Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !
Hozzá szólnék ehhez a dogokhoz + FPS csalás stb. Nagyon nem lehet már meghatározni mi számít csalásnak és mi nem.
Nagyon elgondolkodtató az mikor a pro mod-ban ( amit a CB is támogat ) vagy csak a sima csipa fix vagy a no guns vagy mi xar CB-n engedélyezett. Ehhez képest ez a FPS növelő cfg csalás ? Vagy mind csalás ? Mivel folyik a CB toborzás A Blizzard-nál sőt már a CB-zés is elfogadtátok - elfogadtuk a CB szabályokat és a CB szerint ezek a dolgok beleférnek. Ja és a cod.hu-ról a minap belinkeltem, hogy a CB-nek még a riva tuner-os grafika butítás is belefér akkor ez a fps növelő cfg piskóta. Én nem használok semmilyen fps növelő cfg-t és valljuk be attól még nem lesz senki jobb játékos ha több lesz az fps-e és nem hiszem, hogy volna olyan cfg ami csak úgy megnöveli az fps-t sztem a grafika nagyon low lesz ( valamit valamiért). Addig az nem is baj amíg mondjuk nem élvez előnyt ebből ( pl. eltűnik a fű overgrown-on mert a csipás nm tud elbújni). Én is low grafon nyomtam a cod2-őt sokáig és semmilyen előnyöm nem származott belőle sőt,
mert mondjuk amerikaiban carentan-on jobbra a dobozok mögül kirohansz low grafon nem veszed észre a kerítés mögött álló ellent mert szar a grafikád csak találomra lőttem sokszor néha bejött néha meg nem - ennyi és sok ilyen példát tudnák mondani
mióta új gkártyám van azóta sokszor sok mindent észre veszek amire azelőtt esélyem sem lett volna.
Lehet buzerálni azért, hogy csít párti vagyok, nem de én már személy szerint el sem tudom dönteni mi a csalás és mi nem és ha elfogadod a CB szabályokat és ezek beleférnek akkor nem sok mindent lehet tenni,
lehetnek elveink a cfg használatról csak nem sokat érnek - ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Gyúrósok ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest