- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Computex 2025: házak és hűtők az Antec standján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
vargacs0909 #30731 üzenetére
Ja, félreérthető voltam. Én ajánlanám a frissebb 17-70 OS "C" obit, a meglévő helyett.
Vannak más sigma "C" (meg asszem "B" és "A" is) obik, amikhez a dokkoló ugyanúgy jó.
Nem kell evinni sehova, otthon megoldható. Mondjuk aki használt már ilyet annyit jelzett hátránynak, hogy elég macerás a beállítás, hiszen több fókusztávon (ha fix akkor csak egy persze) több rekeszértéknél állítható, de ez lehet előny is egy nikon (1db), canon (2db) fókusz kalibrációval szemben....Nagyon gondolkodtam sigma obikban tükrös vázra, csak én a 17-50-et szerettem volna, viszont abból nincs újfajta "C" verzió. Viszont lenne 18-200, 18-300 stb utazózoom szintén "C" kiadásban.
... aztán jött a milc és ez a gondom megszűnt (mondjuk a nem fényerős obikkal nem is volt problémám, ott akkora a legkisebb dof, hogy hibahatáron belül van a pontatlanság, nem kellett kalibrálni, de egy fényerős lencsével lehet más lenne a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest