- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
tegnap nagyon nem ment
biztos füles is tesz mert a másik szervízben van vagyis a haver javítja ( sikerült tönkre vágni - véletlenül mikor raktam volna fel nem vettem észre, hogy a drót a szék lába alatt van rántottam egyet rajta és az összes drót kiszakadt a fülesből
- de állítólag meglehet csinálni) ennek a mostaninak ami a régi volt a bal hangszórója kipurcant és nem hallok semmit vele vagy alig
én is megyek csütörtöktől a Tiszára - Tiszafüredre rándulni
úgy hogy nem leszek min. vasárnapig, de lehet csak jövő hét csütörtökön leszek majd elválik
NYEV: meg kéne beszélni akkor mi lesz a 12-es szeróval mert szeptember 1-én lejár - vagy meg kéne szüntetni vagy az Obinettől bérelni, hogy lehessen rajta cod2-őt is játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- de állítólag meglehet csinálni) ennek a mostaninak ami a régi volt a bal hangszórója kipurcant és nem hallok semmit vele vagy alig