- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #5775 üzenetére
Köszöni szépen!! Sipinek nagyon remekül szuperál!
A Cod WoW-ot tolom SP-ben rendületlenül, amikor időm engedi. Gyönyörű a game, alig melegszik a 4830-as, meg vagyok abszolúte elégedve vele. De mint minden Atinál, ennél is jelentkezik a tócsák körüli fehér vonal, mint bug.
A Far Cry 2 szép, de egyenlőre még nem fogott meg maga a játék....Bali: Nem tisztem beleszólni, de a 4830-as harmada ha az árat nézzük és teljesítményben nem sokban marad el a GTX260-tól. X-be kötve még mindig 2/3 az ár és 20% jobb, mint a 260-as!
Pyros mutatta
Még odáig nem jutottam el, hogy 3DMarktot csináljak, de ha érdekel, megteszem. Engem különösebben nem vonzanak az ennyitmegannyitmutatottaháromdémarkt adatok!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5775 üzenetére
ááá Bali neee..ne csinálj hülyeséget...4870et ne..4850 szinte mindenre elég..és fél év mulva is elég lesz...jó nem 16XAA meg fasz tudja de élvezhető grafikát mindenből kilehet hozni és ha van egy kis hasonlóság az árak között itt és ott akkor a 50es és 70es kari között azért van deifferencia ami az árát illeti...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest