Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Érdekes, amit mondasz, de egyben törvényszerű is. Hiszen a memória kitörlő szerkezetet is én találtattam fel veled. (Itt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ezért pontosan 4825 évet kellett visszamennem az időben, és augusztus 12-én 14.16 perckor letépnem egy virágot, amire így nem tudott rászállni egy méhecske, és így nem tudta elkapni egy cinege, akit viszont nem tudott elfogyasztani egy réti héja, akit......, de nem részletezem tovább.) Ami a lényegesebb, hogy én viszont azt a készüléket alkalmaztam, Veled szemben, illetve rajtad (amit természetesen magam fejlesztettem ki), amivel a kitörölt agyakba, jelen esetben a Tiédbe, új emlékeket lehet betáplálni. Jelenleg is ezekkel az emlékekkel élsz. Így minden további írásod is, ezekből a hamis emlékekből táplálkozik, így nem tekinthető hitelesnek.
Természetesen mielőtt ezt a beavatkozást elvégeztem, az agyad eredeti tartalmát lementettem (egy általam feltalált szerkezettel), ez most is megvan, egy floppy lemezen tárolom.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest