Hirdetés
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Nah akkor folytatódjon a történet, asszem még nem írtam le itt az új epizódot.

Szóval, ugye voltam a pesti Porsche-szerelés fellegvárába a múlt héten. A szaki meghallgatta a motort, és elkezdte sorolni a hibajelenségeket.. majd a végén azt h ez valószínüleg kuka. Ugye a váltó sem üzemel jól. Így, most csütörtök óta, két, nagyjából működő Porsche-kulcs is van a zsbemben.
Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.
Bővebben: link
Tehát, ebből majd átteném a motort és a váltót meg pár apróságot, aztán a többit meg eladni darabonként, és akkor talán kijövök vhogy, és lesz egy jó autóm is. Nahmost, ugye összetörték a kocsim, ha minden jól megy (miért menne btw
) a biztosító fizetni fog azért rendesen, én pedig átrakom a törött, donor kocsimról a sértetlen elemeket. Elmegy a munkadíjra, meg a másik kocsi értékét csökkenti, de talán kijövök picit jól. Jövő héten folytatás. 
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyetlen lehetőségem az előre menekülés, így vásároltam egy másik, az orrán törött 944est, aminek a motorja és a váltója elvileg 40e kmrrel ezelőtt volt teljesen megcsinálva, tehát jónak kell lennie. Íme.