- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
én már törtem össze a kocsinkat a téli gumi hiánya miatt...
elindultunk a Tátrában a szállodától, hogy bemegyünk a városba, és az első kanyarban a Suzuki úgy döntött, hogy ő inkább egyenesen menne tovább, így hát beleszálltunk a hófalba. (amit oldalra dob a hókotró, és összefagy jéggé)
a kocsi eleje eléggé formatervezett lett, pedig mentem vagy 10-zel, maximum...
az út murvával felszórt volt, csak ráfolyt a hólé, ami este újra megfagyott.
----------------------------
Következő évben más kocsijával mentünk sielni. Egy pár hónapos Astrával., Olaszországba. És Déja vu-m volt.
Utolsó nap reggel indulunk haza. a srác berakta a kedvenc zenéjét, és a harmadik kanyarban beleszállt a korlátba. kb. 30-cal mentünk, teljesen letakarított úton, és a nyári gumi nem fogta meg. Szerencsénk volt, mert a korlát mögött legalább 50 m szakadék volt. hát, az anyósülésről is ugyanolyan rémisztő érzés volt, mint a volán mögül.
Szegény srác olyan parával vezetett tovább hazafelé...
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek a téli gumit.
Ui. azt az érzést mindenkinek át kéne élnie legalább egyszer, amikor az autó nem arra megy, amerre kéne, és nem tudsz mit csinálni... és bumm. És hiába tart csak 1 másodpercig az egész, rohadt hosszúnak tűnik...
rémisztő. ha egyszer átéled, hogy milyen az, onnantól kezdve százszor óvatosabb leszel az életben, és százszor jobban fogod tisztelni az elemeket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest