Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Arra gondolsz, hogy pl: ülsz a Tv előtt, és mozgatod a lábad? Vagy ülsz a suliban a padban, és játszol az ujjaiddal?
Nekem is van ilyen, családi Tv-zés, és úgy belemerülök a lábam mozgatásába, hogy észre sem veszem, de nem is érzem. Rámszólnak, de aztán 10 mp és kezdem előröl. Mégis mit mondtak, hogy mi okozhatja, vagy milyen bajod lehet ebből? Mert én több éve ilyen vagyok, és semmi bajom nem származik belőle. Szvsz több bennem a napi energia mint másokban és így nyomom ki magamból.
Tanács: Menj el esténként úszni, pl 1-1,5 km-t, aztán egy hét rendszeresség után nézd meg, hogy még mindíg vannak-e ilyen tüneteid. Ennyit megtudsz tenni magadért nem?
Aktív témák
- World of Warships
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kutya topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest