Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Oké, én ezt is értem. De gondolj bele, hogy hobbi szinten gyakorlatilag mindenre elég a 6 (max 12) MP. Ha a mai technológiával gyártanának ilyen felbontású szenzorokat, akkor meddig lehetne felmenni érzékenységben jelentős zajosodás nélkül?
A gyártók abba az irányba mentek el, hogy a minél több megapixellel promózták az új gépeket a minél magasabb érzékenység helyet. Nem tudom, ki hogy van vele, én tudok annyit kroppolni a D90 12 MP-éből is, amennyi kell, de érzékenységben sokszor jönne jól több (de azt már nem tudom, hogy pl. egy D7500 teljesítménye ilyen téren mennyire elég). Mindenesetre azért az jelzés értékű, hogy kicsit visszább is lépett a Nikon a 20 MP bevezetésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest