden alkotásnak.
Miben nem értünk egyet?
Általában rugalmasan állok hozzá mások világnézetéhez. Élni és élni hagyni.
Élem az alkotók ''romantikus'' félparazita életét a szegénységi küszöbön. A gond viszont kell, feldühít, és ha dühös vagyok, cselekszem, megmozdulok és előbb-utóbb alkotok is.
Szóval nem kell bedőlni a majd megfagyok dumámnak. A megfázás, a betegség tüzet csihol és felfokozza az élet vágyat, mert a testi baj mindig egy kicsit a halál rémképét vetíti az ember elé.
A művészek szeretnek élni. Senki se higgye, hogy az alkotások rossz körülmények közepette jönnek létre. A sok gond után mindig van egy happy rész. Ekkor alkotnak a művészek.
Én is. És most türelmesen várok begőzölve az idilli jó lét dombocskára, melyre felfeküdve megírhatom a 4. regényemet.
Furcsa vagyok, de ez a védjegyem. -
Algieba
őstag
Bánatomban lelki oldalakra mentem elsírni a bajomat. És mostanra remekül szót értek az összes mentálisan labilis emberkével. Egy vagyok a csapatból. Remek.
Akinek van fölösleges pénze szívesen segítek az elköltésében, mert nálam 11 fok van, és tüzifáért rimánkodok. Persze elmehetnék fát lopni a közeli fasorra. Vicces lenne, mint egy fognélküli hód, az életlen kisbaltával próbálok kivágni egy karvastagságú akácot. Az biztos, hogy kimelegednék a favágástól.
Mi a baj? Nyugodtan lehet ismeretlen névvel regisztrálni a [link] webhelyen. Ott mindenki szabadon panaszkodik. -
Algieba
őstag
Na, már megint 3 óra van.
-
Algieba
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Aham, a Windows most frissítette az órát. Milyen kis ügyes.

-
Algieba
őstag
Irodalmi egy percesem. Csak úgy ide is beteszem. Ezt a hangomat szeretem a legjobban.
Oh, ha mindig ennyire ''szédült'' lennék, belehalnék a fájdalomba.
''Elkészítettem művészetem jelképét. Egy fehér gólya fekete szárnytollából töltőtollat alkottam. A toll kb. olyan hosszú, mint az alkarom. Fogni és írni vele különös érzés. A múlt és a jelen, a szabadság és a rabság, a költészet és a valóság együtt egy eszköz által megjelenítve.
Ez a toll még nyáron az eget szelte, a gazdája magasról tekintett a földre, és szabad volt. A gólya elpusztult, agyonütötte az áram, a tetemét széttépte egy kóbor eb, csak tollai maradtak szétszórva a földön. Sokat elvitt belőlük a szél, mire megtaláltam őket, szomorú emlékeit egy madárnak. A legnagyobb tollat hoztam el, egyet a szárnytollak közül. Mikor siettem vele haza, a kezemben tartva őt körbe táncolta a levegő, és néhány percre átéreztem, milyen is lehetett számára a repülés.
Egy toll a föld rabjának. Szép ajándék.'' -
Algieba
őstag
-
Algieba
őstag
-
Algieba
őstag
Sziasztok!
Ki tudna ajánlani nekem egy ügyes hekkert?
Szeretnék egy csínyt elkövetni, az egyik weblap fórumára néhány napra egy nagy smilet berakatni.
Ki tud segíteni?
Átkozottul megsértettek, szó nélkül megaláztak, és én ezt nem tűröm senkitől sem! -
Algieba
őstag
Ez kész volt. Nem néztem, csak hallgattam, de még így is félúton röhögni kezdtem.
Uh, milyen emberek vannak... Hol nevelődnek az ilyenek? Ez egy sírva röhögős eset.
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Jövedelem
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest