Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szabeska

addikt

Egy kis összefoglaló:

Megjött a non OC 3080 TUF kártyám a Playit-ből, be is lőttem gyorsan stabilra (majd még játszom alulfesszel, stb, ha lesz időm)

Power Limit: 117%
    Core Clock: +130 Mhz (1840 Mhz)
    Memory: 20 Gbps (+500 Mhz)

(Amit észrevettem, hiába van a bios kapcsoló performance módra állítva (1740 MHZ), GPU-Z 1710-et mutat, az Asus GPU Tweak progijával kell az OC módra kattintani, hogy valóban 1740-en fusson a kártya, ez engem nem érint az MSI AB miatt, de furcsa a dolog, bár lehet hogy ez a normális :U )

Port Royale Stress Test 20 kör után (kb 40 perc) 66 fokos volt maximum a kártya. Folyamatos power limit van persze, így 1930-2000 Mhz között tanyázik a freki.

Játékok közben 2000 Mhz fölé is kúszik, összeomlást nem tapasztaltam (legújabb, pár napos hotfix driver). Mérni nem mértem FPS-t sehol, próbáltam összehangolni az LG C9-el, amire majd jön az fw frissítés g-sync-hez, de nagyrészt megvan a 120 FPS 4k alatt is, így egyelőre nem zavar a g-sync hiánya. Ami gyilkolja, az a Metro Exodus és a Control, de be tudtam állítgatni őket szépre-jóra. A Control mindent maxra véve full rtx-el, 2560x1440-es dlss-el 60-70 FPS körül szalad, és jól is néz ki 2 méterről nézve 55"-on. GTA5 single is ütögeti alulról a 120 FPS-t (ha jól emlékszem) maxolva, 4k-ban. Nagyjából ennyi egyelőre. Alant pedig a kép a dögről :DDD

(Apropó, a led engem zavart - a házban is csak néha világít - szóval kihúztam a led kábelét a kártyáról ;] )

Új hozzászólás Aktív témák