Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Sziasztok,
Kis segítség kellene, az Opera (Hajós utca) környékén hol lehet bankomatot találni?
Köci! -
pussy_cat
tag
-
pussy_cat
tag
Szép reggelt fórumozók!
Egy kis lelki támogatásra lenne szükségem, mert ma nagyon nem érzem jól magam...
A dolog a Vlad alergiával kezdődött, ami azt jelentette, hogy akár mikor találkoztam Vladdal igen komolyan megbetegedtem. Cca. egy hónappal ezelőttig minden második héten ágynak dőltem, folyton betegeskedtem. Megúntam, így elmentem egy a dokihoz, aki csinált teljes kivizsgálást és láss csodát mindenem tökéletesen szuperál, semmi okom a betegeskedésre.
Ekkor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább erősítsük a szervezetet.
Elmentem egy természetgyógyászhoz és kikértem a véleményét. Teljes tiszítókúrát javasolt, akupresszúrás masszázsal. A tisztítókúra két hete lekezdődött (összesen négy hét), ez gyermkejátéknak tűnt. Viszont ez a hét maga a pokol. Kaptam két étrendkiegészítőt.
Szóval harmadik napja napi három alkalommal két picike kekszet kell ennem (egy speciális hatóanyagokat tartalmazó keksz) igen pici falatokban, hozzá ízesítetlen gyümölcs teát étkezésenként fél litert. Mindennek tetejében kaptam pezsgőtablettát, aminek az ízétől hányingerem van, ezt 1,5 l vízben kell feloldani. Magyarul egy napra van 6db kekszem és 3l folyadékom. Ma van az utolsó napom, de már nagyon nehezen bírom, nem érzem jól magam.
Holnap végre ehetek, naponta ötször, de zsírszegény, ízszegény vackokat, amolyan diétás cuccokat.
Hiányoznak az ízek, hiányzik az evés élvezete, a jóllakottság öröme.
Sosem diétáztam, sosem néztem a kalóriákat, mindig normálisan, elegendőt étkeztem. Így most ez nekem nagyon szokatlan, letölt és kedvtelen vagyok
Az nagyon sokat lendít előre, hogy fizikailag jobban vagyok, könnyebben érzem magam, jobbat alszom, kipihentebb vagyok és sokkal jobban tudok öszpontosítani dolgokra.
Köszönöm, hogy meghalltattatok! Már ez is sokat segített!
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)