Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Tudom, én is arra írtam, csak már fáradtabb vagyok annál, hogy szellemes legyek, így meg csak szájbarágós és kínosan erőltetett tudok lenni, no meg barokkosan terjengős, még ha kevéssé választékos is, ahogy azt jelen mondat is remekül alátámasztja, hiszen egyre inkább azon kapom magam, hogy mondanivaló híján is nehezen tudom befejezni, és ha ez így megy tovább, akkor legalábbis az off topik leghosszabb mondata címre eséllyel pályázok, legalábbis amíg nem jön Sipi, mert belőle kinézem, hogy képes és űberel, amilyen pihent ma ő is.
p
Aktív témák
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Warships
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest