Hirdetés
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
majd ha bokros teendőim közben lesz rá időm. különben is, attól, hogy vettem egy lakást, még nem feltétlen költöztem el az előző helyemről, tehát lehet ott is az állandó lakcímem. jó darabig ingáztam még utána, úgyhogy tehetnek egy szívességet akik bele akarnak kötni. különben is, ha én álmodok a vérbocival, az valszeg neki fájna...
más: egyre jobban körvonalazódik bennem: nem akarok vegyészmérnök lenni... hogy a most belénk diktált ''okosságnak'' mennyire nincs (számomra) hasznos, gyakorlati jelentősége, az félelmetes. majd elaludtam az előadáson.
cyla: lehet, hogy igaz, amit írsz. csak a stílussal van baj, mint azt már többen, többször kifejtették. majd valamikor elmondok még valamit, most rohanok. az a baj, hogy olyanokba kötsz bele, akikbe nem kellene, ezáltal ők is belédkötnek. nem feltétlen ebben a sorrendben. no mindegy, majd máskor, alkalmasabb időben. -
Vérboci
addikt
Nahát, nahát, Télapó milyen izgatott lett! Fogadjunk, hogy egyszer te is elfelejtetted bejelenteni az új lakcímed és hónapokig Vérbocival álmodtál mi? Jó is az...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pussy_cat: A jelszó: ha az orvos szerint semmi bajod, menj el egy természetgyógyászhoz és majd lesz
A fülgyertyán kívül semilyen hókuszpókuszban nem hiszek. Szerintem ülj be egy mekibe és vágj be egy big mekket sok sültkrumplival Tutira jobb kedved lesz. Pláne ha utána átballagsz egy cukiba egy lúdlábra.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Autós kamerák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Játékmenet videón a Don't Nod új kalandjátéka, az Aphelion
- Autós topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- foobar2000
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fülgyertyán kívül semilyen hókuszpókuszban nem hiszek. Szerintem ülj be egy mekibe és vágj be egy big mekket sok sültkrumplival Tutira jobb kedved lesz. Pláne ha utána átballagsz egy cukiba egy lúdlábra.