Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Tsunami
senior tag
Nem mondtam, hogy rosszak lennének, mert pláne a komolyabbak elég jók. Hanem arról, hogy ez az egész olyan mintha jobban magad irányítanád az autót és részben ez igy is van. Úgy huzatod ki ahogy tetszik, meg ródeózhatsz, és ez az élmény szerintem csak kézi váltóval jó. Az egy dolog, hogy valaki csak kocsikázik, és várost néz
Ja és reggelizni én otthon szoktam. Minek plusz lét költeni gyorskajára vagy bármire, amikor meg se éri, és egészségtelenebb is.
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és reggelizni én otthon szoktam. Minek plusz lét költeni gyorskajára vagy bármire, amikor meg se éri, és egészségtelenebb is.