- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Analóg fényképezés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olyan fasza szőlő lett idén nagyanyáméknál, én amúgy nem szeretem a gyümölcsöket, azaz szeretem, de nem mindegyiket, meg csak keveset néha, és most szüretnél megkóstoltam a fehérből, és nagyon édes volt, meg jóízű, úgyhogy rakattam el enni magamnak, nem mehetett mind a mustba. Hazahoztuk, és egy-két hét alatt is annyit ért a konyhában, hogy csak na. De most különlegesen sok cukor van benne, mert most eszem ami még van, de összeragad a szám tőle. A piros az szedés után kicsit fanyar, savanykás volt még, a fehér az okés, de most hogy így utóérett, a piros még mindig savanykás, de már nagyon édes is mellé, a fehér meg olyan mintha méz lenne benne. Ennyire édes szőlőt nagyon rég, vagy egyáltalán nem ettem. De ezt mutatja az is, hogy a tiszta must 15°-os volt, pedig 12-13 szokott lenni, ami nagyon durva. Szóval most az előírt narancs helyett ezt falatozom reggeli gyanánt.

Aktív témák
- Windows 10
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Battlefield 6
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crimson Desert
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest