Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Gyárilag két garipapírja van, külön a vázra, külön az obira (elmondása szerint), így külön-külön garizható. Ami a bökkenő, hogy a vásárlás dátumát igazoló - sárga gari- papírból csak egy van.
Szerintem erre fel kellett volna vinni mindkét tételt, szériaszámmal együtt, vagy adni két papírt......
Sima mulasztás az üzlet részéről...Másrészt én pl a második vázamat úgy kaptam meg, hogy kit-et bontottak (nem igazán volt örvendetes, de még mindig jó a gép és semmi gond nem volt vele). Vázra kaptam garipapírt. Gondolom aki az obit kapta, kapott arra is garipapírt...
Nem lettünk összekötve, hogy egymás nélkül nem garitathatunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest