Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
vargacs0909 #30731 üzenetére
Ja, félreérthető voltam. Én ajánlanám a frissebb 17-70 OS "C" obit, a meglévő helyett.
Vannak más sigma "C" (meg asszem "B" és "A" is) obik, amikhez a dokkoló ugyanúgy jó.
Nem kell evinni sehova, otthon megoldható. Mondjuk aki használt már ilyet annyit jelzett hátránynak, hogy elég macerás a beállítás, hiszen több fókusztávon (ha fix akkor csak egy persze) több rekeszértéknél állítható, de ez lehet előny is egy nikon (1db), canon (2db) fókusz kalibrációval szemben....Nagyon gondolkodtam sigma obikban tükrös vázra, csak én a 17-50-et szerettem volna, viszont abból nincs újfajta "C" verzió. Viszont lenne 18-200, 18-300 stb utazózoom szintén "C" kiadásban.
... aztán jött a milc és ez a gondom megszűnt (mondjuk a nem fényerős obikkal nem is volt problémám, ott akkora a legkisebb dof, hogy hibahatáron belül van a pontatlanság, nem kellett kalibrálni, de egy fényerős lencsével lehet más lenne a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest