Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Szép reggelt fórumozók!
Egy kis lelki támogatásra lenne szükségem, mert ma nagyon nem érzem jól magam...
A dolog a Vlad alergiával kezdődött, ami azt jelentette, hogy akár mikor találkoztam Vladdal igen komolyan megbetegedtem. Cca. egy hónappal ezelőttig minden második héten ágynak dőltem, folyton betegeskedtem. Megúntam, így elmentem egy a dokihoz, aki csinált teljes kivizsgálást és láss csodát mindenem tökéletesen szuperál, semmi okom a betegeskedésre.
Ekkor úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább erősítsük a szervezetet.
Elmentem egy természetgyógyászhoz és kikértem a véleményét. Teljes tiszítókúrát javasolt, akupresszúrás masszázsal. A tisztítókúra két hete lekezdődött (összesen négy hét), ez gyermkejátéknak tűnt. Viszont ez a hét maga a pokol. Kaptam két étrendkiegészítőt.
Szóval harmadik napja napi három alkalommal két picike kekszet kell ennem (egy speciális hatóanyagokat tartalmazó keksz) igen pici falatokban, hozzá ízesítetlen gyümölcs teát étkezésenként fél litert. Mindennek tetejében kaptam pezsgőtablettát, aminek az ízétől hányingerem van, ezt 1,5 l vízben kell feloldani. Magyarul egy napra van 6db kekszem és 3l folyadékom. Ma van az utolsó napom, de már nagyon nehezen bírom, nem érzem jól magam.
Holnap végre ehetek, naponta ötször, de zsírszegény, ízszegény vackokat, amolyan diétás cuccokat.
Hiányoznak az ízek, hiányzik az evés élvezete, a jóllakottság öröme.
Sosem diétáztam, sosem néztem a kalóriákat, mindig normálisan, elegendőt étkeztem. Így most ez nekem nagyon szokatlan, letölt és kedvtelen vagyok
Az nagyon sokat lendít előre, hogy fizikailag jobban vagyok, könnyebben érzem magam, jobbat alszom, kipihentebb vagyok és sokkal jobban tudok öszpontosítani dolgokra.
Köszönöm, hogy meghalltattatok! Már ez is sokat segített!
Aktív témák
- Tesla topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Overwatch 2
- Fejhallgatós találkozó
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- Intel Core i7-7700 (4 mag / 8 szál, 3.6 - 4.2 GHz, LGA1151)
- L13 Yoga Gen3 2-in-1 13.3" FHD+ IPS kihajth érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S24 fekete, 8 / 256GB - SM-S921B/DS
- Gamer PC eladó: RTX 3060 12GB 32GB RAM i5-12400F
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest