Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
Estét. Vettem 2 hete egy Nikkor 35 1.8G objektívet. Másnak is viszonylag hangos a fókuszmotor vagy a fókuszálás?
-
-
atish15
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Van egy Nikon d5600 fényképezőm hozzá kapott 18-140 kitobival. Leginkább táj, épület és természetfotózás felé húzok, családi eseményeken portré fotózással. Most láttam, hogy ismét van a Nikon pénzvisszatérítés. A kérésem arra irányulna, hogy érdemes e a 18-140 mellé beszerezni egy 70-300-as objektívet ha a 140 rövidnek bizonyul. Milyenek a tapasztalatok a Nikon 70-300-al?
-
atish15
aktív tag
Sziasztok kollégák. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Hold fényképezésre van e valami megoldás amivel "közelebb" hozhatnám a témát? Egy nikkor 18-140 objektívem van de erre a célra nem szeretnék egy nagyobb obira beruházni de szeretném minimális vágással megoldani mert ahogy tapasztaltam az élesség kárára megy. Köszönöm köszönöm.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok! Ebayről mennyire érdemes objektívet vásárolni? Van e valami negatív tapasztalata valakinek vagy éppen megbízható eladó vagy bolt ahonnan érdemes? Nikon 35mm 1.8 objektívet szeretnék és azt láttam, hogy jóval kedvezőbb áron lehet kifogni őket mint itthon. Csak megmondom őszintén negatív tapasztalatok miatt tartok egy kicsit a vásárlástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4,5 év Garanciával - Tamron 28-75 F/2.8 Di III VXD G2 Sony E
- Sony A7 iii (3) - hibátlan, GARANCIÁVAL (26.01.15) 11500 expóval, dobozával, tartozékaival
- Sony A5100 + 16-50mm f/3.5-5.6 OSS (kit objektiv) + kiegészítők
- K&F Concept M42 adapter Sony E / NEX vázakhoz eladó!
- Dörr Action Black No.4 fotóstáska megkímélt állapotban eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest