- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Sziszifeca #24599 üzenetére
Nincs. Annyi hogy non LHR kártyák már fehér holló kategória a boltokban és azt a bányászok akik hosszú távban gondolkodnak még mindig keresik.
TI árak meg azért esnek mert relatív nem kell a kutyának sem.
De esetedben nincs jelentősége.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Sziszifeca
őstag
válasz Shkiz0 #24598 üzenetére
használt is jó, persze nem tudom esni fognak e az árak, mennyire izguljak, ugyanis tavaly év végén lecsúsztam, mert vártam egy kártyára, de nem jött meg.
Inkább akkor Ti-re gyúrok, LHR nekem nem számít, nem bányászkodom. Vagy van más jelentősége is az LHR-nek?mod: Igen hasonló, azaz Dark pro 4 van nekem, és ilyen közel a vga-hoz.
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
nagyúr
válasz Sziszifeca #24597 üzenetére
Az attól függ új kártyába gondolkodsz vagy használtban.
Mert sima 3080 már nem nagyon van EVGA-ból, LHR-est meg még itthon nem nagyon kapni (TI-t igen) Asus-ból már volt V2 LHR non TI.
Igazából picivel jobban melegszik mint a sima, és pár wattal többet is fogyaszt (eleve már csak a +2gb memória okán is)
Amúgy bármelyik jó választás lehet, ha megfelelő áron jutsz hozzá.szerk:
Illetve még valami.
Írtad, hogy nincs vized. Viszont ha batár nagy hűtésed van (pl. DRP4, Noctua) és felső slotban hagyományos módon helyezkedik el a vga, akkor + 2-4 fok lehet a hőmérséklete pluszban.
Nekem legalábbis miután váltottam Dark Rock Pro 5-ről Z73 AIO-ra, kb 4 fokkal lett hűvösebb a STRIX, illetve a procinál is hűvösebb lett némileg.
A probléma forrása pedig az hogy a nagy hűtő bordái és a kártya között nagyon kevés a hely, és hiába van elől venti nálam, ott valahogy megrekedt a meleg.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Sziszifeca
őstag
Most olvasgatom itt a fórumban, én is lassan hajlok egy EVGA 3080 ultra vagy EVGA 3080Ti ultra-ra.. VR-re kell nekem 90%-ban, monitoron is játszok azért (3440x1400 144hz). Szerintetek a "Ti" verzió jobban kihasználódik ugye, érdemesebb arra gyúrnom?
A "Ti" az melegebb kártya is, vagy elég lehet szerintetek nekem a "non Ti"? Nekem nincs vízhűtésem, csak próbálom jól szellőztetni a házat.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
muxi-muxi
senior tag
válasz zebra_hun #24594 üzenetére
Ha most lenne a VGA beszerzés szezonja nálam, elgondolkodnék (és nem 3840X1600-as felbontású lenne a moncsim, hanem csak 3440X1440) egy 3070 Ti-n. 850 eurótól kapható, 1440p-ig teljesen versenyképes, nem számottevő a lemaradása a sima nyolcvanashoz képest, csak épp kétharmad áron van. Egy pár tesztet végignyálaztam, egyáltalán nem vész kártya. Gondot talán csak a 8 gigányi fedélzeti RAM okozhat, de azzal mind a 3080, mind a 380 Ti gondban lesz egyhamar.
Letelt a böjt uraim, mindent lehet kapni már ,csak még mindig kolbászsorvasztó árakon. Nyolc hónapja megvan a nyolcvanas, jó sokat játszottam rajta már, rohadt jó kártya, rohadt jó teljesítménnyel. Az általam használt felbontásban tükörsima minden (na jó CP az olyan 50 FPS). Akkora mint a Xbox Series S-em (térfogatra biztos - Az enyém négyslotos szörny), csak az kb 1440p-ben 80 százalákát tudja ennek a grafikai MINŐSÉGnek - és itt akkor az egész 3080-as beszerzésem gazdaságilag indokolhatatlanul megbukott
Amúgy jól megvan egymás mellett a konzol és a PC. Utazó karbantartó vagyok, hétköznap a bőröndben utazik velem az X (egy 22-es moncsi társaságában), hétvégén állatkodom a nagyvassal. Már a kontrolleres baromkodásba is egész belejöttem már, a Witchert meg amúgy is mindig úgy játszottam.
Békés együttélés.Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
MPowerPH
félisten
-
-
MPowerPH
félisten
válasz zebra_hun #24589 üzenetére
Egyebkent nem rossz am. 5-7% a netto veszteseged kb. az alacsony TDP limit miatt. Az meg elhanyagolhato, ha jo aron sikerult beszerezni.
De ezzel az erovel, RT nelkul meg igazabol boven sok lenne meg egy 3070 is... Nem dolgozik a kartyad, joforman malmozik. En is jatszok sok jatekkal, de VR -t leszamitva nem lattam meg GPU kihasznaltsagot 95% alatt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zebra_hun
veterán
válasz Laraxior #24591 üzenetére
Nem is kell. High minden kivétel fények és effektek. Nativ 2560×1440. Bfv-ben. Múltkor posztoltam az ultrák ultráját ray tracinggel, meg minden szűrővel, ami a csövön kifér. Számomra játszhatatlan, életlen, de 320W-os fogyi megvolt. 3080-nak nem akadály, de hátrányt okozok magamnak, sokkal szebb ahogy a videón is van, élsimítás nélkül.
-
zebra_hun
veterán
-
zebra_hun
veterán
válasz MPowerPH #24588 üzenetére
Naná, hiszen írtam is, hogy eldobatom a felesleges képkockákat. Megvan a 162, felette ne dolgozzon ha nincs értelme. Bfv alatt a nagy átlag 60-70 fps-t tud 0.1%-ban. Azért látod 120-nak, mert egy pillanatra valamikor a mérés alatt beesett egyszer 120-ig. Az volna a jó, ha ezt 10% kihasználtság mellett 10Wattból megcsinálná. Persze ilyen nincs. Ha ezt a teljesítményt 400W-ból produkálja, rossz a hatásfok. Csak a 0.1% számít, azzal lehet egy rendszer stabilitást mérni.
-
echterion
nagyúr
válasz zebra_hun #24585 üzenetére
Ja, azt hittem, neked is ez a fajta van. Reggel láttam a tiédből egyet az egyik spanyol webshopban egy ezresért, de gyorsan el is vitték.
Lehet, mégis csak meg kellene néznem padozás előtt is akkor. Csak semmi kedvem kétszer összerakni, majd szétszedni a gépet.
Jah, Fehérváron rontom egy ideje a levegőt.Mod: most látom, neked ment válasznak az előző hsz, pedig újnak szántam. Bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
zebra_hun
veterán
válasz echterion #24584 üzenetére
Én meg sem néztem. Remek.... A tiéd jobb, az az extreem waterforce ugye? Enyém gaming oc, az hőcsöves. 75C a max géming alatt, de inkább alatta. Az ilyen stressz teszteken megyek 80+ -ba. Kíváncsi vagyok a padozással milyen lesz, akkor beugrom hozzád, látom te is Fehérvári vagy ;)
-
echterion
nagyúr
válasz zebra_hun #24583 üzenetére
Végre megjött a vizes Giga 3080-am. Hááát, most már értem, miért oly meleg zebra kártyáján a vram már játékok alatt is (a sima gaming oc nálam 75 körül megállt e tekintetben). Nem elég ugye, hogy retek a padozás, ezek a jóemberek kihagyták ezeket a retek padokat is a hátlap vram-os részéről....
-
zebra_hun
veterán
válasz Laraxior #24578 üzenetére
Grafikonnal az uv-t csináltam, kíváncsi voltam, hogy hol veszít a teljesítményből is. 0.925V-on simán hozza a 120 feletti 0.1% low fps-t bfv-ben 200W körüli fogyasztással. 165Hz a max az 1440-es Pedatornak, tehát hülyeség nem limitálni, felette eldobatom. Ide is berakom, bár ezzel nem szeretnék senkit rábeszélni, csak megmutatom, hogy milyen.
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #24577 üzenetére
GeForce RTX™ 3080 GAMING OC WATERFORCE WB 10G
Ha jól emlékszem. Curve-el elég jól teker. Lehet meg kellene néznem nekem is azzal a grafikonnal.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Azért el nem kalapálja, de ha a leggagyibb 3080Ti-t összeveted az egyik legjobb 3080-al, akkor lehet kb egálra kihozni
A 3080-ak be fognak esni 1000EUR alá, vagy legalábbis a környékére. A 3080Ti biztosan nem fog 1200 alá menni.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #24572 üzenetére
Igen más van, szerintem a tiedéhez is jön nemsokára.
-
Roba
tag
Véleményem szerint az "LHR" -es RTX 3080-nak a mostani 3080 Ti árak mellett, ha figyelembe vesszük az MSRP árakat (700$ vs 1200$) is, jóval olcsóbbnak kellene lennie.
Több olyan RTX 3080 Ti van, amelyiknek a gyártó által megadott GPU Boost órajele "csak" 1665 Mhz (GeForce RTX™ 3080 Ti Phoenix, Palit GeForce GamingPro RTX 3080 Ti).
Ezeket a Ti kártyákat jó eséllyel elkalapálja vagy egálban lehet az a kevesebb Cuda Core-ral rendelkező, de magasabb órajelű MSI GeForce RTX 3080 Suprim X 10G?
EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING kártyát néztem ki, de még várok kicsit, hogy tovább csökkenjenek az árak.
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz AsakuraDave #24568 üzenetére
A TPU -nal jart 3080 FTW3 valszeg a hibas szeria resze volt, azert szerepelt annyira gyatran.
Don't Tread On Me
-
GAbre
veterán
válasz AsakuraDave #24568 üzenetére
Én csak ott fogom a fejem,hogy lehet oc bioszban alacsonyabb fordulaton,jóval hűvösebb?
Mellesleg valaki pár hete cserélt simát ti-ra.Keresd vissza,ha gondolod,már nem tudom fejből :S[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz ribizly #24565 üzenetére
Techpowerup teszjeinek sajna nem hiszek Sima 3080 FTW3 Ultra van a gépembe és teljesen más értékeket kapok. Akikbe meg megbízok meg hozzájuk hasonló értékeket kapok azok meg nem teszteltek 3080 Ti kártyákat "még"....
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
ribizly
veterán
válasz AsakuraDave #24563 üzenetére
Ezek alapján (3080, 3080Ti) igen komoly különbségek vannak.
Én messze elkerülném a Ti-t belőle (is).[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
zebra_hun
veterán
-
AsakuraDave
őstag
3080Ti FTW3 Ultra mennyivel hangosabb/melegszik jobban mint egy nem Ti 3080 FTW3 Ultra?
Van valakinek tapasztalata esetleg?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
őstag
Nálam a liquid devil 6800xt volt a legciripelősebb Fps laggok nálam voltak, BF5, pubg multi, 1 és 0.1 %, de főleg a 0.1 zuhant nagyot, friss win install nem ártott volna már
Most bajban vagyok mi legyen, visszatérni 6900xt-re vagy 3080/3080Ti-re, jah és only 4K
Ahogy olvasgattam strix, ftw3 és suprim a megajánlottabb -
GAbre
veterán
Nekem inkább azzal van a baj,hogy ciripel-e,mint ahogy a legtöbb(gondolom azért a red talán kivétel).
Hogy olyan fps laggok vannak-e még mindíg vele,mint ahogy nálam meg másnál is volt.
És kérdés mivel játszik az ember.Mert pl destiny 2-vel nem nagyon kell amd-n nyomni.Főleg magas felbontáson.
Fsr-el,meg anyagiakat nézve,bányát nem nézve,azért ár-értékben nézve mindenképp átgondolandó.Meg persze,ha freesync-et is tud monitor,vagy nem hiányzik ez.
Azért én kíváncsi lennék suprim 3090 memóriái bányában olyan hűvösek maradtak-e.Mint elvileg ftw3-on vagy strix-en.Avatar
-
veterán
Elbúcsúztam a 3090 Suprim X-től, sajnos ezt a piac miatt majd 2x drágább mint a 6900XT Devilem és majdhogynem semmivel nem gyorsabb valahogy nem tudtam feldolgozni
Nem fika, részemről ez van nekem ebben a genben nem fontos a RT se a DLSS. -
törölt tag
válasz bulikavagyok #24287 üzenetére
Pár napja kijött a monitorhoz egy új firmware, és most már minden tökéletesen működik!
-
GAbre
veterán
válasz KAMELOT #24532 üzenetére
Mint mondtam volt,nem hiszem,hogy windows reinstall a megoldás.
És eleddig úgy néz ki igazam lett.
Újracsináltam particiót,maradt a hiba.Letöltöttem rá 1-2 játékot és vége.
Újranyomtam megosztások nélkül a teljes ssd-t mappaként.Így már jó volt.
Most nézem,hogy nem uefi-s win+ mappába rakva jó-e.
De eddig 2 játék már lejött.Sztem 2 uefi windows miatt csinálja.(Ha valakinek is hasonló ssd-t "terheléses errorok,hozzáférési gondok utána,vagy épp alkalmazás bezáródások lennének")
A sluszpoáén még annyi,hogy hiába az 1000-es net.
Se az uplay,se az epic nem szeret normálisan szedni.
30-70Mb/s.
Battlenet az ami nyomja szinte plafonon.Avatar
-
törölt tag
Jó pár játéknál 700-800w között van a fogyasztásom, és ebben nincsenek bent a monitorok, hangfalak.
#24534 Werkly
Rizikós külföldről kártyát venni, amit laychi ír helytálló, és fent van az evga oldalán is, bármikor megtagadhatja a garanciát, mivel a regisztrációd nem stimmel a számlán szereplő adatokkal.
Nem találsz itthon kártyát , de ha bevállalós vagy had szóljon.[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
válasz Werkly #24534 üzenetére
Én mikor utánaolvastam evga-éknál a garancia és stepup lehetőségről, annyit írtak, illetve találtam, hogy 2. tulaj esetén az alap gyártói garancia érvényes, vagyis 3 év.
Nincs lehetőség stepupra, illetve a kiterjesztett garancia is csak 1. tulajdonos esetén érvényes.
Ez a hivatalos verzió.
Hogy a gyakorlatban ez miképp működik, ez csak az ő hozzáállásuktól függ.Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
GAbre
veterán
válasz Werkly #24534 üzenetére
Nekem más név van a számlán,én is másodkézből vettem,de nekem eleddig lehet step upolni,és +gart is vehetek/vehettem volna.
Németbe,általában 2 év gart adnak rá.Így lesz +1 éved.
Meg attól függ,hogy érzed.
Küldheted akkor vissza 2 helyre is.Nem csak boltba,és kész.
+ nem garantált,hogy nem vehetsz még dolgokat.Azért az esélyed megvan rá.Reg nélkül viszont nem.[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Itt az első game amiben már FSR 1.0 és DLSS 2.2 is van :
[Necromunda Hired Gun AMD FSR VS NVIDIA DLSS 4K | RTX 3090 | Ryzen 9 5950X] -
GAbre
veterán
válasz MPowerPH #24530 üzenetére
Kb igen.
2 win van.1 tartalék a másik ssd-n. maradék hely játék mappához van csatlakoztatva.
Mondjuk a legjobb az egészben,hogy uplay,csak simán a c-t látja,ha nincs hely ott,akkor nincs hely
Epic meg köcsögöl,mert "űresnek" kell lennie.
Szóval mind2 esetben játszani kell(újra letölteni,vagy kézzel átrakni).2021.De még mindíg ilyen alap dolgok nincsenek benne,hogy játék tallózás,vagy ellenőrzés epicben....
Most megcseréltem slotokat.Próbálok még 1 chipset drivert esetleg,és kifogytam 5letekből.
1x már csinált ilyesmit,de elmúlt.Azóta ez már friss rendszer,szóval nem biztos win reinstall megoldja.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz MPowerPH #24524 üzenetére
Én nem tudom mi van.
Metroból bench-et futtattam eleddig párszor.
Codok,destiny 2 most is jól megy.
Ma metro elindult:Jónak tűnt minden.
Végigment első küldetés előtti kamera,leért a földre rotty.Hibakód nélkül.
Border tegnap szintén elindult,ment 1 db-ig és rotty.
Próbáltam division 2-öt frissített,anticheatre panaszkodott,fájlellenőrzés.
Próbáltam metrót is újra leszedni:
Egész addig nem lehet újra ssd-hez nyúlni(értsd törölni nem lehet róla),míg újra nem indítottam gépet,és ha próbálok 1 javítást uplayen,akkor meg lerohad a működő letöltés is.
Lehet köze "is" lehet annak,hogy másik ssd.Mappaként van csatlakoztatva?
97%osak ssd-k hibamentesek,nincs 1 badsector.
Laraxior:
Még 10 db is épphogy volt,nem tudom honnan veszed a 20-30-db-ot.
Azt meg főleg nem tudom,honnan veszed,hogy ez a legrosszabb...Werkly:
El kell kérni s/n-t esetleg,megpróbálni regelni.
Szerintem működnie kell,de nem fogsz tudni venni+ gart,se nagyobbra váltani step up-ban.[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Ha tavaly németből vásárolt EVGA 3080 nem lett anno beregelve akkor annak már lőttek? Tehát olyan mint ha gari nélkül venném meg? Kösz!
-
GAbre
veterán
Ez úgy látom a hibák napja nálam.
Border 3 néha crashel,majd el se akar már indulni,menüig max ha eljut.+ egyéb apróságok.
Megkérdeztem cod warzone fajtát,miért laggol az fps VideoMemoryScale beállítás után is.No válasz.
Akkor indítok metro exodust:
Párszor bejött a menü.
Ilyen memóriahibás valami képfoltosan.(semmit nem lehetett kivenni kb).
Most meg becrashel a csába!
A másik 2 játékkal nincs gond,ami eddig futott.
Legfrissebb driver gond lenne?Vagy tapasztalt valaki hasonlót?[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz zebra_hun #24520 üzenetére
Nincs. Azt csak a Win feladatkezeloje okozta.
Nem veletlen konzolra is 8 mag a standard. Es az sem, hogy a kov. gen Intel gamer CPU -k csak max. 8 hasznalhato maggal jonnek. Orulni kell majd annak, ha a jatekok konstans kihasznalnak legalabb 6 magot, nemhogy 8 -at.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zebra_hun
veterán
válasz MPowerPH #24515 üzenetére
Ez egy elég érdekes téma, bár nem igazán ide tartozik. Én csak bízok benne, hogy az újabb játékokat úgy írják, hogy ha több mag van a cpu-ba, akkor használja is. ProPetyával csináltunk egy tesztet bfv-ben, van egy kód amit ha beírsz, kiírja hogy 8 mag / 16 szál a használt. Feladatkezelő futott a háttérben, ott meg láttam, hogy mind a 10/20 szépen használatban van. Ezért nem is értettem, mi is ez. Ezek szerint a bfv motorja max 8/16-ot tud kezelni, és a windows ezt elosztja a megmaradt szálakra, vagyis semmi előnye sincs a 10 magnak? Sajnos a 20 megás limit miatt már kitöröltem a képeket, de így volt. Tehát nincs 10 magos terhelés, hiába mutatja a feladatkezelő?
***szerk*** ProPetya képe megvan. 6 mag 12 szál, csaltak az emlékeim. Bfv kihasználtságra értem max-ként.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz KAMELOT #24518 üzenetére
Nem veletlen nem latsz HEDT CPU -t elol a gaming tesztekben... Egy 11600K szerintem atlagosan elobb vegez a 6 maggal, mert magasabb az orajel es jobb az IPC.
5950X es a 10980XE is munkara van. Annyi, hogy az 5950X jatekok alatt 8 magos uzemmodban mukodik, es alt magasabb frekvencian, mint egy mezei 8 magos.
Ez nem AMD vs. Intel, hanem hazon belul nyirtak ki a HEDT -et.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
zebra_hun
veterán
válasz echterion #24514 üzenetére
Éjjel meglesem ezt a reg dolgot, köszi. Az a 70-80C közötti vram hőfok amennyire utánaolvastam, nem is rossz. Legalább is külföldi fórumok szerint. Másoknak nem tudom itt, hogy mennyi, régen nem figyeltem. 1 óra Bf után a peak 78C volt, bármikor kiléptem, 72-74C volt amit láttam. Jobban örülnék a hűvösebbnek, kíváncsi leszek padozással mit érsz el.
-
MPowerPH
félisten
válasz KAMELOT #24509 üzenetére
A tied Intel, nem AMD. AMD a CCD -vel ugy mukodik, ahogy az Alder mukodni fog. Nincs olyan jatek, ami 8 magnal tobbet hasznal. Intelnel a Win dobalja a terhelest a magok kozott. AMD -nel meg ha lehetseges, kizarja az 1db CCD -t, 8 magra korlatozva. 5900X -nel ez problema lehet...
Jelen pillanatban ez nem gond, mert egy 8 magos AMD hozza a 10 magos Intel erejet. Te esetetben meg tobbet, mert a HEDT miatt kozel 1GHz -vel alacsonyabb a frekvencia.Ha jol mukodik, akkor nalam jatekok alatt 1 CCD a jateke, a masikon meg a Win 'fut'. Vagy ha streamelek, akkor az is. A ketto nem zavarja egymast, csak az atlag orajelet csokkenti.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
echterion
nagyúr
válasz zebra_hun #24511 üzenetére
Jah, ezé' kell piaci ár alá beárazni (még alkudott is a srác, 490-ért sztem jól járt vele). Nem kellett, így mennie kellett, lehetőleg gyorsan.
Nem nagy kunszt a reg, egy account-ot kell létrehozni hozzá, kb. ennyi.
Jövő hét elején érkezik a vizes, sztem már beépítés előtt rakok valami jobb padot a vram-okra, a hétvégén rendelek majd valamit.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Hát pedig egy tisztességes játék alatt, simán beránt a teljes rendszer ~600W-ot. Legalábbis nálam. Abból kiindulva, hogy sima Windows alatt is 100W körül járok, nem is sok.
Ha 3090-em lenne, már lehet, hogy határon menne a 850-es EVGA tápom.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
kissdani
senior tag
Szerintem csak simán egy nullával több lett írva. Valaki nem ismeri a tizedes jegyeket vagy a rendszerük Bugol...
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Wilks
tag
válasz keIdor #24479 üzenetére
Mar a 3080-3090 is szepen teljesit szep energia igeny mellett.
Lassan egy komplett atomeromu kell minden egyes PC-hez.
Oke,teny es valo,h a teljesitmeny novekedes nem egyenes aranyos az energia igenyel......de,hogy a jatek orankent 500-600-700 kwh-ot zabaljon majd,haaaaat........ -
Roba
tag
Wtf????
https://edigital.hu/notebook-szamitastechnika/komponens/videokartya/nvidia-c26761?filter%5Bsearch%5D=&filter%5Border%5D=most_expensive&filter%5Blimit%5D=24
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
keIdor
titán
Buildzoid szerint a Strix a legjobb PCB.
Strix 3080 PCB elemzés [link]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest