Hirdetés

Aktív témák

• rii

nagyúr

A MOD-ok itt központi megbeszélés alapján moderálnak. Ezt eddig is tudtuk, rendjén is van. Én 2 napig sipákoltam a jogos moderálás topickban, válasz még az értelmesnek hitt kérdésemre sem jött. Részemről ennyi. Csomót kerestem még a kákán is. vatafak káka?

Még csak jelzés sem, hogy láttamozták. Azóta számomra a MODERÁTOR, és Parci is nem több mint egy átlag USER. Belekeveredtem akaratomon kívül, de önhibámból egy vitába, és úgy éreztem támadtak annyian abban a fórumban a nevemet emlegetve, hogy legalább egy MOD a védelmező szárnyai alá vehett volna egyetlen egy mondat erejéig. Nem történt meg.''Csak'' VladmirR volt, aki látva vergődésemet, igyekezett előnyösebb pozicóban feltüntetni engem 2x is. A MODoktól jövő érintőleges védelemről sem láttam, hogy felém is irányult volna. Igyekszem ezek után semleges maradni. Tudom, hogy számukra ez volt az egyetlen járható út, de nekem meg fájó volt. Utána is csak Loretto volt olyan korrekt, hogy kérdésemre a Ring topicban kifejtette a véleményét.

Nem bratyizást kérek, hanem igazságot.
    Lehet senkit nem érdekelt ez a monológ, már megszoktam, és amúgy is csak kikivánkozott belőlem, látva a paprikás hangulatot, dobok én is egy fát a tűzre. No ez nem volt igaz. Csak kiirtam magamból bánatom.

Továbbiakban nem is érdekel! Az a baj, túl érzékeny vagyok.

Aktív témák