Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ejjejj hol is állunk? Görénység azt állítani rólad, hogy te sem értesz mindenhez? Azt , hogy volt oylan helyzet , hogy seígtségre szorultál? Tudod ez nem görénység, hanem bemutatása annak, hogy te sem tudhatsz ''mindent'', te sem vagy tökéletes, neked is utána kell járni a dolgoknak, nem a kisujjadból szopod.
Fáj az igazság netalántán? Fáj , hogy meg mertem mondani, hogy segítséget vettél több helyről is igénybe a ph kereső megírásához (adatbázis indexelés , stb adatbázisos dolgok, amikhez én nem értek, de láttam, hogy kérdezgettél róla embereket)? Ennek nem szabadna fájnia. Nekem sem fáj az, hogy igénybevettem a php dokumentációt, átnyálaztam a tutoriálokat satöbbi, és , hogy a wapos ph hírolvasóm semmit nem érne ezek nélküla doksik nélkül.
És a legnagyobb tévedésed azt, hogy ezt ellened fordításnak éled meg. Ez nem az. mint látod arra jegyeztem ezt meg, hogy vangelis azt írta, hogy... Jó programozókat már láttam, te is egyikük vagy, de a jóknál is lesznek mindig jobbak, a kérdés csak az , hogy mennyi emberből mintavételezünk.
És qrvára nem akartalak sértegetni, -csipkelődni csipkelődtem ez igaz- sajnálom ha így gondolod.
Aktív témák
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest