Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Szép reggelt fórumozók!
Egy kis lelki támogatásra lenne szükségem, mert ma nagyon nem érzem jól magam...
A dolog a Vlad alergiával kezdődött, ami azt jelentette, hogy akár mikor találkoztam Vladdal igen komolyan megbetegedtem. Cca. egy hónappal ezelőttig minden második héten ágynak dőltem, folyton betegeskedtem. Megúntam, így elmentem egy a dokihoz, aki csinált teljes kivizsgálást és láss csodát mindenem tökéletesen szuperál, semmi okom a betegeskedésre.
Ekkor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább erősítsük a szervezetet.
Elmentem egy természetgyógyászhoz és kikértem a véleményét. Teljes tiszítókúrát javasolt, akupresszúrás masszázsal. A tisztítókúra két hete lekezdődött (összesen négy hét), ez gyermkejátéknak tűnt. Viszont ez a hét maga a pokol. Kaptam két étrendkiegészítőt.
Szóval harmadik napja napi három alkalommal két picike kekszet kell ennem (egy speciális hatóanyagokat tartalmazó keksz) igen pici falatokban, hozzá ízesítetlen gyümölcs teát étkezésenként fél litert. Mindennek tetejében kaptam pezsgőtablettát, aminek az ízétől hányingerem van, ezt 1,5 l vízben kell feloldani. Magyarul egy napra van 6db kekszem és 3l folyadékom. Ma van az utolsó napom, de már nagyon nehezen bírom, nem érzem jól magam.
Holnap végre ehetek, naponta ötször, de zsírszegény, ízszegény vackokat, amolyan diétás cuccokat.
Hiányoznak az ízek, hiányzik az evés élvezete, a jóllakottság öröme.
Sosem diétáztam, sosem néztem a kalóriákat, mindig normálisan, elegendőt étkeztem. Így most ez nekem nagyon szokatlan, letölt és kedvtelen vagyok
Az nagyon sokat lendít előre, hogy fizikailag jobban vagyok, könnyebben érzem magam, jobbat alszom, kipihentebb vagyok és sokkal jobban tudok öszpontosítani dolgokra.
Köszönöm, hogy meghalltattatok! Már ez is sokat segített!
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest