Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Én kistesóm is veri a fiúkat. (5,5 éves) Először - az óvónéni elmondása szerint - elkezd bőgni, utána pedig elindul a célszemélyhez és elkezdi ütni. Elég baj ez, főleg amikor rajtam akarja kitölteni a dühét, mert nem kártyáztam vele többet. (192 cm vagyok, de nem zavarja
)
Amúgy oviból én mindig szökni próbáltam. 300 mre lakunk az ovitól ahova jártam. Rendszeres program volt milyen hamar tudok hazaérni azután, hogy anyu letett.
Xpod:nálunk a dobálás kaviccsal ment, utána bónusz elbeszélgetéssel.
ladybug: mi sem értjük, meg senki sem, hogy miért csinálja, anyuék meg én is próbálom megértetni vele, hogy van egy bizonyos szint, amit nem szabad túllépni.
Bár szerintem túlzottan el van kényeztetve, de hát nem én vagyok a szülője.
[Szerkesztve] -
Az megint más, nekem van egy öcsém, fiúknál természetes, hogy verkednek néha. De lányoknál én eddig max hajhúzást, lökdösődést tudtam elképzelni.
''Még a fiúkat is megvertem az oviban néha.'' Aha akkor PeterkeT még most sem nagyon mer ellent mondani neked (hallota híred).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)