- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !
Hozzá szólnék ehhez a dogokhoz + FPS csalás stb. Nagyon nem lehet már meghatározni mi számít csalásnak és mi nem.
Nagyon elgondolkodtató az mikor a pro mod-ban ( amit a CB is támogat ) vagy csak a sima csipa fix vagy a no guns vagy mi xar CB-n engedélyezett. Ehhez képest ez a FPS növelő cfg csalás ? Vagy mind csalás ? Mivel folyik a CB toborzás A Blizzard-nál sőt már a CB-zés is elfogadtátok - elfogadtuk a CB szabályokat és a CB szerint ezek a dolgok beleférnek. Ja és a cod.hu-ról a minap belinkeltem, hogy a CB-nek még a riva tuner-os grafika butítás is belefér akkor ez a fps növelő cfg piskóta. Én nem használok semmilyen fps növelő cfg-t és valljuk be attól még nem lesz senki jobb játékos ha több lesz az fps-e és nem hiszem, hogy volna olyan cfg ami csak úgy megnöveli az fps-t sztem a grafika nagyon low lesz ( valamit valamiért). Addig az nem is baj amíg mondjuk nem élvez előnyt ebből ( pl. eltűnik a fű overgrown-on mert a csipás nm tud elbújni). Én is low grafon nyomtam a cod2-őt sokáig és semmilyen előnyöm nem származott belőle sőt,
mert mondjuk amerikaiban carentan-on jobbra a dobozok mögül kirohansz low grafon nem veszed észre a kerítés mögött álló ellent mert szar a grafikád csak találomra lőttem sokszor néha bejött néha meg nem - ennyi és sok ilyen példát tudnák mondani
mióta új gkártyám van azóta sokszor sok mindent észre veszek amire azelőtt esélyem sem lett volna.
Lehet buzerálni azért, hogy csít párti vagyok, nem de én már személy szerint el sem tudom dönteni mi a csalás és mi nem és ha elfogadod a CB szabályokat és ezek beleférnek akkor nem sok mindent lehet tenni,
lehetnek elveink a cfg használatról csak nem sokat érnek - ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest