Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Fizetned nem kell semmit
Csak maradj csöndben.. Izé tartsd távol magadtóla billentyűzetet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg ne személyeskedj illetve kerüld velem szemben a negatív, esetleg megalázó (lásd ''hülyeségeid'') jelzőt.
Vangelis: PErsze
ISmerem én ennyire őt, annak idején még tőlem kérdezte a reguláris kifejezéseket
Igaz én sem tudtam
. De ugyebár doksikból dolgozom én is, mind a programozók legtöbbje.Az algoritmusok nagy százaléka is már meg van írva mások által, ha meg nincs, akkor apró építőkövekből össze lehet válogatni, kemény és fáradságos munkával. Példának okáért megírhatod a reguláris kifejezésekre kereső algoritmust, de minek, ha már mások írtak rá függvényt. A programozási tudás egyébként -ahogyan én látom - igen nagy százalékban annak a kérdése, ki mennyire van rákattanva a témára. Na mindegy emiatt kapok éna fejemre a programozóktól, bár van egy olyan részük, aki nem tagadja, hogy ő is csak egy építőkő a piramisban, és semmit sem ért volna, ha pl. nem találják ki a C programnyelvet, vagy nincs ez az oprendszer ami alá programozzanak.. Lehet lenne más, lehet írnának arra is...De..Na mind1
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)