- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Én kistesóm is veri a fiúkat. (5,5 éves) Először - az óvónéni elmondása szerint - elkezd bőgni, utána pedig elindul a célszemélyhez és elkezdi ütni. Elég baj ez, főleg amikor rajtam akarja kitölteni a dühét, mert nem kártyáztam vele többet. (192 cm vagyok, de nem zavarja
)
Amúgy oviból én mindig szökni próbáltam. 300 mre lakunk az ovitól ahova jártam. Rendszeres program volt milyen hamar tudok hazaérni azután, hogy anyu letett.
Xpod:nálunk a dobálás kaviccsal ment, utána bónusz elbeszélgetéssel.
ladybug: mi sem értjük, meg senki sem, hogy miért csinálja, anyuék meg én is próbálom megértetni vele, hogy van egy bizonyos szint, amit nem szabad túllépni.
Bár szerintem túlzottan el van kényeztetve, de hát nem én vagyok a szülője.
[Szerkesztve] -
Az megint más, nekem van egy öcsém, fiúknál természetes, hogy verkednek néha. De lányoknál én eddig max hajhúzást, lökdösődést tudtam elképzelni.
''Még a fiúkat is megvertem az oviban néha.'' Aha akkor PeterkeT még most sem nagyon mer ellent mondani neked (hallota híred).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)