Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- OLED monitor topic
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- LG LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
én már törtem össze a kocsinkat a téli gumi hiánya miatt...
elindultunk a Tátrában a szállodától, hogy bemegyünk a városba, és az első kanyarban a Suzuki úgy döntött, hogy ő inkább egyenesen menne tovább, így hát beleszálltunk a hófalba. (amit oldalra dob a hókotró, és összefagy jéggé)
a kocsi eleje eléggé formatervezett lett, pedig mentem vagy 10-zel, maximum...
az út murvával felszórt volt, csak ráfolyt a hólé, ami este újra megfagyott.
----------------------------
Következő évben más kocsijával mentünk sielni. Egy pár hónapos Astrával., Olaszországba. És Déja vu-m volt.
Utolsó nap reggel indulunk haza. a srác berakta a kedvenc zenéjét, és a harmadik kanyarban beleszállt a korlátba. kb. 30-cal mentünk, teljesen letakarított úton, és a nyári gumi nem fogta meg. Szerencsénk volt, mert a korlát mögött legalább 50 m szakadék volt. hát, az anyósülésről is ugyanolyan rémisztő érzés volt, mint a volán mögül.
Szegény srác olyan parával vezetett tovább hazafelé...
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek a téli gumit.
Ui. azt az érzést mindenkinek át kéne élnie legalább egyszer, amikor az autó nem arra megy, amerre kéne, és nem tudsz mit csinálni... és bumm. És hiába tart csak 1 másodpercig az egész, rohadt hosszúnak tűnik...
rémisztő. ha egyszer átéled, hogy milyen az, onnantól kezdve százszor óvatosabb leszel az életben, és százszor jobban fogod tisztelni az elemeket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest