Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Szép reggelt fórumozók!
Egy kis lelki támogatásra lenne szükségem, mert ma nagyon nem érzem jól magam...
A dolog a Vlad alergiával kezdődött, ami azt jelentette, hogy akár mikor találkoztam Vladdal igen komolyan megbetegedtem. Cca. egy hónappal ezelőttig minden második héten ágynak dőltem, folyton betegeskedtem. Megúntam, így elmentem egy a dokihoz, aki csinált teljes kivizsgálást és láss csodát mindenem tökéletesen szuperál, semmi okom a betegeskedésre.
Ekkor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább erősítsük a szervezetet.
Elmentem egy természetgyógyászhoz és kikértem a véleményét. Teljes tiszítókúrát javasolt, akupresszúrás masszázsal. A tisztítókúra két hete lekezdődött (összesen négy hét), ez gyermkejátéknak tűnt. Viszont ez a hét maga a pokol. Kaptam két étrendkiegészítőt.
Szóval harmadik napja napi három alkalommal két picike kekszet kell ennem (egy speciális hatóanyagokat tartalmazó keksz) igen pici falatokban, hozzá ízesítetlen gyümölcs teát étkezésenként fél litert. Mindennek tetejében kaptam pezsgőtablettát, aminek az ízétől hányingerem van, ezt 1,5 l vízben kell feloldani. Magyarul egy napra van 6db kekszem és 3l folyadékom. Ma van az utolsó napom, de már nagyon nehezen bírom, nem érzem jól magam.
Holnap végre ehetek, naponta ötször, de zsírszegény, ízszegény vackokat, amolyan diétás cuccokat.
Hiányoznak az ízek, hiányzik az evés élvezete, a jóllakottság öröme.
Sosem diétáztam, sosem néztem a kalóriákat, mindig normálisan, elegendőt étkeztem. Így most ez nekem nagyon szokatlan, letölt és kedvtelen vagyok
Az nagyon sokat lendít előre, hogy fizikailag jobban vagyok, könnyebben érzem magam, jobbat alszom, kipihentebb vagyok és sokkal jobban tudok öszpontosítani dolgokra.
Köszönöm, hogy meghalltattatok! Már ez is sokat segített!
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest