Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Wow!
Azért ne túlozzuk el a dolgot kérlek. A Te esetedben is ott volt a fogalmazási hiba amit el lehetett nézni és Én éjjel fáradtan el is néztem.
Jelen esetben nem erről volt szó.
Ezzen fogsz lovagolni ezentúl? (csak mert már most unalmas. Elnézésed kértem, és le lett véve a ban. Az aláírásod is ferdítés, mert tévedésből lett ez a nicked bannolva, ha valóban bannolva lettél volna nem irnál itt)
Aktív témák
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gran Turismo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest