Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Nah akkor folytatódjon a történet, asszem még nem írtam le itt az új epizódot.

Szóval, ugye voltam a pesti Porsche-szerelés fellegvárába a múlt héten. A szaki meghallgatta a motort, és elkezdte sorolni a hibajelenségeket.. majd a végén azt h ez valószínüleg kuka. Ugye a váltó sem üzemel jól. Így, most csütörtök óta, két, nagyjából működő Porsche-kulcs is van a zsbemben.
Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.
Bővebben: link
Tehát, ebből majd átteném a motort és a váltót meg pár apróságot, aztán a többit meg eladni darabonként, és akkor talán kijövök vhogy, és lesz egy jó autóm is. Nahmost, ugye összetörték a kocsim, ha minden jól megy (miért menne btw
) a biztosító fizetni fog azért rendesen, én pedig átrakom a törött, donor kocsimról a sértetlen elemeket. Elmegy a munkadíjra, meg a másik kocsi értékét csökkenti, de talán kijövök picit jól. Jövő héten folytatás. 
Aktív témák
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Óra topik
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.