Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Egy kis összefoglaló:
Megjött a non OC 3080 TUF kártyám a Playit-ből, be is lőttem gyorsan stabilra (majd még játszom alulfesszel, stb, ha lesz időm)
Power Limit: 117%
Core Clock: +130 Mhz (1840 Mhz)
Memory: 20 Gbps (+500 Mhz)(Amit észrevettem, hiába van a bios kapcsoló performance módra állítva (1740 MHZ), GPU-Z 1710-et mutat, az Asus GPU Tweak progijával kell az OC módra kattintani, hogy valóban 1740-en fusson a kártya, ez engem nem érint az MSI AB miatt, de furcsa a dolog, bár lehet hogy ez a normális
)
Port Royale Stress Test 20 kör után (kb 40 perc) 66 fokos volt maximum a kártya. Folyamatos power limit van persze, így 1930-2000 Mhz között tanyázik a freki.
Játékok közben 2000 Mhz fölé is kúszik, összeomlást nem tapasztaltam (legújabb, pár napos hotfix driver). Mérni nem mértem FPS-t sehol, próbáltam összehangolni az LG C9-el, amire majd jön az fw frissítés g-sync-hez, de nagyrészt megvan a 120 FPS 4k alatt is, így egyelőre nem zavar a g-sync hiánya. Ami gyilkolja, az a Metro Exodus és a Control, de be tudtam állítgatni őket szépre-jóra. A Control mindent maxra véve full rtx-el, 2560x1440-es dlss-el 60-70 FPS körül szalad, és jól is néz ki 2 méterről nézve 55"-on. GTA5 single is ütögeti alulról a 120 FPS-t (ha jól emlékszem) maxolva, 4k-ban. Nagyjából ennyi egyelőre. Alant pedig a kép a dögről
(Apropó, a led engem zavart - a házban is csak néha világít - szóval kihúztam a led kábelét a kártyáról
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen széket vegyek?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Béta iOS-t használók topikja
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest