Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Most néztem caseking-et, egyet nem látok ami stock lenne. Most azzal sokra megy a user, hogy vhol vmennyiért kivan irva...
Ilyen alapon a leet-nél 299k egy msi ventus 3080.
Az ár létjogosultsága meg pont annyi, amennyiért megveszik... Pl. délelőtt szinte biztos voltam, hogy az aourus master 3080 507k-ért még rendelhető lesz az esti órákban (hisz, kivenné meg ennyiért), mert tesztelési célzattal akár ilyen felárral is szükség lenne rá, erre már délelőtt az abból meglévő 3db-ot is megvették...
Feljebb posztolták a kártyák nagyker árait, akinek van hozzáférése, erre utaltam, hogy a kisker ezeken nem keresi gennyesre magát. Plusz ha megnézed egy ilyen üzlet napiforgalmát, akkor oly mindegy, hogy napi 5 terméken esetleg a megszokott 8-10%nál nagyobb hasznot realizálnak-e avagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- iPad topik
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest