Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevike576
senior tag
szerk.: elfogyott
-
omfgk
veterán
válasz
tupacamaru #13993 üzenetére
TPU.
https://www.techpowerup.com/review/#3080Fent van 3-4 féle.
Itt mindig szétbontják a hűtőket és szépen látni mindent.
-
tupacamaru
veterán
Van olyan oldal ahol a 3080-as kártyák hűtőit tesztelik?
-
Chibass
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni FTW3 Ultra undervolting témában. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megnézni melyik Bios beállításban van egyáltalán a kártya, és van-e jelentősége, vagy melyikre érdemes tenni ehhez a művelethez?
Gondolom MSI Afterburner az ajánlott szoftver hozzá, igazából szeretném én is, ha a 80 fok inkább 70 valamennyi lenne rdr2 alatt, pár fps bukás nem érdekel.
GTX1070 után így is lefolyik az OLED TV-ről minden game, nagyon állat, újra gyerekkor van.
-
Joco_77
senior tag
válasz
Werkly #13988 üzenetére
írtam még a hozzászólásomhoz 2 tippet. PRóbáld ki. Simán lehet hogy nincs jól bedugva, vagy a tápcsatlakozók.
Ez a BIOS sípolások, de van kép ez számomra olyan "fíling" mintha nem kapna elég naftát, vagy nem lenne rendesen bedugva maga a kártya.
Aztán lehet tévedek de mindenképpen próbáld meg. -
_Horka_
aktív tag
válasz
Joco_77 #13985 üzenetére
Nem feltétlen. Bízzunk benne, hogy várt min fél órát szobahőmérsékleten a kártya (dobozból és zacsiból kivéve!), mielőtt ráadta az ampereket. Illetve, meg kellene nézni, hogy OC módba van-e kapcsolva a kártya. Ha jól tudom, van rajta egy kapcsoló a PCB-n.
BTW, azért próbáld már rá az NVIDIA drivert... mindegy, mit ír ki a win. Pláne, ha.... hmmm... régen frissített verziód van, nem részletezve, miért... -
Joco_77
senior tag
válasz
_Horka_ #13984 üzenetére
https://pcpartpicker.com/products/video-card/?compatible_with=KbNypg
Ez alapján kompatibilis vele. Tápnak is elégnek kéne lennie(bebootoláshoz mindenképp)... VGA gyári hiba?
Ja illetve még megnézném mégegyszer hogy jól raktad e rá a vgara a 8pines tápcsatlakozókat.
Húzd ki és told be újra.
Illetve magát a videókártyát is húzd ki fújd ki a slotot hátha belement valami por és rakd be újra. -
Werkly
őstag
Egyelőre gond van fiúk! Nem ismeri föl a VGA-t a Win. 4-et sipol BIOS majd betölt de szabványos microsoft nvidia adaptert ír csak! Most mi van?
-
Tengri
senior tag
válasz
Werkly #13971 üzenetére
Milyen szemét az ALZA csak megkaptad.
A fórumon már bokáig állt a "lében" az ALZA a sok köpködéstől.
Ugyanazon a napon rendeltük reggel és én személyesen tegnap, te meg ma postai úton hozzájutottál.
Legközelebb, mielőtt elborulna minden vegyél egy nagylevegőt és ha az sem segít akkor még mindig ott van a: -
EXA
aktív tag
Habár a kártyát sikerült megrendelnem, de ez tudom ,hogy nem jelent semmit. De egy r9 290-ről mekkora ugrás lesz?
-
Werkly
őstag
Brutál a súly és a méret! Emellett az Armor 1080Ti mint egy könnyű parkettaléc! [kép]
-
EXA
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #13969 üzenetére
Azt én is néztem, de megrendeltem végül.
-
Werkly
őstag
Köszi mindannyiótoknak! Rendes emberek vagytok! Ma hajnalban jelent csk meg a nyomkövetőn! De csak a kis zöld csík mozgott a szállításra! Az állapot előrejelezte volt változatlanul! Igen az amit le akartam mondani! Kösz mindenkinek mégegyszer! Elnézést akik rossz szemmel nézték a sok off hozzászólásomat! Kívánom mindenkinek aki rendelt, hogy mielőbb kapja meg! Vacak várni az biztos! Főleg én VGA nélkül vagyok 1 hónapja kb.!
-
-=RelakS=-
veterán
Menne el az Alza a búsba
22% engedmény az EVGA XC3 feketére, így 316 ezer XD
408 100 Ft -> 316 590 Ft
Kedvezmény nélkül vettem 320-ért -
tupacamaru
veterán
-
-
Werkly
őstag
Nehéz szülés volt de meglett végre:
[kép] -
-=RelakS=-
veterán
válasz
tupacamaru #13954 üzenetére
Vajon csak az EVGA-kra vezettek be vásárlási limitet? Lehet, hogy egyesek erről pattannak le.
Persze, új fiókot gondolom gyorsban létre tudnak hozni... -
válasz
Scorpl0l #13943 üzenetére
Elméletben igaz csak sajnos. Lehet, hogy ettől még a megrendelőhöz mennek az emailek. Az én esetemben először én kaptam az értesítő sms-eket, miszerint az email címemre érkeztek ilyen meg olyan levelek, de sajnos az emaileket a megrendelő kapta, tehát ilyen is előfordulhat, de én már a vásárlás után írattam át a nevemre. De az ügyfélszolgálatosok egyébként nagyon készségesek voltak. Azért jobb letisztázni ezt velük ott a helyszínen vásárlás előtt és esetleg utána is, ha mégsem te kapnád, hiába lett átírva.
(remélem nem bonyolítottam túl)
EXA #13942 Nem, nekem a Gainward Phoenix GS halt meg. Alzába szólt a garancia, ott is lett intézve. -
warcat
veterán
MSI SUPRIM érkezőben 444-ért alzára, ha valaki sokat szeretne költeni
(inkább a Triot csinálták volna meg normálisra....)
-
-
EXA
aktív tag
Ezek ilyen első szériás hibák, hogy itt jó pár embernek elhal a 3080?
-
Nem szükséges ott lenned, elég csak a megrendelési szám. Ami fontos, hogy a vásárlás előtt, a reklamációs pultnál írassa a vevő az ő nevére, címére a számlát. A bankkártyás fizetésnél a számlaszámot a számlán szereplő nevéhez fogják kötni. Probléma esetén alaphelyzetben erre a számlaszámra utalják vissza a vételárat.
Morph76 Én már két kártyához is így jutottam hozzá, amiből az első sajnos elhalálozott. De ha nekem is átvehető lesz a rendelésem, ugyanígy felajánlom majd a rendelés átadását.
-
pirka
csendes tag
Meglepő módon, most hajnalban jött az SMS, miszerint korábban tudják teljesíteni a rendelésemet, így az XC3 Ultra-t ma reggeltől átvehetném. Esetleg valakit érdekelne, aki rendelési pokolban van? Mivel nekem tegnap megjött az FTW3 Ultra, így nincs rá szükségem.
Ha valakit érdekel, akkor szívesen elmegyek alza.hu-ba vele és akkor közösen átvesszük.
-
Donnie
őstag
[link] TUF 522-ért. Elképesztő
1 év Basic garanciával
-
arn
félisten
válasz
ImpersonatoR #13911 üzenetére
Kivancsi lennek mit fognak adni addigra
-
boogie84
veterán
Alza.hu: Számla neve: Alza.cz a.s.
Szerintem ezt simán el kell hogy fogadja az EVGA. Én így vélem! És nem véletlen, hogy ennyivel kevesebbért tudják adni, ők kihasználják, hogy az EVGA-nál regisztrált kártyákra ugyan úgy 3 év van, mint amikor vki kifizeti a 400+-os árat és pl iponhoz szól a gari ami annyit ér mint a semmi. Szvsz az EVGA garancia többet ér, mint az itthoni kisker gari! Bár ha a kártyát regelik az EVGA honlapon akkor arra is érvényes már a minimum 3év.#13870 Segal
Kiterjesztett garit próbáltál venni a kártyádhoz? -
warcat
veterán
válasz
MrTwister #13924 üzenetére
Nem tudom mi az általános helyzet náluk, de itt Szegeden még a (MPL) futár is szólt külön, hogy nincs kártyás, csak készpénz.De az email szerint meg lehetett volna ("Árufizetési összeg: xxx Ft, melyet bankkártyával is kifizethet futárunknál.") . Ha nem akarsz pórul járni, szerintem legyen nálad kp.
-
MrTwister
őstag
Alzánál az MPL-nek csak KP-ben lehet fizetni vagy esetleg kártyával is?
-
omfgk
veterán
válasz
boogie84 #13922 üzenetére
Mert csak ott találtam meg a listát. De lejjebb pörgetve ott vannak az EU boltok is.
--
The extended warranty will be available for purchase by the original owner within 90 days of the purchase date and a receipt from an authorized reseller is required to verify the purchase information and to validate the Extended Warranty purchase.A linkedről.
-
boogie84
veterán
Akkor miért az USA oldalt nézed? Extended Warranty
-
Albigator
őstag
válasz
Werkly #13899 üzenetére
Parancsolj (@ 0.95V 2010 MHz, OC BIOS, alap fan curve) :
RDR2 Ultra (Vulkan) WQHD-n 1óra:
(GPU-Z átlag értékeket mutat, felesleges adatokat pedig kivágtam, mert van itt egy emberke aki mindig sír emiatt)
Max 69 fok, átlag 67. De ugye itt a fogyasztás sem szállt úgy el, max 355W és átlag 333W volt. GPU load 96% avg.
Majd 4K-n is ki fogom próbálni.
Sokadik szerk.:
Mintha rémlene h régebben volt róla szó, hogy az MSI AB vgy GPU-Z hibásan mutatja a venti terhelést %-ban az FTW3-nál. Kb 10%-ot le kéne vonni, hogy megkapjuk a valós számot.
Ugye nálam azt mutatja 75% volt. De átlag 1923 RPM csak. 100%-on biztos h 3000 RPM a max. Azaz a 75% valójában csak 64% tényleg. -
omfgk
veterán
válasz
ImpersonatoR #13911 üzenetére
De csak akkor tudsz ilyet venni pluszban, ha jó helyről vetted a vga-t.
-
Ahogy nézem +25 Euro az 5 ev garancia és +50 euro a 10 ev garancia EVGA.eu oldalán.
-
Léc
tag
Gainward RTX 3080 Phantom GS tulajok nektek is hangos a ventillátor amikor 1800 rpm fölé megy?
-
Albigator
őstag
válasz
Werkly #13903 üzenetére
(#13906) Werkly
Ez házhűtés függő is. Alapesetben 380W a maximum FTW3-nál. Nem játékokat kéne sorolni, hanem h max terhelésen így mennyit eszik a kártya.
Én ugye 0.95V 2010 MHz-en használom.
WQHD-n Metro Exodus majdnem 2óra alatt sem ment 65 fok felé:
[link] de ez avg 91% GPU load mellett történt, max 342W mellett.Ha fullra terhelem akkor pedig 71 fokig megy fel így, pl Chernobylite 380W-al kép link
Ez itt máris 6 fok difi de van fogyasztásbeli különbség bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen asztali médialejátszót?
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest