Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Amit a mobil megcsinál maga, azt egy képszerkesztő is tudja, csak macerásabb az tény.
Ami meg nem fér bele a képbe és statikus téma, arról lősz 2 képet, kvázi panorámát és kész... (persze ezzel is lesz munka a képszerkesztőben, de megoldható az ultranagylátó).Szerintem aki szereti a fényképezőket, az azzal fotózik, aki meg a macerát, a súlyt, a képszerkesztést nem, annak jó a mobil.
#31298 SkyTrancer
Abban nem vagyok biztos, hogy aki mobillal szeret fotókat készíteni, az meggyőzhető azzal, hogy optikailag képtelen nagy fókusztávú képet lőni. Szerintem azt mondja rá, hogy nem is kell.
A két tábor sosem fogja meggyőzni egymást. szvsz
Én használom mindkettőt fotózásra (na ja a fényképezőt másra mondjuk nem is tudnám...
ami normálisnak mondható) , csak éppen más célból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ami normálisnak mondható) , csak éppen más célból.