Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #20396 üzenetére
Szerintem azokat nem is nagyon veszik erre. Az olcsóbb modellek raktáron vannak, a komolyabbak kelnek csak el. Szerintem azok game-re mennek.
Legalábbis józan ésszel gondolva. Nem veszek meg 3000-ért egy modellt, ha ott van mellette 2400-ért is. Ha a profitszerzés a lényeg.
Én is csak azért veszem meg ezt a 3080-at, mert biztosan megmarad hosszútávon, és nem a bánya az elsődleges vele.Persze nem tagadom, amikor nem használom a gépet, akkor bányászik, de nem ez az elsődleges
-
GAbre
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
MPowerPH #20387 üzenetére
Tegnap rá akartam nyomni a 3090-re, RoG Strix OC White. De az az ár, már tényleg megütötte az én egyébként azért magas ingerküszöbömet is.
Ezért 3080 lett, persze a penetráns igényeimet kielégítve, és a 3070-ből kiindulva, nem is lehet ez is más csak OC White
Na, de majd jövök ha megérkezett, jövő héten. Addig még marad a 3070, ez se gyenge darab -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20382 üzenetére
A legdurcibbat
Sajnálom a "kis" 3070-et, mert nagyon beteg egy darab. Simán megy 2100MHz felett a GPU...és rohadtul nem korlátoz a TDP limit. -
Laraxior
titán
Jövök ebbe a topikba
-
MPowerPH
félisten
válasz
rup1u5 #20378 üzenetére
Nem.
Szoval nagyon szep, hogy leirjak a hirdetesekben, tesztekben, meg a kartya topikjaban, hogy 6900XT=RTX3080/3090, es jonnek a benchmark eredmenyeikkel a userek, de rohadtul arnyalt a kep, 1db elore felvett jelenetbol kovetkeztetest levonni, ha kozben mas helyszineken meg akkorat zuhan az FPS, hogy be laggol a jatek, irritalo...
Tudnek konkret peldakat is irni, mert megjegyeztem, hol volt brutalis zuhanas(82FPS -rol hirtelen 43 FPS- re.
)
De nem baj, Superposition, meg 3DMark -okban azert szepen villognak. Gondolom a userek csak azzal 'gamelnek' otthon, vagy mi....
Meg van par cim, amiben tenyleg jok, de azokkal alt. senki nem jatszik, mert egyebkent egy sz@r jatek.
-
válasz
Jack@l #20369 üzenetére
However, when the 1000 Watt vBIOS was applied to the card, the GPU core has managed to ramp to 2000 MHz and consume as much as 630 W of power. If you were wondering if the stock cooler was able to handle it all, the answer is yes. The card has reached a toasty 96 C temperature.
Tyáááá.. -
Jack@l
veterán
https://www.techpowerup.com/279321/galax-geforce-rtx-3090-hall-of-fame-hof-edition-gpu-benched-with-custom-1000-w-vbios
-
GAbre
veterán
válasz
SipiBcs #20366 üzenetére
Üresek a boltok polcai,aki vett anno,és kapott hozzá,szinte mind aktiválta.Nagyon nehéz találni,olyat,amin nem volt,vagy épp nem akarja beváltani új tulaj,főleg,hogy ennyivel többe is kerül(mivel legalább 1 ilyen játékkal kevessebbe kerül a nagyon drága kártya),így esetleg hajlandó tulaj be is váltani neked.Mellesleg 3090-en is lehet,nem csak 3080-ast keress.
De sok sikert.
#20365 MPowerPH
Ez sajnos nem újdonság,anno 6800-at próbáltam.Volt olyan játék,ahol átlagba 1080 szintjét hozta kb.
De elvileg szoftveresen mindíg is gyengélkedett amd,reméljük idővel alkotnak rajtuk valamit.
Más:
Mellesleg alza ennyire feketelistás lett vagy mi?
Az 1 dolog,hogy kb újfajta 1 kártyát nem lehet náluk rendelni.
De 1 ideje kinn vannak sima 3060-ok,de még kategóriát se adtak neki,nem hogy azt legalább rendelni.
Erdei88:
Mondom volt olyan játék.Nem azt mondtam,hogy mindenhol. -
SipiBcs
őstag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni egy CoD Cold War aktiváláshoz. Egy segítőkész 3080 tulajt kérnék, hogy amennyiben nem volt még a kártyáján Experience-el aktiválva ez a játékkupon, akkor tegye meg nekem. Kuponom van, ellenben 3080 nincs. Szóval help me
Köszönöm előre is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #20359 üzenetére
En lottem egy 6900XT -t, de most is ismerose van bent, legalabb osszebaratkozunk, amig az enyem megjon. De hogy oszinte legyek, nem vagyok elragadtatva. Egyes helyzetekben akkora az FPS drop, hogy az 1080Ti szintjet karcolja olyan regebbi cimek alatt, mint a Witcher 3 pl. Eleg verszegeny.... Es mig a 3090 tenyleg egy 4k -ra valo kartya, stabil min. FPS -el, addig a 6900XT egy mas kategoria, lefele ertve. De ez 500k, ami persze nem keves, de meg mindig jobban hangzik, mint a 900k.
Szoval en most mar nem hajtom tovabb, elleszek ezzel, amig nem normalizalodik a helyzet, itt nincs akkora buko kilatasban, mint az NV kartyakon. -
w1n1x
tag
Ott a grafikonban az első linkben 2080 van írva nem pedig TI szóval lehet benézted a típus összehasonlítást
.
GAbre
Sanszos hiszen a cél a régebbi kártyák butítása, hogy vedd az újat.. Jobban optimalizálják mindig a legfrissebb szériát, hogy még csak véletlenül se jöjjön ki a maximum ereje az eggyel előzőnek. -
Laraxior
titán
Valaki tudna futtatni nekem egy 4K-s Superposition tesztet 3080-al?
Anno az FE-vel csak 8K-t toltam, így nem tudom, hogy mennyi lenne az eredmény -
keIdor
titán
Friss pletyka, hogy a 3080Ti (10240 core, 12GB, 384bit, 19gbps GDDR6X) is ETH felezéssel jön.
De majd bányásznak vele Octopust vagy mi a fenét, ezért sajnos szerintem továbbra is marad ez a helyzet sajnos.
Millió felett mennek majd azok is... -
Laraxior
titán
Ha valakinek nagyon kell: 3080SuprimX Ha jól láttam van mindenhova szállítás.
-
válasz
Erdei88 #20343 üzenetére
Itt több tényezős a dolog:
A) ahonnan veszed bolt / eladó döntése, hogy ő bevállalja e ezeket a feltételeket és a kártyát eladja e neked utána külön, vállalva a kockázatát annak, hogy rajta ragad a nagy hányada (mert azért nem egy keresett termék idehaza egy M2 NVME külső ház) és a vége bukó mert keres a kártyán 5%-ot de beletolja a házakba ennek a sokszorosát.
B) nem fogod megvenni, és majd úgy is lesz aki elvisziAmúgy kíváncsi lennék rá, hogy ez tényleg Asus utasítása e (simán el tudom képzelni, mert legutóbb alaplapból is is megmondta az itthoni partnerek / kiskerek közül ki kaphat és ki nem) vagy a nagyker saját akciója ez, a lényegen nem változtat, nincs kivételezés. Nagyker így árulja, ha így jó viszed, ha nem akkor nem. Semmivel se másabb ez mint Ipon / Aqua / PCX és társai akik 30-40%-os árréssel próbálják kihasználni az adott helyzetet és ezért 1M náluk egy 3080. Én ugyan ezért panaszkodtam a nagykernek, hogy tök jó odaadták a múltkor ezeknek a boltoknak, azért hogy horror áron ott álljon a vga, miközben az ember meg kevesebb haszonnal de el tudná adni, de annyi volt a válasz, hogy nekik mind1 ki viszi, és nem az ő dolguk eldönteni mennyiért árulja utána a bolt. (ez pedig helytálló, és igazuk van)
Egyedül annyi van, hogy ezek a nagy nevek akkora forgalmat bonyolítanak és annyi árut hoznak, hogy előny élveznek a kicsikkel szemben -
válasz
Laraxior #20340 üzenetére
Pedig lehet hozzászokni. Asus pl most úgy próbálja elkerülni, hogy az egekbe legyenek az árak, és hogy ne legyen scalperkedés, hogy árukapcsolással lehet csak vásárolni.
Lásd pl a ma frissített aprómat.
RTX 3060Ti mellé 10db, GTX 1660S mellé 4db M2 külső SSD ház vétele kötelező. Vannak fenntartásaim ennek sikeressége kapcsán, de tény hogy aki csak tovább akarja adni instant magas haszonnal az nem fogja megvenni, viszont a kereskedőkkel is kibaszik, mert hiába tudok hozni én is most kártyát, nyilván nem fér bele az, hogy elhozok egy amúgy is relatív drága külső házat, (pláne nem 10-et, még 4 szódával elmegy kategória) mert aztán árulgatom, hogy egyszer majd elmegy, nézegetni a szekrény tetején meg kicsit húzós a több mint 300K -
KAMELOT
titán
Gondolkozom ezen a 3090 suprim x... 2300€ Nem olyan vészes és blokk is van rá!
-
nexwo
őstag
Hogy is van a MediaMarkt-os szöveg? Hülye azért nem vagyok
"Ha jo neked egy 1,5 milas kartya ketto 3080 helyet,akkor mar megerte.
"
- Akkor ezt veszem alapnak."Kulonben miert nem tudnal venni 3080-at?
[link]"
- Akkor az alapból kiindulva 2db ebből már több mint 1,5 millaTalán nem nehéz találni 500 e Ft alatt 1 DB 3080-at, ne de kettőt?
(Jelenleg arra az egy darabra vadászok. Fent az összefoglalóban van írva, hogy hol :)Sőt 3090 is volt 1860€ alatt nem rég.
-
Dare2Live
félisten
Nem erre gondoltam. Természetesen jelenlegi genből lesz 3060 megvágva 6GBvel. Esetleg egy 3050is bár nem hinném most arra pazarolnának sziliciumot.
Az anti crypto egy reklmám/átverés. Octopust túrnak vele. Aki meg octopust túrt 1070/2070//3070...el az jön ethra. Kibalancolja magát nicehash.
A bányászkártyánál meg nagyobb kicseszés nincs gamerek számára. linus elég jól elmondta mért.
-
nexwo
őstag
válasz
Dare2Live #20328 üzenetére
Pl nehezedik a hash?!
nyilván még jönnie kéne 3060 alá és 3070 fölé még pár VGA-nak és a 3060 sem túl erős tényleg beférne egy Ultra 3060 ti elé. Valóban amúgy nekünk mindegy mit írnak a papírra, még azon is gondolkoztam, hogy animálok egy egyedi design-t a 3080 TI -re, hogy elmondhassam én is release-eltem
Minden esetre ez az anti crypro 3060 csak egy tessék lássék "próbálkozás volt"
Albus Dumbledore: "My dear boy, let us have no more pretence about that. If you were going to kill me, you would have done it when you first disarmed me, you would not have stopped for this pleasant chat about ways and means." -
Dare2Live
félisten
Úgy amennyire én látom nem csak vgaknal amíg nem tudnak az adott termékből eleget gyártani dől a régivel is a profit az úja fejlesztése kevésbé lesz prioritás és még ha kész is max a "fiókba rakják" az újat. Majd akkor veszik elő ha már csökken a lelkesedés. Ez mindenhol más vgaknal jellemző a 2éves ciklus. De ha 2év múlva se tudnak elég 3080at gyártani nem fogják elsietni az új széria piacra dobását. Mert mért tennék.
-
4264adam
veterán
Gondolkodom az RTX3080 vásárlásán ha 400k alá megy be. Viszont nem biztos, hogy FHD monitor mellé kellene RTX3070 feletti Vga, még RT-vel sem.
Monitort próbáltam 2K-t, de 1 nap után elálltam mert az általam használt címek FHD-ra vannak és a sync range is csupán 48Hz volt alul. Ha jönne egy Fallout 5 normális játékmotorral akkor jöhet majd a 2K monitor, de akkora meg már az RTX3080 sem lesz elég
-
nexwo
őstag
válasz
4264adam #20321 üzenetére
Tökéletesen működik most is a Workstation-omban, (gyorsabban mint egy 2080 ti, egy példa: [link] hivatalos: [link] )
De előre gondolkozom
Giga Xtreme 3080-am törlődött. 😢RTX 40x0? [kép] nvidia profit: [link]
"Gaming
Third-quarter revenue was a record $2.27 billion, up 37 percent from the previous quarter and up 37 percent from a year earlier." 🤑🤑🤑Egyesek azt mondják csúszni fog, de szerintem csak pezsgőt bontanak 🎉🥂
-
nexwo
őstag
Oké, veszek kettőt... ja hogy nem tudok
[kép]
3090-re volt aki arra panaszkodott, hogy nagyon melegszik és ha feljebb megy az ára és összespórolok, akkor A6000 egyre vonzóbbpersze ha lenne egy 3080 drop közben az más tészta...Igazából 2 DB-al már nem járnék jól mert már tápot is kellene cserélni és akkor már közelebb állok ahhoz, hogy külföldön vegyem a A6000.
-
nexwo
őstag
-
MPowerPH
félisten
Passz. A cimben feltuntetted, hogy az nem konkretan a termek? eBay csak azokat bannolja, amiknel csak a leirasban szerepel.
Ezek, es az ehhez hasonlok elvileg megengedettek.Az eBay -t sem kell felteni, Ok is hatalmasat kaszalnak a scalpereken, szoval reszint ertheto, hogy beallnak mogejuk.
-
nexwo
őstag
válasz
Dare2Live #20312 üzenetére
Poénból felraktam egy hirdetést, hogy egyedi videót csinálok speciális felirattal mint, ha szponzor lenne a 3070-el ha fizet és nagy piros betűkkel felhívtam rá a figyelmet és örökre kitiltott az ebay, (amúgy 90e ft-ig felment a licit és utoljára egy török ajánlott annyit)
így csináltam magamnak logot: [link]
-
-
-
GAbre
veterán
válasz
rup1u5 #20300 üzenetére
https://www.ebay.com/itm/poster-rtx-3080-MSI-Gaming-Trio-X/133681975596?hash=item1f2011112c%3Ag%3AsUwAAOSw7GpgP9a1&LH_BIN=1
Fakegyanús,de aki türelmes,az próbálkozzon meg vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- PlayStation 5
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest