-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweet122
tag
válasz
_seth_ #22593 üzenetére
Amig meg nem vettem en a letezeserol sem tudtam.
De bevalt, ugyhogy boldogsag van. Kicsit aggodtam, de jelenleg ez az egy obim van(jo meg egy Helios), de teljesen jol hasznalhato barmikor. Brutalisan szepen mossa a hateret is, ugyhogy tenyleg meg vagyok vele elegedve. 80mm-en kicsit lagy teljesen nyitva, de ha jol tudom a 28-70 es a kesobbbi 24-70 sem jobb, igaz ott 2.8 vegig a fenyero, de ezert nem fogom a ketszereset kiadni ertuk.
Az 50 1.8 STM-re pedig en is ugranek, ha 50k-nal megallna az ara.. Jaj, de szep is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest