- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olyan fasza szőlő lett idén nagyanyáméknál, én amúgy nem szeretem a gyümölcsöket, azaz szeretem, de nem mindegyiket, meg csak keveset néha, és most szüretnél megkóstoltam a fehérből, és nagyon édes volt, meg jóízű, úgyhogy rakattam el enni magamnak, nem mehetett mind a mustba. Hazahoztuk, és egy-két hét alatt is annyit ért a konyhában, hogy csak na. De most különlegesen sok cukor van benne, mert most eszem ami még van, de összeragad a szám tőle. A piros az szedés után kicsit fanyar, savanykás volt még, a fehér az okés, de most hogy így utóérett, a piros még mindig savanykás, de már nagyon édes is mellé, a fehér meg olyan mintha méz lenne benne. Ennyire édes szőlőt nagyon rég, vagy egyáltalán nem ettem. De ezt mutatja az is, hogy a tiszta must 15°-os volt, pedig 12-13 szokott lenni, ami nagyon durva. Szóval most az előírt narancs helyett ezt falatozom reggeli gyanánt.

Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-roller topik
- BMW topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest