- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Mini-ITX
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Én kistesóm is veri a fiúkat. (5,5 éves) Először - az óvónéni elmondása szerint - elkezd bőgni, utána pedig elindul a célszemélyhez és elkezdi ütni. Elég baj ez, főleg amikor rajtam akarja kitölteni a dühét, mert nem kártyáztam vele többet. (192 cm vagyok, de nem zavarja
)
Amúgy oviból én mindig szökni próbáltam. 300 mre lakunk az ovitól ahova jártam. Rendszeres program volt milyen hamar tudok hazaérni azután, hogy anyu letett.
Xpod:nálunk a dobálás kaviccsal ment, utána bónusz elbeszélgetéssel.
ladybug: mi sem értjük, meg senki sem, hogy miért csinálja, anyuék meg én is próbálom megértetni vele, hogy van egy bizonyos szint, amit nem szabad túllépni.
Bár szerintem túlzottan el van kényeztetve, de hát nem én vagyok a szülője.
[Szerkesztve] -
Az megint más, nekem van egy öcsém, fiúknál természetes, hogy verkednek néha. De lányoknál én eddig max hajhúzást, lökdösődést tudtam elképzelni.
''Még a fiúkat is megvertem az oviban néha.'' Aha akkor PeterkeT még most sem nagyon mer ellent mondani neked (hallota híred).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)