Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Hidd el nekem, ez egyaltalan nem igaz, en jelenleg automatat es manualisat is hasznalok es semmi nehezseget nem jelent az egyikbol beleulni a masikba.
Elhiszem. Én egyszer próbáltam automata váltós autót, kábé fél óráig furikáztam vele, és nagyon tetszett, hogy nem kell babrálni a váltóval, meg a kuplunggal, hanem jobban lehet figyelni az útra, a forgalomra. Mikor visszaültem a saját autómba, nagyon csúnyán néztem a váltókarra, elhiheted.
Mod: a vezetés közben szaladva evést én sem preferálom, otthon reggelizek, müzli+pirítós+lekvár vagy rántotta vagy ilyenek, szeretek enni, és ez szóba sem jöhet vezetés közben.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kompakt vízhűtés
- Revolut
- Path of Exile 2
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest