Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tequila86
tag
Sziasztok!
Pár naponta azt csinálja a gépem, hogy minden USB eszköz kikapcsol pár másodpercre, majd újra működnek. Egér, billentyűzet, vezeték nélküli töltő és fejhallgató. Mi lehet a probléma? -
Brian_GT
őstag
válasz
Csorbi #50995 üzenetére
Semmi gond ha megkérded deee ezzel nem volt gond. Gyerekkorom óra én rakom mind az én és mind baráti társaság gépeit. Kesztyűben stb minden. Ki volt húzva mindig. Ramnál is mindennél is. Alapból az asztalon nem is ér át a 230 szóval az ágyon szereltem stb. Átam olyan messze volt tőle hogy csak nah. Egyszerűen ezért nem értem hogy nem az első gépem, ezer egymillió fordult meg kezeim között és most is auto tudtam valszeg az alaplap nem szerette felismerni az új ramot...de akkor most reset után mi a fene baja van?!
Háttértárolók még rajta voltak deee az nem hiszem.
Alaplapi kivezetéseket is néztem nem e cseszik a fő vgat alapértelmezettnek nézni de ott sem se dp se hdmin nem ad jelet. Ugyan úgy felvillan a monitor hogy jéé jel de aztán jah mégsem lekapcsolok elven sötétség. Egyszerűen passz. -
Csorbi
addikt
válasz
Brian_GT #50994 üzenetére
Hogyan történt hajszálpontosan a rambővítés?
Nem lehetséges, hogy nem volt a gép áramtalanítva közben? Tudom, banális és akár sértő kérdés is lehet, elnézést érte, de hidd el, elég sok mindent láttam már...
CMOS resetet is áramtalanított állapotban kell azt elvégezni, sokan ezt sem tudják.
Háttértárolókat is húzd le, szedd ki, rakd össze asztalon, csak a táp, lap, ramok kombinációi, esetleg VGA vagy ha van a CPU-ban VGA akkor csak az.
Ha így sem indul be akkor szerviz lesz a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás, főleg ha munkaeszköz. -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Remélem fogtok tudni ajánlani valami megoldást a gondomra, mert elég tanácstalan lettem és nem értem a hibát.
Adott egy asus z390f gaming lap. 16gb ddr4 2x8 volt benne. 2666os. Vásároltam némi upgrade-ként 2x16gb ddr4-et hozzá és egyszerűen nem kap a gép képet.
Bármit csinálok sehogy sincs képem. Töröltem cmos jumper megoldással, 2-3 körben kiszedtem az elemet is de egyszerűen nincs kép. Nem csipog le a gép semmi.
Ami benne volt az hyperx predator 2x8 2666 ami ment bele vagy ment volna kingston beast 2x16 gb 3200.
Beraktam...van ram ellenőrző led a slotok mellett az sárgán indul mindig majd ha jön kép addigra általában zöldre vált és talán ki is alszik megmondom nem emlékszem. Nah az első indításkor beváltott pirosra. Mondom akkor lehet szar a ram. Kivettem egyiket, semmi. Másikat semmi. Jó akkor mondom hagyom a fenébe vissza a régit. Semmi. Akkor cmos jumper, kész. Indít semmi. Jó akkor kina vga alatta elemet ki majd vissza gép indít semmi. Akkor kiszedtem megint a vgat olvastam sokszor megoldja ha cmos battery után első indításnál nincs bent a vga. Indít, okés. Leállít be a vga, indít semmi. És most itt tartok, hogy nem hogy lenne több ramom, komplett gép lehasalt. Mi a fene történhetett?
Tudnátok kérlek segíteni mert a gép a munkaeszközöm is egyben és nagyon gá ez így. Nem tudok mire gondolni mit kéne még csinálnom. Minden működik-működött nincs buhera vagy gagyizás a gépben, mennie kéne szépen de nem.
Jah igen próbáltam úgy is hogy csak a bill egér volt usbn brkötve és a vga is only hdmi vagy only dp. És fel is villan a monitor tehát kap kakaót a vgatól de no signalra ki is kapcsol.Még1x köszönöm ha valaki tud gyors megoldást-ötletet.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, tavaszi nagy géptakarítás óta ezt csinálja a gépem. Ha ilyenkor hosszan lenyomva tartom a bekapcsológombot akkor olyan mintha megbikázná és elindul egyből és minden ok, illetve van olyan hogyha várok egy fél órát mondjuk vagy kihúzok az áramból stb akkor egyből simán is indul de az esetek többségében, pl reggelente mindig ezt csinálja:
https://www.youtube.com/shorts/Q127xaTjPxg
Amit már csináltam:
1. Kábeleket újra átnéztem 3x
2. Ramot kivettem és visszatettem 3x
3. Videokártyát kivettem és visszatettem 3x
4. CMOS elemet kivettem 1 percre és visszatettem 1x -
loki11
csendes tag
Sziasztok!
A problémám, hogy bármilyen böngészőn - Chrome, Opera - indítok letöltést, amig nem fejezi be, nem reagálnak az egérgombokra - de a görgetés megy -. Ha a tálcán váltogatom az épp megnyitott progikat, nyomkodva az egérgombot, akkor pár kattintás után már használható a böngésző, újabb letöltéskor ugyanez előröl. Pár hete már volt ilyen pár napig, azán megszűnt a probléma magától, mi ez?
Előre is köszi minden tanácsot! -
Misi_D
tag
Sziasztok!
Lenne egy Dell Latitude E5570-es laptopom. Kb egy - másfél éve tettem el, akkor még működött - konkrétan friss rendszert telepítettem rá, s el lett pakolva, aztán úgy hozta a sors, h nem lett elővéve, mostanáig. Most viszont kellene, és nem akar üzemelni, konkrétan nem kapcsol be. Power gombra a venti meg sem mozdul, képernyőn képet nem ad (hjajj, a Dell logónak de örülnék), hibakódot nem pittyeg, nem villog. Felvillan a bekapcsoló gomb led-je, ill. az üzemelést visszajelző led az elején, de pár másodperc után kialszanak, és annyi (ez nagyon rövidtől 2-3 másodpercig tart). Néha ebben a rövid időben villan még egyet a caps lock ledje. Tölteni szerintem tölt, mert melegedett az akku, ill. a töltés visszajelző led világít, ha be van dugva a töltő. Ugyanez a szitu hálózatra kötve vagy akkuról (két töltővel is próbáltam). Próbálgattam, h 30 vagy 60 másodpercig folyamatosan tartsam lenyomva a bekapcsoló gombot, az vmi resetet eredményezhet, de semmit nem használ.
Szétszedtem, az akkut lecsatlakoztattam, a RAM-ot és az SSD-t kivettem, és így sem kapcsol be, ugyanaz (szépen sorban próbáltam volna visszarakni, mivel lehet gond - még egy RAM-ot a másik foglalatba dolgot kipróbáltam azért, nyilván fölöslegesen). Hát, most egy kicsit meg vagyok lőve. Talán még egy ötlet, ha a CMOS megadja magát, akkor ilyen tünetet produkálhat? Van esélye annak, h egy új CMOS elemmel magához térhet?Bármi tanácsot elfogadnék...
Köszi!
-
jeni
félisten
válasz
Graphics #50981 üzenetére
Fujitsu Esprimo Q920 miniPC
videó
azt gondolom,hogy az alkatrészeket egyesével más gépben letesztelve tudod kipróbálni.
amúgy korábban nem volt ilyen gond,vagy miként lehetett,hogy nem volt benne Notebook memória modul(ok)?
alaplapon vannak valamilyen jelzőfények? kétlem,hogy ilyenbe ilyet beraknának.
marad a végén egy laptop szerviz. -
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Esprimo Q920 miniPC.
El akartam indítani, memória nem volt benne.
Ki is sípolt annak rendje és módja szerint, majd tettem bele memóriát és azóta semmire nem reagál a gép...
Kivettem a memóriát, semmi. Kivettem a CMOS elemet semmi... CMOS Clear-t nem találok rajta, de elképzelésem sincs mi baja lehet..
Ez ilyen belső tápos cucc, tehát másik táppal nem tudom megnézni, mert speckó kis formátum.
Táp fedelét levettem, körbenéztem, nincs elpukkanva semmi
Egyelőre elakadtam. -
KAMELOT
titán
válasz
phoenix1989 #50978 üzenetére
Azért írtuk, inkább vidd el egy szakemberhez a komplett gépet és ő megmondja mi a pontos gond! Innen nehéz bármiben is segíteni!
-
KAMELOT
titán
válasz
phoenix1989 #50976 üzenetére
Lehet akkor most fáradt el. Ideje cserélni!
-
phoenix1989
őstag
válasz
KAMELOT #50975 üzenetére
8 és fél éves
Super Flower 550W SF-550P14HEDe ezt a jelenséget már máskor is eljátszotta de kikapcsoltam vártam kicsit aztán jó volt utána hónapokon át semmi aztán egy kifagyas megint hónapokig évekig semmi , ezért nem értem akkor már az első alkalommal meg kellett volna adnia magát és nem bekapcsolni.
-
KAMELOT
titán
válasz
phoenix1989 #50971 üzenetére
Hány éves ez a táp?
-
jeni
félisten
válasz
phoenix1989 #50973 üzenetére
az lehet forrasztási hiba,ki lazult,elszenesedett alkatrész,amit fentről nem látsz
mérőműszerrel tudsz mérni ha értetsz hozzá.egyébként 3000Ft táp teszter cucchoz nem kell pilótavizsga sem villamosmérnöki diploma sem.
-
Csorbi
addikt
válasz
phoenix1989 #50971 üzenetére
Ezt egy fotóból senki nem fogja talpraállítani.
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #50970 üzenetére
nem látok hibát
-
KAMELOT
titán
válasz
phoenix1989 #50968 üzenetére
Akkor marad az, hogy veszel egy tiszta új tápot!
-
jeni
félisten
válasz
phoenix1989 #50963 üzenetére
-
Csorbi
addikt
válasz
phoenix1989 #50965 üzenetére
Akkor lehet csak egy táphibáról van szó. Kell egy másik táp, az a biztos. Kérdés, hogy vitt-e magával a másik valamit a "túlvilágra".
-
Csorbi
addikt
válasz
phoenix1989 #50963 üzenetére
Igen, úgy célszerű.
-
Csorbi
addikt
válasz
phoenix1989 #50961 üzenetére
Tápot így tudsz tesztelni: [link]
-
KAMELOT
titán
válasz
phoenix1989 #50958 üzenetére
Vidd el szakihoz és nézze meg
Inkább vennék egy új gépet. -
Csorbi
addikt
válasz
phoenix1989 #50958 üzenetére
Akkor marad a szerviz, bevizsgálásra. Ilyen esetben egy fórum nem sokat tud segíteni.
-
jeni
félisten
válasz
phoenix1989 #50956 üzenetére
kölcsön tápegység?
-
phoenix1989
őstag
válasz
RVR400 #50955 üzenetére
Azt nem néztem át alaposan de nem tűnt fel. Perifériák kihuzva teszteltem , elem csere tesztelve, ramokat megnézem másik slotba , procit nem venném ki annyira nem szednem szét. Amint ranéztem jelentkezem. Amúgy régebben is csinálta de utána simán elindult némi pihenés után. Most ez nem segített.
-
RVR400
veterán
válasz
phoenix1989 #50951 üzenetére
Az alaplapon nincs púpos kondi?
-
d@minator
addikt
válasz
phoenix1989 #50953 üzenetére
- A következő lépés csak egyik RAM modullal különböző slotokban aztán a másikkal.
- Utána SSD, egér, bill nélkül.
- CMOS clear/elemcsere
- Proci ki-be.
- Mindent kiszedsz, lap RAM, proci esetleg VGA maradjon. -
d@minator
addikt
válasz
phoenix1989 #50951 üzenetére
Próbáld meg VGA nélkül integrálttal.
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok!
Valamilyen oknál fogva nem indul el a gépem. Bekapcsolt állapotban kifagyot aztán újra is indult következő lefagyasnal pedig csak felpörög a venti de nem történik semmi. Már máskor is előfordult de aztán magához tért most viszont nem. Házon első panelt megnéztem szethuztam újra dugtam tápot gépet portalanitottam, ramokat VGA kivettem újra dugtam. Nem változott semmi. -
czudelbence
csendes tag
-
jeni
félisten
válasz
Gambito #50944 üzenetére
vizes hűtők átka, ha nincs keringés, nincs pumpa működés akkor nem megy a gép.
a léghűtés előnye,hogy még álló ventivel is mehet a gép kisebb teljesítményben mert alapból a házban azért van légkeringés.czudelbence
nem etikus de ha veszel lapot valamely boltban 14 nap elállásra is kitudsz próbálni egy X570 de akár B550 lappal is a gépedet. -
jeni
félisten
válasz
Gambito #50940 üzenetére
szedd szét atomjaira a gépedet,kezd először mindent mielőtt rádugod tövig a kábeleket.
nézd meg van-e az alaplapon bármiféle sérülés?
de most ne akard össze rakni a gépet 10 perc alatt.
lehet valami gond van a CPU környékén,lábak nem hajoltak el?
a memóriák a 2 és 4 slotban vannak? -
Gambito
tag
Sziasztok
Nem indul a gépem, cpu led jelzes ég és leáll, most cseréltem tápot és kártyát, rog thor 1200w és 4090 rog egy x570 tomahawk alaplapba, mi lehet a baj ? A biosig sikerul eljutnom, de ott eger és bill nem hasznalhato és ott is leáll utánna, cpu jelzes végig ég a lapon.
-
jeni
félisten
válasz
czudelbence #50936 üzenetére
még annyit próbálj CPU erős tesztet lefuttatni,hátha kiakad erre a géped.
-
jeni
félisten
válasz
#72042496 #196 üzenetére
időben messze volt nagyon....
czudelbence
nézd meg ha ismét előjön a hiba mi a nagyon meleg benne?
VGA nélkül csinálja akkor már csak a alaplap hiba lehet ha memória tesztre nincs hiba ,érdemes más memóriát betenni mivel ez olcsóbb cserélni benne,a tápegység is elfárad,persze az alaplap is,van valahol púpos kondi? -
KAMELOT
titán
válasz
czudelbence #50936 üzenetére
Ideje lenne venni egy új gépet. Az a gép van már 9 éves is.
-
czudelbence
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudok segíteni, mert már a falat kaparom
Történt ugyanis, hogy tegnap este sorozatot néztem a gépen, és befagyott mindenestől, se gomb, se egér, semmi. Kikapcsoltam, és ugyanezt játszotta, kb 3-4 percig ment, majd fagyi.Most délután kikaptam a videokártyát, alaplapi integrálttal elindult, minden szép és jó, és egyszer csak pár perc múlva itt is fekete képernyő, vagy ez az absztrakt mű fogadott: https://ibb.co/Y2QNWKc
Ram diagnosztikát lefuttattam (nem talált semmit), ezek szerint akkor nem is a vga...ha a a táp lenne, akkor szerintem idáig se jutnék. Alaplap? CPU? Mi lehet? Köszi előre is, ha valaki találkozott már ilyennel és van valami tippje.
(Olyan 6-7 éves gépről van szó, eddig nem adta meg magát semmi, szóval csak idő kérdése volt)
Intel i5 6500
Hyperx 2x4GB 2133mhz
Asrock B150m Pro4
Evga 500as táp
Evga Geforce GTX 1060 SC 3GB -
2 dolog van ami nem vilagos. Gond ha pl egyebb komponensek is az alaplapban vannak a flash-elesnel? Pl vga kari meg vinyo? Vagy inkabb huzzak le mindent ?
Illetve a gepnek aram alatt kell lennie kozben?
Ezek nem derultek ki a videobol -
Köszi All
Amúgy ha számít 2019.12.24en vettem.
A táp nem lehet akkor tuti szűk keresztmetszet ugye?
550w -
Csorbi
addikt
Elvileg ha van rajta Flah BIOS gomb, akkor CPU nélkül is frissíthető, itt egy videós segédlet: [link]
Updating BIOS with Flash BIOS Button
Before updating:
Please download the latest BIOS file that matches your motherboard model from MSI®
website and rename the BIOS file to MSI.ROM. And then, save the MSI.ROM file to the
root of USB flash drive.Important
Only the FAT32 format USB flash drive supports updating BIOS by Flash BIOS Button.
1. Connect power supply to CPU_PWR1 and ATX_PWR1. (No other components are
necessary but power supply.)
2. Plug the USB flash drive that contains the MSI.ROM file into the Flash BIOS Port
on rear I/O panel.
3. Press the Flash BIOS Button to flash BIOS, and the LED next to the button starts
flashing.
4. After the flashing BIOS process is 100% completed, the LED would be off simultaneously. -
joco009
tag
A lapod tud pendriverol biost frissiteni, hátul biosflahback gombal.
Specification B450M MORTAR TITANIUM | MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation -
Csorbi
addikt
válasz
berbatov2 #50922 üzenetére
gondolom valami hibauzenet lehet
A kézikönyvet ezért kell ilyenkor előszedni, vagy legalább beazonosítani melyik LED világít. Megnézzem helyetted?
Tessék: -
berbatov2
senior tag
válasz
KROK640 #50917 üzenetére
Igen, elnézést a pongyola módon megfogalmazott esetleírásért.
Tehát az egyik alaplapi led villog fehéren, amit eddig nem csinált soha, gondolom valami hibauzenet lehet. A bekapcsológomb megnyomására semmi nem történik. Találtam redditen egy ugyanilyen problémát, ott táphiba volt. Megpróbálom a többi általad írt dolgot, ha nem sikerül holnap szamtech bolt és tápcsere. -
Esetleg lehet az baj , hogy a regi cpu 65w tdp az uj meg 105 tdp
Es mar nem birja el az 550es tapom ezt a konfigot?MSI B450M Mortar Titanium / Ryzen 5 -3600- / ASUS dual GeForce RTX 4060 Ti / Kingston 2x16GB DDR4 3200-MHz HyperX Predator / Samsung 500GB 970 Evo Plus M.2 / Seagate Barracuda 2TB / MasterBox MB600L / FSP 550W / ASUS ROG Strix XG27AQMR】
-
Sziasztok
Vettem egy uj CPU a gepembe egy ryzen 7 5800x et. Az alaplapom: MSI B450M Mortar Titanium az uj cpu kompatibilis vele AM4 , szepen be is szereltem ra ment egy uj huto is. Ha bekapcsolom minden rendeltetes szeruen mukodik semmi hibat nem latni a gepben. Minden huto ventilator megy szoval minden OKnak tunik, VGA karin is megy a ventilator, viszont nem ad kepet a monitor.
Mar az elemet is kivettem(alaplap) belole kikapcsolt allapotban gondolom igy kell.
Viszont nem oldotta meg a problemat.
Tudnatok segiteni mi lehet a gaz?
Vagy lehet kellett volna elotte valami bios frissítés hogy tudja kezelni ezt a CPUt
Elotte egy ryzen 5 3600 volt benne es tokeletesen mulodott minden.
Koszi -
tserrof77
őstag
válasz
KROK640 #50917 üzenetére
Kicsit hasonló sztori, hétfőn hoztak be egy gépet javításra. Kérdem, mi a baja? Néha nem indul, meg néha lefagy. Visszakérdés: Mikor fagy? Játék, böngészés, word, film alatt? Válasz rövid, de velős. NÉHA...
Általános kontakt pucolás, elemcsere (2,7V), pasztázás, Avast, Mckávé és egyéb baromság eltávolítása után úgy néz ki, végre stabil a gép.
Ja, ez mehetne a boltosok memoűrjai topikba is
-
KROK640
nagyúr
válasz
berbatov2 #50916 üzenetére
"az alaplap fehéren elkezdett villogni" -- no de az egész???
Első lépésben a Vargáné és Tsa tápot cserélném. Ha mégsem az, hanem valami márkásabb, akkor talán éppenséggel lehetséges, hogy a memória az, vegyél ki kettőt kezdetnek, de az alaplapot sem zárhatjuk ki jelen ismerteink szerint. Jah, mindezek előtt vedd le a CPU-ról az OC-t. Eleve kompatibilis CPU-t raktál bele?
Gondolom a Bios reset már megvolt (bár ezt sem tudhatjuk)És még tíz hozzászóláson keresztül találgathatunk majd.
PONTOS KONFIG, mindennel. Mit takar az, hogy "nem kapcsol be". Semmi nem történik a bekapcsoló gombra, vagy felpörögnek a ventik csak kép nincs, vagy csak a Win nem jön be???
Az alaplapon melyik led villogott fehéren? Azt is írd le ha nem tudod, csak azt, hogy valamelyik
Még az adatlapodat is megnéztem, de természetesen ott sincs feltüntetve, hogy milyen géped van - mondjuk azt sem tudjuk a tied-e egyáltalán - szóval ezek híján a fenti tanácsokkal tudok szolgálni -
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Kikapcsolás után az alaplap fehéren elkezdett villogni, természetesen most már nem reagál semmire azaz nem kapcsol be. Nem volt semmi előjele.
Asrock B550M Steel Legend az alaplap tipusa.
Köszönöm előre is a segítséget -
Top cat
addikt
válasz
margithid #50912 üzenetére
Az SSD-k nem annyira melegszenek.
Ami igazán fűti a házat, az a CPU, a VRM és a videokártya. Még a vinyók is be tudnak ebbe segíteni.Asrockék tudnak eléggé különcködni, a BIOS beállításokban is.
Itt az általános topkija, a deszkádnak. Kérdezz rá ott is, mit hogyan csinálj. -
Top cat
addikt
válasz
margithid #50910 üzenetére
M/B a MotherBoard, alaplap hőmérsékletét jelzi.
IES egy energiatakarékossági funkció. A fázisokból lekapcsol, amikor a CPU enyhe terhelésen van.
BIOS függő, és nagyon változatos, hogyan és mennyire lehet állítani a ventik fordulatát.
A procié a CPU Fan, a házé a Chassis Fan. -
margithid
veterán
Az asrock saját driverével 10-ről 5-re vettem le a ház ás a cpu venti teljesítményét és igy sokkal komfortosabb ülni a gép mellett, nincs az a hangos venti zaj.
Esetleg van olyan lehetőség, hogy automatán állítsa a venti sebbességét?
Most azt látom, hogy a cpu 35-45 fok között van, M/B (ez nem tudom mi) pedig 27 fokos.Van egy IES power lehetőség, ez lenne az talán?
-
Kingcold
aktív tag
Köszönöm Srácok!
Holnap kiderül aztán írok. -
Csorbi
addikt
válasz
Kingcold #50906 üzenetére
Ezzel villámgyorsan kiderül: TreeSize Free
-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Medion-Erazer-P6661 laptopom.
- Intel Core i7 6500U
- 8GB Ram
- Windows 10
- GTX950VGA
- Crucial MX500 250GB SSDA probléma az, hogy az SSD n egy talpalatnyi hely sincs, annak ellenére, hogy a OP rendszeren, Photoshopon, VLC playeren kívül nem igazán van más telepítve (minden tartalom, egyéb file külső merevlemezről fut).
HD Sentinel szerint 100/100 as a meghajtó.
Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Gamer Pc!!! RYZEN 7 5800X, RX6700XT, 32 DDR4 3600MHZ, 512Gb SSD 1TBHDD
- GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest